Tilbagebetaling af lån. MiniFinans giver tips og gode råd (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Tilbagebetaling af lån – tips og gode råd

Tilbagebetaling af lån – tips og gode råd

Tilbagebetaling af lån – tips og gode råd

Tilbagebetaling af lån – tips og gode råd

Når du låner penge kommer du ikke udenom at tilbagebetale lånet. Lånet skal betales tilbage til MiniFinans, eller hvem du nu har lånt penge af. Når man har lånt penge er man forpligtet til at betale det fulde lånebeløb tilbage indenfor den aftalte tidsperiode, inkl. eventuelle renter og gebyrer. Betaler man ikke tilbage til den aftalte tid, kan man nogen steder – også hos MiniFinans, søge om forlængelse af lånet. Jo længere tid man forlænger sit lån, jo dyrere bliver det i sidste ende.

Renter og gebyrer

Låner man 10.000 kr. skal man selvfølgelig betale 10.000 kr. tilbage igen, men der er kan også være gebyrer og renter der skal betales. Renter og gebyrer er det man betaler udlåner for at have lånt pengene. Det betyder at man betaler flere penge tilbage end man har lånt, og derfor skal man tænke sig godt om inden man låner penge. Man skal kun låne penge hvis det er nødvendigt for ens økonomi. Tilbagebetaling til tiden er vigtigt for at der skal ikke skal komme yderligere renter og eventuelle gebyrer på ens lån. Alt efter hvilken aftale man har indgået, kan der være forskellige gebyrer der tilskrives det beløb man skal betale tilbage. Det bliver altså endnu dyrere at have lånt pengene end i første omgang.

Tilbagebetaling er vigtigt

Kan man ikke betale det man skylder, må man finde en løsning med långiver. Det kan være en form for afdragsordning eller lignede, der gør det muligt for dig at betale hvad du skylder. Kan man ikke betale kan man i værste tilfælde ende i RKI og blive stemplet som dårlig betaler. Ender man i RKI kan man ikke længere optage lån, tegne et mobilabonnement eller lig., og det kan være rigtigt fortvivlende. Desuden bliver misligeholdt gæld hele tiden dyrere og dyrere at have stående, så jo før man får betalt, jo billigere er det. Derfor anbefaler vi at afvikle sit lån til tiden, eller hurtigst muligt derefter. Jo længere tid du venter, jo dyrere er det.

Har du problemer med at tilbagebetale dit lån til MiniFinans skal du kontakte os hurtigst muligt. Sammen kan vi finde en løsning der passer dig.

Ansøg om lån – Klik her