For stramt bryllupsbudget til vielsesringe? Her er din muligheder (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Er bryllupsbudgettet for stramt til vielsesringe? Tjek dine muligheder her

Er bryllupsbudgettet for stramt til vielsesringe? Tjek dine muligheder her

Er bryllupsbudgettet for stramt til vielsesringe? Tjek dine muligheder her

Kan du næsten høre klokkerne ringe, men mangler du ringen?

For mange bliver brylluppet hurtigt lidt dyrere, end budgettet var sat til. Særligt vielsesringe, tøj og mad kan være dyre poster, der kan presse budgettet. Da vielsesringene er noget, I skal se på resten af jeres liv og står som et symbol på noget særligt vigtigt og unikt, er det for de færreste et sted, man vil spare.

Men de er dyre, de fine, små smykker. Gulds værdi svinger og kan indimellem blive meget, meget dyrt. Der er derfor forskellige muligheder at komme rundt om udfordringen. Det er dog de færreste, der kan genbruge bedstemor Ingers arvering, og de fleste må ud i butikkerne og kigge.

Hvilke priser kan vi forvente?

Ringe kommer i alle prisklasser, og det er sådan set dig selv, der sætter smertegrænsen. Fra nogle hundrede kroner og op efter. De fleste plejer dog at betale mellem et par tusinde og op til omkring 15.000,-.

Nogle vælger også at lade ringens værdi stige i løbet af årene. Fx. ved at der kommer en ny sten i for hver milepæl der kommer i ægteskaber; fx. en for hvert barn, og hvad man ellers ser som et dyrebart minde.

Hvad skal vi kigge efter i vielsesringe?

De kommer i alt fra platin (som det dyreste) og over i titanium (det allergivenlige valg), og en række andre metaller. Der er sørget for enhver smag, og der er mange måder at lave en vielsesring. Nogle smelter arvesmykkerne om, nogle sætter en sten i forlovelsesringene, nogle vælger en tatovering eller en anden type smykke. Der er ingen rigtige måder – det handler om at finde det, der føles rigtigt for jer.

Er I generelt i tvivl om jeres budget til brylluppet, kan I læse mere her. Der er dog altid hjælp at hente, hvis jeres budget er stramt. Hos MiniFinans kan I låne til det, I mangler lige nu og her, uden at vi blander os i formålet. Prøv låneberegneren og se, om vi kan hjælpe jer godt videre.