Vaskemaskinen gået i stykker? Vi hjælper dig

Er vaskemaskinen gået i stykker? Så er det med at få den fikset i en hulens fart, så du ikke løber tør for tøj. Det er ikke så tit, at vi udskifter maskinen til vask, eftersom de oftest holder i mange år. Det er kun, når maskinen er ved at blive gammel, at vi leder efter en erstatning med et lavere energiforbrug. Skulle uheldet så være ude, at maskinen går i stykker lige inden store vaskedag, så har du et kæmpe problem. Børnene har ikke mere rent tøj, du skal have vasket skjorter og bluser til kontoret, og det er også på tide at få vasket sengelagnet. Det er ikke før, at vaskemaskinen går i stykker, at vi indser, hvor meget vi egentlig er afhængige af den. Så hvis du ikke har råd til at bestille en ny før at din næste månedsløn bliver udbetalt, kan du se frem til at skulle vende underbukserne på vrangen indtil da. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå hos MiniFinans.dk.

 

Lån hos MiniFinans

MiniFinans er en dansk online lånevirksomhed, der specialiserer sig i mindre lån til hverdagens problemer – og man kan hurtigt konkludere, at en defekt vaskemaskine er et stort hverdagsproblem. Hos os kan du nemlig låne mellem 3.000 og 20.000 kr., hvilket er det perfekte beløb til en god, solid og energivenlig vaskemaskine. Hos mange lånevirksomheder online kan du låne utrolig mange penge over lang tid. Det er selvfølgelig brugbart til enkelte situationer, men hvis du blot mangler økonomisk hjælp til en ny vaskemaskine, så får du de bedste fordele hos MiniFinans.

 

Sådan får du råd til en ny vaskemaskine med hjælp fra MiniFinans

Det er ikke ret svært at få råd til en ny vaskemaskine, hvis du har MiniFinans til at hjælpe dig. Faktisk er det så let, at du får svar på din ansøgning inden for ganske kort tid. Såfremt du er ny indenfor online lån, så har vi samlet en kort guide til, hvordan du kommer fra ansøgning til udbetaling hos os.

 1. Find den vaskemaskine, som du gerne vil investere i. Hvad koster den?
 2. Herefter opretter du dig som bruger hos MiniFinans.
 3. Du vælger lånebeløb og låneperiode på vores hjemmeside.
 4. Herefter udfylder du relevante oplysninger og underskriver med NemID.
 5. Du får svar hurtigt efter, at vi har kreditvurderet dig.
 6. Bliver du godkendt til lånet, skal du bare bekræfte det.
 7. Pengene bliver sendt til udbetaling straks og inden for få minutter har du dem.

Hos MiniFinans har du altid et overblik over omkostningerne ved det lån, som du er ved at tage. Når du vælger lånebeløb og låneperiode, så kan du se omkostningerne ændre sig i takt med, at du foretager ændringer. Det sikrer, at du altid har styr på, hvad du siger ja til.

 

Mangler du penge til en ny vaskemaskine? Vi har hurtig udbetaling

Det er selvfølgelig ikke rart at vente alt for lang tid på sit lån, nu når vaskemaskinen er gået i stykker. Der er ingen tid at spilde. Derfor arbejder vi altid på højtryk hos MiniFinans for at give dig så hurtig en udbetaling som muligt. Pengene udbetales altid så hurtigt som muligt, så du kan komme videre med tilværelsen og få rent tøj til dig selv og dine nærmeste. Det er vi sikre på, at dine kollegaer og familiemedlemmer sætter stor pris på.

 

Hvilke krav stilles til dig som kunde?

Hos MiniFinans har vi nogle krav, som du skal opfylde for at kunne optage et lån hos os. Disse krav finder du i nogenlunde samme udstrækning hos andre lånevirksomheder på internettet. Der kan dog være visse forskelligheder, så du kan altid undersøge dine muligheder andetsteds, hvis du ikke opfylder vores krav. Det er dog de færreste, der ikke gør det. Især hvis de har i sinde at bruge pengene på en ny vaskemaskine.

Kan jeg låne hos MiniFinans?

 • Du skal være mindst 21 år og myndig
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du skal have en NemKonto
 • Du må IKKE være registreret i RKI eller Debitorregistret
 • Du må IKKE være over 70 år

Derudover foretager vi en individuel kreditvurdering af dig, så vi er sikre på, at du kan betale pengene tilbage. Det er en sikkerhed for os såvel som dig selv, så du ikke ender ud i unødvendig økonomisk uføre.

 

Derfor skal du låne hos os og ikke i bankerne

Der er mange grunde for, at du skal låne penge hos os og ikke i bankerne. Du er sikkert bekendt med det traditionelle banklån, og hvis det er tilfældet, så ved du også, hvor svært og kompliceret det er.

Vi er ligeglade med, hvad du bruger pengene til
MiniFinans blander sig ikke i, hvad du agter at bruge dine lånte penge på. Vi anbefaler, at du ikke optager unødvendig gæld for at indfri et andet. Hos bankerne er rådgiverene meget interesseret i, hvad du skal til at investere i.

Renten er en smule højere hos online lån
Du vil opleve, at renterne nok er en smule billigere hos bankerne, men det glemmer man hurtigt i den lange ventetid. Hos os skal du ikke vente længe, før du ved, om du er blevet godkendt eller ej.

Det går super hurtigt
Det er nemt og hurtigt at låne pengene online hos MiniFinans. Du skal ikke til at tage ind i banken, snakke med rådgivere og vente på deres godkendelse.

Kort låneperiode
Hos os tilbyder vi en kort låneperiode, og hvis du skal låne et beløb til en vaskemaskine, så kan du være gældfri indenfor 1 dag eller når du kan.

Du skal ikke stille sikkerhed
Renterne er en smule højere ved online lån, og det er til dels fordi, at det er en større risiko for kreditorer, eftersom at du ikke skal stille sikkerhed for dine lån, som du typisk skal i en bank.