Tag en afbudsrejse: Lån pengene hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Tag en afbudsrejse: Lån pengene hos MiniFinans

Tag en afbudsrejse: Lån pengene hos MiniFinans

Tag en afbudsrejse: Lån pengene hos MiniFinans

Tag en afbudsrejse: Lån pengene hos MiniFinans

En afbudsrejse kan redde din sommer. Som de berømte ord lyder fra H.C. Andersen “at rejse er, at leve”. Så må du aldrig undervurdere, hvad en uges ferie kan gøre for dit generelle overskud. De fleste når et punkt, hvor de har behov for at komme lidt væk, og få et afbræk fra hverdagen. Der er mange hjemmesider, hvor du finde gode afbudsrejser, eller du kan tage den helt hardcore model og bare tage i lufthavnen, og tage det første fly med plads ud af landet.

Troede du, at du skulle holde dejlig sommerferie i Danmark? og har du allerede brugt dine feriepenge på f.eks. din bolig, eller hænger de i dit klædeskab? Så kan det netop være ekstra frustrerende at sidde med udrejselængsel. Specielt med det vejr vi har i danmark denne sommer; er det nemt at drømme sig til en afbudsrejse der fører til varmere himmelstrøg.

En afbudsrejse er hurtigt betalt med et lån hos MiniFinans

En afbudsrejse er kendetegnet ved, at du får din rejse noget billigere end normalt. Men på den bekostning at du skal kunne tage afsted med enten øjeblikkelig eller få dages varsel. Det svarer lidt til at tage på et designer lagersalg, hvor man kan købe sidste sæsoners kollektioner for en billigere penge end normalt. Hvis du altså tænker lidt strategisk kan du komme afsted på en rigtigt god ferie med et lille lån fra MiniFinans. Du kan vælge at finansiere hele din afbudsrejse med et lån hos MiniFinans, eller du kan vælge at supplere den, hvis du har lidt feriepenge til overs. Man finder nemlig hurtigt ud af når man kigger på afbudsrejser, at man ikke skal betale meget mere for 14 dage, end man skal for 7 dage, så hvorfor ikke tage den ekstra uge med, hvis du kan?

Hos MiniFinans kan du beregne dit lån og låne helt op til 4000 kr. første gang. Pengene har du hurtigt på din konto, så tøv ikke med at få den bedste sommerferie.