Tjen hurtige penge – Sådan gør du

Er dit budget lidt stramt, og kunne du godt tænke dig at tjene lette og hurtige penge? Så er det hjælp at hente. Vi har samlet en liste over 10 måder, du kan tjene hurtige penge på. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du hurtigt kan få flere penge mellem hænderne.

1. Tjen penge hurtigt ved at leje dit hjem ud

I løbet af et år vil du nok opleve, at din lejlighed står tom flere gange, mens du for eksempel er på ferie eller familiebesøg. I den periode hvor du ikke er hjemme, kan du tjene penge på at leje dit hjem ud. Du behøver ikke være på ferie en i længere periode, for at du kan leje din lejlighed ud. Der er mange der er interesseret i, at leje en lejlighed for få dage. Har du blot et ekstra værelse, som ikke bliver brugt, kan du også leje det ud og tjene lidt penge. Så har du flere pengene mellem hænderne, som kan bruge på at betale dine faste udgifter med eller leve for. Kunne du godt tænke dig, at leje din lejlighed/et værelse ud findes der administrative virksomheder som kan hjælpe dig. Det kan være en god ide, at de har forstand på denne form for udlejning. Så er du også sikret, hvis der skulle ske noget.

2. Tjen penge ved at svare på undersøgelser

Mange virksomheder tilbyder penge for at folk svarer på undersøgelser, og giver deres mening til kende om reklamer. Er du interesseret i at tjene lidt ekstra penge, er det en hurtig måde at gøre det på. Du tjener ikke mange penge på at svare på enkelte spørgeskemaer, men du kan lige så godt bruge for eksempel din transporttid fornuftigt. Hvem vil ikke tjene penge, når man alligevel bare sidder og venter? For at kunne tjene penge på at svare på undersøgelser, skal du have adgang til internet. Tilmelder du dig denne form for hurtige måde at tjene penge på, bliver du en del af et undersøgelsespanel.
Hvor meget du kan tjene på det, er forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Det samme gælder hvordan virksomheden vælger at betale dig. Nogle virksomheder betaler i kontanter, mens andre betaler i gavekort eller donationer.

 

Tjen-penge

3. Tjen penge ved at sælge ud af dine ting

Har du møbler i hjemmet, som du vil skille dig af med, eller smide til genbrug, kan du forsøge at sælge dem. Det kan også være at du har pynteting eller tøj, som du ikke længere bruger. I stedet for at smide tingene ud, eller forære dem væk, kan du sælge dem. Er du interesseret i at sælge dine ting, er der mange online sider, hvor du kan sælge ud af dine gamle og brugte ting. Du kan også leje en stand på ét af de mange loppemarkeder, der er landet over. Sælger du dine gamle ting, kan du tjene penge hurtigt, samtidig med at andre får gavn af dem.

4. Anmeld ting på internettet og tjen penge

Har du mange følgere på eksempelvis Instagram eller YouTube, kan du tjene penge på at reklamere for virksomheders produkter. Det er både en nem, sjov og hurtig måde at tjene penge på, som du kan bruge på lige det du står og mangler.

Når du skal reklamere for et produkt, får du produktet tilsendt og skal derefter lave enten et indlæg eller en video hvor du reklamerer for produktet. Det kan også være, at du blot skal forklare om produktet og på den måde dele produktet med dine følgere. Det du tjener på at reklamere for produkter, webshops eller andet, udbetaler den enkelte virksomhed til dig. Det er også meget forskelligt, hvor mange penge du kan tjene på de forskellige samarbejder.

 

5. Tjen penge på samkørsel

Kører du frem og tilbage mellem arbejde hver dag? Så bør du undersøge, om ikke det kan betale sig for dig at tjene penge på samkørsel. For nogle er transport en stor udgift i det månedlige budget. Med samkørsel kan du spare penge på at fragte dig selv fra A til B. Samler du personer om i nærområdet, der alligevel skal samme vej som dig, kan du måske tjene nok til at dække din egen transport. På den måde sparer du penge på dit månedlige forbrug af brændstof, samtidig med du skåner miljøet. Der findes samkørsels apps eller grupper på Facebook, hvor du kan informere andre om hvilken rute du tilbyder samkørsel på.

