Planlæg en venindetur for dig og din bedste veninde (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Planlæg en venindetur for dig og din bedste veninde

Planlæg en venindetur for dig og din bedste veninde

Planlæg en venindetur for dig og din bedste veninde

Planlæg en venindetur for dig og din bedste veninde

Har du og din veninde brug for en rigtig selvforkælelsestur, hvor I hygger om hinanden, og får plejet jeres venskab?
Ens bedste veninde kan betyde alt for én, og sommetider har man brug for at sige det til hende!
Det kan være at man har lyst til at overraske hende med en gave eller man har lyst til at dele en oplevelse der får én endnu tættere sammen. Hvad end det er, som du ved at lige netop din veninde ville blive lykkelig for, så giv hende en fantastisk overraskelse!
Har du også lyst til at forkæle din veninde og fortælle hende hvor meget hun betyder for dig, så invitér hende f.eks. på en lækker spa-weekend, hvor I kan blive rigtig forkælet sammen.

Hvorfor vente til den 1.?

Hos MiniFinans kan du låne penge til lige det du drømmer om lige nu og her! Har du brug for en spontan venindetur lige nu, så lån penge i dag til selvforkælelse og selvkærlighed. Pengene du låner hos MiniFinans, kan bruges til lige præcis det du har lyst til. Vi spørger aldrig ind til hvad pengene skal bruges på.

Første gang du låner penge gennem MiniFinans, kan du låne op til 4.000 kr. og vælge en tilbagebetalingsperiode på mellem 5 og 30 dage. Herefter forøges dit maksimale lånebeløb for hver gang du låner.
Du skal selvfølgelig kun optage et lån, hvis du ved at du kan tilbagebetale lånet rettidigt. Ellers kan det blive dyrt for dig at optage lånet.

Gennemgå vores nemme ansøgningsproces

Gennemgå vores nemme låneansøgningsproces. Du ansøger om lånet via NemID, og får pengene automatisk ind på din NemKonto når du har godkendt lånet efter 48 timer.

Lån op til 4.000 kr. lige her