Styr på sikkerhed når du låner online: Få råd hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Styr på sikkerhed når du låner online: Få råd hos MiniFinans

Styr på sikkerhed når du låner online: Få råd hos MiniFinans

Styr på sikkerhed når du låner online: Få råd hos MiniFinans

Styr på sikkerhed når du låner online: Få råd hos MiniFinans

Når det kommer til at tage online lån, har der længe været fokus på at sikkerheden ved at tage et online lån er dårligere end ved at gå i banken og tage et lån. Der har altså hersket en bred enighed i den danske befolkning om, at det at låne penge online har været forbundet med stor usikkerhed, da der har været eksempler på online bedrageri. Derfor kan man også tale om at der er forskellelige typer af sikkerhed når man overvejer eller låner penge online.

  • Den personlige sikkerhed:
    Ét er selvfølgelig den digitale sikkerhed når man skal låne online. Du skal være sikker på, at den virksomhed du låner fra ikke er bedrageri. Samtidig skal du også kunne bevise overfor virksomheden at du er den du siger du er. Det vil sige, at du skal angive personlige oplysninger, og du skal skrive under med dit NemID når du vil låne penge online. Långiveren har også et ansvar for din personlige sikkerhed som låner da de er underlagt reglerne i persondataloven, og de skal altså behandle alle oplysninger fortroligt.
  • Den finansielle sikkerhed:
    Når du låner hos f.eks. MiniFinans er der ikke noget krav til at du skal stille finansiel sikkerhed i form af bolig eller lignende. Det du dog skal stille sikkerhed med, er 3 lønsedler så lånegiver kan se, at du har en indtægt. Har du ikke en indtægt, kan lånegiver ikke regne med, at du kan tilbagebetale lånet indenfor løbetiden.

Sikkerhed ved lån online hos MiniFinans

Helt overordnet set er et online lån nøjagtigt ligeså sikkert som et almindeligt banklån. De fleste banker tilbyder også, at man kan låne online hos dem. Selvfølgelig under de samme betingelser og krav til låneansøgeren som hvis du går fysisk ned i banken og spørger om et lån. Her stiller de dog de samme svære krav til låneansøgerne, som de gør i de fysiske banker.

Du kan selvfølgelig læse meget mere om din lånesikkerhed her på siden, og du kan også benytte dig af vores låneberegner til at finde ud af, hvilken størrelse og type af lån der passer bedst til dig.