MiniFinans har fået fremragende anmeldelse hos Trustpilot.dk

MiniFinans har opnået en vurdering på hele fem stjerner på Trustpilot.dk. Dette viser i høj grad, hvor god service vi kan tilbyde her hos MiniFinans. Du skal være velkommen til selv at undersøge diverse anmeldelser på Trustpilot.dk, så du selv kan finde ud af, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os. Vi sætter stor pris på gennemsigtighed og troværdighed, hvorfor vi opfordrer alle vores kunder til at anmelde os på Trustpilot.dk. Dette giver et mere alsidigt billede af os som låneudbyder.

 

Fremragende anmeldelser grundet høj sikkerhed

Først og fremmest kan vi tilskrive mange af vores anmeldelser til vores høje sikkerhed. Når vi ikke finder dårlige anmeldelser af vores sikkerhed på Trustpilot.dk, så er dette et udtryk for, at sikkerheden fungerer. Der bliver nemlig ikke skrevet anmeldelser om velfungerende sikkerhed, da man oftest kun lægger mærke til denne, når den ikke fungerer.

 

Sikkerhed på tværs af mange instanser

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi har sørget for maksimal sikkerhed ved optagelsen af lån hos os. Vi mener i særdeleshed, at dette er én af grundende til vores positive anmeldelser på Trustpilot.dk.

Denne sikkerhed ses blandt andet på de forskellige instanser, som vi har modtaget godkendelser og licenser under. Der er blandt andet tale om Datatilsynet, Finanstilsynet og E-mærket. Dertil samarbejder vi med NemID, som også sikrer hele processen.

 

Godkendelse af Datatilsynet og Finanstilsynet

Datatilsynets opgave er at sikre, at information behandles efter persondataloven. Når vi godkendes af Datatilsynet, betyder dette, at vi overholder persondataloven, hvorfor vi krypterer al sensitiv information. Derfor finder du ikke anmeldelser på Trustpilot.dk omkring manglende kryptering af information. Finanstilsynet fører tilsyn med finansielle virksomheder i Danmark, og vi har licens herunder, hvilket er endnu en blåstempling af vores arbejde.

 

E-mærket og NemID som sikkerhed

Vi kan derefter også pryde os af at være godkendt af E-mærket. Dette betyder, at vi overholder alle de pågældende regler og vilkår, som er gældende på det danske lånemarked. Derfor overholder vi alle de regler, som der eksisterer indenfor denne branche.

Dertil samarbejder vi med NemID, hvilket vil være tydeligt igennem ansøgningsprocessen. Her skal du nemlig underskrive din ansøgning med NemID, og dine penge vil også udbetales til din Nem Konto. Dette er alt sammen en del af vores sikkerhedsforanstaltninger, som fører til gode anmeldelser på Trustpilot.dk.

 

Hurtig servicering af lån

Når du ansøger om et lån hos MiniFinans, så garanterer vi dig, at processen forløber så hurtigt, som det er muligt. Dette afspejler sig i anmeldelserne på Trustpilot.dk, hvor vi som tidligere nævnt har fem stjerner. Vi forstår altså at tilbyde en hurtig servicering og processering, således at lånet hurtigst muligt kan optages.

 

Kortest mulig ventetid

Vi bestræber os på at give dig den kortest mulige ventetid. Derfor taget det kun 1 minut at ansøge om et lån hos os. Du får straks svar på din ansøgning. Godkender vi din ansøgning, vil du allerede modtage penge på din konto inden for få minutter. Det er hvad vi kalder for kort ventetid. Derfor udmærker vi os i processeringstid på anmeldelserne på Trustpilot.dk.

 

Fordele vurderet på Trustpilot.dk

Der er en lang række fordele knyttet til optagelsen af disse kortvarige lån, som vi tilbyder hos MiniFinans. De er først og fremmest utroligt nemme og hurtige at optage, hvilket ikke vil være tilfældet, hvis du søger om disse hos en bank. Her skal du gennemgå en længere proces, hvor du også skal forklare din bankrådgiver, hvorfor du har behov for at optage et lån.

 

Luft i økonomien

Dertil er disse kortvarige lån en ideel mulighed til at få luft i økonomien. Løn udbetales altid på bestemte og fikserede tidspunkter, men det betyder ikke, at det også altid er her, at behovet for pengene foreligger. Derfor kan man med hjælp af et kortvarigt lån godt købe et stykke tøj, som er sat på tilbud. Dette er muligt, selvom der stadig er en uge til lønningsdag.

 

Forkæl dig selv eller giv til andre

Mange af vores kunder på Trustpilot.dk er tilfredse med vores lån, og dette bunder måske også i, at de kan forkæle sig selv eller andre med disse lån. Der er ganske vist omkostninger knyttet til vores kortvarige lån, men disse kan minimeres i så høj en grad, at man nærmest ikke lægger mærke til det. Derfor kan du forkæle dig selv eller dine nærmeste – ligesom vores andre kunder på Trustpilot.dk.

 

Hurtige lån til engangsudgifter

Vi får gode anmeldelser på Trustpilot.dk på grund af mange ting. Én af dem er også vores hurtige processering og service. Dette er ideelt, når der er engangsudgifter, som banker på døren. Hvis du står med regning, der skal betales inden for 3 døgn, så hjælper det ikke, at man først kan få snakket med bankrådgiveren om et par uger. Derfor sørger vi for hurtig processering, som du vil kunne se på diverse anmeldelser på Trustpilot.dk.

 

Danskejet låneudbyder

Når du optager et lån hos MiniFinans, så optager du et lån hos en dansk låneudbyder. Vi mener i særdeleshed, at dette er at foretrække over udenlandske lånekoncerner, der søger at tjene store summer af penge verden over. Vi er troværdige og tillidsfulde, hvilket afspejles på Trustpilot.dk, hvor du finder mange anmeldelser af vores gode service.

 

Specialisering i kortvarige lån

Hos MiniFinans arbejder vi med relativt korte låneperioder. Dette betyder, at du skal tilbagebetale dit lån indenfor én måned. Dette er vores specialisering, og vi tilbyder derfor ikke langvarige lån. Denne manglende fleksibilitet gør vi dog op med ved at kunne tilbyde markedets bedste renter for minilån. Du vil derfor ikke finde bedre lånemuligheder for minilån andetsteds.

 

Videre vejledning hos MiniFinans

Hvis du har nogen tvivlsspørgsmål, skal du altid være velkommen til at kontakte os hos MiniFinans med disse. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan træffe din beslutning om optagelsen af et lån på et velinformeret grundlag. Vi ønsker, at du er helt afklaret med omstændighederne på dit lån. Du kan derfor altid kontakte os på telefonnummeret 71718888 eller på mailadressen kontakt@minifinans.dk.

Hvis du er klar til at tage dit næste lån hos MiniFinans, kan du let komme direkte til vores ansøgningsformular her