Spørgsmål om betaling af lån: MiniFinans rådgiver dig (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Spørgsmål om betaling af lån: Få gode råd og vejledning af MiniFinans

Spørgsmål om betaling af lån: Få gode råd og vejledning af MiniFinans

Spørgsmål om betaling af lån: Få gode råd og vejledning af MiniFinans

Spørgsmål om betaling af lån: Få gode råd og vejledning af MiniFinans

Når det kommer til betaling af lån, er der ofte mange store og små spørgsmål man stiller sig selv. De fleste gange, kan du finde svar på de mest overordnede spørgsmål inde på virksomhedens hjemmeside under deres FAQ. Det er dog vigtigt, at du forstår omfanget af det lån du tager, og den tilbagebetaling der er forbundet med det. MiniFinans hjælper dig her med  gode råd til betaling af lån.

 1. Planlæg, planlæg, planlæg:
  Når du skal planlægge din betaling af dit lån. Er planlægning helt essentiel. Du skal vide, hvor stor din indkomst er i lånets løbetid. Du skal have en fair idé om, hvorvidt du har udgifter udover de daglige som f.eks. ferie, tandlæge, eller bilsyn.
 2. Læg de rigtige budgetter:
  Når du har taget et lån, vil dit daglige budget blive påvirket af det da du skal sætte penge af til betaling af lånet. Derfor skal du hurtigt blive klar over, hvor du vil kunne finde penge. Det kan anbefales at du f.eks. kigger på dit madbudget, og ser om du kan spare penge.
 3. Mulighed for ekstra indtægt?
  Det bedste for din betaling af lån vil være, hvis du har mulighed for at skaffe dig en ekstra indkomst. Har du et erhverv, hvor det er muligt at tage freelanceopgaver? Eller kan du få overarbejde?  Alt sammen vil hjælpe til din betaling af lån.
 4. Gennemgå dine faste udgifter.
  Kig på de forskellige abonnementer du har. Kan du i en periode sætte dit fitnessabonnement på pause så du ikke betaler? Her kan du spare de første 200 kr. Kan du skifte mobilabonnement eller andet? Kig kritisk på dine faste betalinger, og se om du ikke kan spare dig selv nogle penge du kan bruge til betaling af lån.

Betaling af lån hos MiniFinans

Hos MiniFinans går vi op i, at du  bliver rustet til når du skal igang med betaling af lån. Det er vigtigt for os, at du forstår omfanget af dit lån, og at du er bevidst om de forskellige processer der er når du låner hos os.

Som skrevet oven over kan du læse om de forskellige spørgsmål i MiniFinans’ FAQ.