 

6. Spar penge ved at lave et budget

Der er mange penge at spare, ved at lægge et budget og gennemgå dine udgifter. Derved kan du finde ud af, om du kan spare på nogle poster, eller om der er nogle udgifter som du kan skære helt væk fra din økonomi.
Der er mange måder at spare i sit budget på. Du kan eksempelvis spare penge på dit madbudget, ved at tjekke tilbudsaviser og lave en ugentlig madplan. Derudover er der også mange penge at spare på vand og -elregningen, ved at tænke over de vaner du har i hjemmet. Som man siger: hvad der er sparet er tjent.

 

 7. Tjen penge på reklamer på din bil

Har du en bil, kan du tjene penge på at klistre en virksomheds reklame langs siderne på den. Det kan eksempelvis være reklame for Coca Cola eller Faxe Kondi. Hvor mange penge du kan tjene på det, afhænger af hvilken virksomhed du får en aftale med. Det er også forskelligt hvordan betalingen falder. Nogle virksomheder betaler månedligt, mens andre laver én udbetaling. Det er en let måde at tjene penge på, da det ikke kræver noget af dig. Du skal blot stille din bil til rådighed.

 

8. Tjen penge på at sælge din hobby

Har du en hobby, som du kan omsætte til kroner? Måske elsker du at bage, tegne, strikke eller lave andre kreative ting. Det er en fordel, at tjene penge på det kan godt kan lide at lave, fordi du hygger dig med det. Vi har alle en hobby, og mange af dem kan du tjene penge på.

Nogle elsker at bage eller at lave mad, og laver mad til større arrangementer eller bager en dåbs- eller bryllupskage. Du kan sælge de ting du har lavet i din omgangskreds, på markeder eller på forskellige online platforme. Selvom det ”bare” er en hobby for dig, kan du sagtens gøre det til en indtægt.

 

9. Sælg dine billeder og tjen penge

Kan du lide at tage billeder i din fritid, er der faktisk penge at tjene på dem. Der er stor efterspørgsel på privat fotografier i dag, da både nyhedsmedier og virksomheder er interesseret i at betale for dem. De billeder du kan finde offentligt, er ofte beskyttet af Copyright og må derfor ikke bruges uden tilladelse. Har du et katalog af billeder liggende, har du mulighed for at sælge dem online. På den måde kan du tjene penge på noget, som du synes er sjovt og ikke nødvendigvis har brugt mange timer på.

10. Brug pengene klogere

Vi har allesammen en masse faste udgifter som skal betales hver måned, husleje, telefon, internet, a-kasse, streaming osv., og når de ting er betalt har vi så et beløb tilbage til udgifter som mad, tøj og diverse. Men hvis man kan nedbringe sine faste udgifter og spare penge den vej rundt, så får man flere penge mellem hænderne til forbrug hver måned.

Tjek om du betaler for meget for dit mobilabonnement, dit bredbånd, din a-kasse eller lig. Selv en besparelse på et par hundrede kroner om måneden bliver til flere tusinde kroner om året, og det er noget der kan mærkes. Du kan bl.a. sammenligne alle de danske udbydere af bredbånd og finde det tilbud og den hastighed der passer dig bedst på bredbånd.dk.

 

Få hurtige penge i dag- Tag et lån hos MiniFinans

Mangler du penge nu og her, og kan ikke vente til næste lønningsdag? Så står vi klar til at hjælpe dig hos MiniFinans. Vi ved, at det kan være svært at leve med en stram økonomi og få tingene til at gå op. Det er stressende at se røde tal på kontoen. Med et lån hos MiniFinans, kan du slippe for de røde tal. Vi tilbyder lån på mellem 10.000 og 50.000 kroner. Ansøger du i dag, og godkender vi din ansøgning, modtager du allerede pengene inden for 1-2 bankdage. Man kan også vælge straksoverførsel, og ved hjælp af vores straksoverførsel, så kan vi udbetale pengene straks i alle ugens dage – dette er tilvalg. Så kan du hurtigt få penge på kontoen igen til det du står og mangler.