Hvad drømmer du om? – Få et tilskud til at opnå dine drømme (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Hvad drømmer du om? – Få et tilskud til at opnå dine drømme!

Hvad drømmer du om? – Få et tilskud til at opnå dine drømme!

Hvad drømmer du om? – Få et tilskud til at opnå dine drømme!

Hvad drømmer du om? – Få et tilskud til at opnå dine drømme!

Vi går alle sammen med drømme som vi gerne vil opnå. Nogle er lige til og opnåelige, mens andre er mere langsigtede.
Drømme kan både være meget håndgribelige og fysiske som f.eks. en ny cykel, telefon eller møbler. Men de kan også være mere udefinerbare som eksempelvis en iværksætterdrøm eller drømmen om en jordomrejse.

Få et finansielt skub til dine drømme

Hvad end du drømmer om, så er det vigtigt at fokusere på dine drømme og satse benhårdt på at opnå dem. Hvad end du gerne vil opnå, kan et finansielt tilskud være et skub i den rigtige retning. Hos MiniFinans låner vi udelukkende mindre beløb ud, og det er altså ikke her, at du skal låne penge til de helt store udgifter. MiniFinans kan hjælpe med små-projekter og at få det lille skub der nogle gange er nødvendigt.

Første gang du låner penge gennem MiniFinans kan du låne op til 4.000 kr. Ved hvert tilbagebetalt lån stiger din maksimale lånegrænse. Vi stiller aldrig spørgsmålstegn ved hvad du skal bruge dine penge til, og du skal aldrig aflægge en forklaring om hvorfor du har brug for et lån eller hvad pengene skal bruges til. Derfor er låneprocessen ligeledes aldeles nem og bekvem og du kan lynhurtigt ansøge via dit NemID.

Ansøg om lån – nemt og hurtigt

Du kan ansøge om et lån på farten eller på sofaen – fra din desktop, tablet eller smartphone. Det kunne ikke være nemmere, og hele processen foregår automatisk og effektivt online og du får svar på låneansøgning inden for et kvarter. Herefter har du en betænkningsperiode på 48 timer, hvorefter du skal godkende lånet. Pengene vil efterfølgende være hurtigt på din konto – og allersenest indenfor et par dage.

Lånet er således en enestående mulighed, hvis du akut har brug for en finansielt tilskud til noget du drømmer om lige nu.

Lån op til 4.000 kr. lige her