Vivus eller MiniFinans? Find dit næste lån her!

Hvis du er en habil låner, så har du måske hørt om Vivus før? I så fald kan det være, at du skulle prøve MiniFinans for dit næste lån, eftersom vi deler mange af de gode fordele, som du kan finde hos Vivus. Der er mange ting at tage i betragtning, når man skal finde et passende lån, og det er ikke kun renterne og ÅOP, som man skal kigge på. Jovist, det er to utrolige vigtige aspekter af et online lån, men det er ikke hele billedet. Der findes lånevirksomheder, hvor du ikke kan låne mindre beløb, og hvis det er et lille beløb til hverdagens trængsler, som du er ude efter, så er det ligegyldigt om renten er markedets laveste, hvis du ikke kan låne under 10.000 kr. alligevel.

 

Vivus eller MiniFinans – Hvor meget kan jeg låne?

Hos Vivus kan du låne mellem 100 – 12.000 kr., og hos MiniFinans kan du låne mellem 3.000 og 20.000 kr. Det er netop derfor, at vores lån hos MiniFinans er et utroligt attraktivt lån for dig, der ikke har lyst til at låne det helt store beløb online. Virksomheder, der tilbyder store lånebeløb og lange løbetider, har oftest også flere omkostninger, end hvis du låner et mindre beløb over kortere tid.

Det er ingen hemmelighed, at jo længere du låner et lån over, des flere penge kommer du af med, da du betaler renter over længere tid. Derfor er det utrolig smart at optage dine kviklån og minilån hos låneudbydere som MiniFinans, da vi tilbyder lån fra 1 dag ellers ubegrænset periode.

 

Vivus eller MiniFinans? Sådan låner du penge hos MiniFinans

Det er ikke ret svært at låne penge hos MiniFinans. Proceduren ligner meget den, som du sikkert er vant til hos andre låneudbydere. Du laver en bruger, ansøger om et beløb, underskriver med NemID, godkender lånet eller justere på det, og til sidst vil du få udbetalingen i løbet af ingen tid. Det er nærmest en standard procedure for de fleste lånevirksomheder, og det er også denne fremgangsmåde, som du ser hos en udbyder som Vivus.

4 hurtige steps til lånet hos MiniFinans

  1. Opret dig som bruger
  2. Ansøg om et lån – du vælger selv beløb og låneperiode
  3. Underskriv med NemID
  4. Du får pengene på din konto på 2 minutter

Der er mange måder, hvorpå du kan tilbagebetale lånet hos os. For det første ser vi gerne, at du betaler hele beløbet på én gang. Ønsker du alligevel en afdragsordning, bedes du kontakte vores kundecenter. Du kan betale via betalingskort eller netbank. Du kan også gøre det via din MiniFinans-profil.

 

Vivus eller MiniFinans? Tårnhøj sikkerhed hos MiniFinans

Hos MiniFinans skal du bruge dit NemID, når du ansøger om et lån hos os. Det samme gør sig gældende hos Vivus. NemID er dit eget personlige digitale adgangskort, som vi skal bruge for at verificere, at du er den, som du siger, at du er. Det er også en sikkerhedsforanstaltning for dig, så der ikke er andre, der kan optage et lån i dit navn.

Som sagt går vi utrolig meget op i din sikkerhed som kunde. Det betyder, at vi har stor respekt for personfølsomme oplysninger, og vi håndterer dem med stor omhu. Endvidere kreditvurderer vi dig, når du ansøger om et lån, så vi kan sikre dig, at du kan betale tilbage. Derved optager du ikke et lån, som du kommer til at have problemer med i fremtiden. Det er både en sikkerhed for os, men også for dig, så du ikke ender ud i økonomiske problemer. Det har vi nemlig ikke interesse i.

 

Du har sikkert hørt om Vivus – Prøv MiniFinans

Såfremt du har været glad for Vivus, vil du opleve, at der er utrolig mange ligheder mellem Vivus og MiniFinans, og skulle du have lyst til at give os et forsøg, så kan vi forsikre dig om, at du ikke kommer til at fortryde det. Ligesom hos Vivus, så har du utrolig meget kontrol over, hvordan dit lån udfoldes.

Du kan til hver en tid indfri til lån, og du er også selvbestemmende over, hvor dyrt dit lån bliver. Du kan se låneomkostningerne ændre sig i takt med, at du ‘slider’ op og ned på ”lånebeløb” og ”låneperiode”. Derved har du altid det fulde overblik over, hvad du siger ja til.

 

Det siger vores kunder om os

Hos MiniFinans har vi et hav af glade kunder. I skrivende stund har vi en TrustScore på 9,1 ud af 10 på Trustpilot. Vi tager vores kunders mening til hjerte, og du er altid velkommen til at efterlade en kommentar. Vi tager imod både ris og ros, så vi kan forbedre vores service og yde det bedste produkt i fremtiden. Her er noget af det, som vores tidligere og nuværende kunder har sagt om os.

  • ”Hurtigt og effektivt”
  • ”Super kundeservice”
  • ”Lige til at gå til”
  • ”Jeg er fuldt ud tilfreds”

 

Vivus eller MiniFinans? Brug lånet som du vil hos MiniFinans

Hos MiniFinans går vi ikke op i, hvad du skal bruge dine lånte penge på. Du må gerne fortælle os det, men vi har ingen interesse i at bevillige lån ud fra en samtale om, hvor pengene går hen – ligesom de gør hos bankerne. Hos Vivus og andre online låneudbydere ser du den samme tendens.

 

MiniFinans kontaktinformationer

MiniFinans er et danskejet lånefirma, der er et brand under Finans247 ApS, så du er altid sikret kvalitetslån med henblik på sikkerhed, hurtig udbetaling og sublim kundeservice. Finans247 ApS er registreret under Finanstilsynet, og vi går altid den ekstra mil, for at du kan få en bedre låneoplevelse end hos så mange andre af vores konkurrenter. Skulle du have spørgsmål angående lån hos MiniFinans, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundecenter via kontaktformularen på vores hjemmeside eller på mail kontakt@minifinans.dk. Ellers sidder vi klar på telefonen i hverdagene fra 9 – 17 på 71 71 88 88.