SMS lån

SMS lån når du er på farten

Lånebeløb: {{product.cleanAmount | toDkk}}

Låneperiode: {{installments}} måneder

**Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på {{installments}} mdr.
Oprettelsesgebyr: {{ product.establishmentFee | toDkk }} Henter... Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

 • Samlet kreditbeløb: {{product.cleanAmount | toDkk}} Henter...
 • Månedlig ydelse*: {{product.monthly | toDkk}} Henter...
 • Samlede
  kreditomkostninger:
  {{product.creditcost | toDkk}} Henter...
 • Samlet
  tilbagebetalingsbeløb:
  {{product.totalpayable | toDkk}} Henter...
 • Fast Debitorrente: {{product.interest | toPercantage}} Henter...
 • ÅOP: {{product.aop | toPercantage}} Henter...
 • Månedlig
  Administrationsgebyr:
  {{ monthlyFee }} kr. Henter...
 • Løbetid {{installments}} mdr Henter...
 • **Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på {{installments}} mdr.
  Oprettelsesgebyr: {{ product.establishmentFee | toDkk }} Henter... Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

  EU - Forbrugerkreditoplysninger

  Mere end 3.000 glade kunder

  “Hurtig og klar ekspedition…”
  “Hurtig og klar ekspedition. Fortræffelig service. Kan anbefales som et godt samarbejde”

  Jan Justesen – 2021

  Er du på udkig efter et nemt og hurtigt SMS lån? Så er du kommet til det rigtige sted. Med din mobil i hånden, har det aldrig været lettere at låne penge. Vi har optimeret vores side, så du kan låne via din mobiltelefon. På den måde kan du hurtigt og nemt, med kun få klik, låne penge hos os. Hos MiniFinans tilbyder vi lån mellem 10.000 og 50.000 kroner.

  SMS lån med øjeblikkelig udbetaling

  SMS lån er en låneform hvor man ansøger om et lån over en SMS. Denne låneform findes ikke længere, men er i dag erstattet af online lån hvor du kan ansøge direkte fra din mobil, tablet eller computer. MiniFinans er en dansk långiver, der tilbyder netop denne form for lån hvor du sikkert og let kan ansøge på 2 minutter, få svar med det samme og øjeblikkelig udbetaling.

  Modsat andre lånetyper har du hurtigt pengene på din konto, da vi gennemgår din ansøgning med det samme.

  Hvis du var på udkig efter et SMS lån er vores online lån altså en lige så hurtig og let måde at låne penge på. På bare 2 minutter kan du gå fra at starte din ansøgning til at få svar på, om du blev godkendt. Ideen bag sms lån er, at det skal gå hurtigt, så du ikke skal vente på dine penge. Om du ansøger fra din mobil, tablet eller computer er underordnet. Vi har gjort det let på alle platforme, så du kan få svar på din låneansøgning med det samme.

  Vi ved, at du gerne vil have adgang til dine penge med det samme, for det er hele grunden til, at du har valgt at ansøge et sms lån. Derfor sker vores udbetaling med det samme, du er blevet godkendt.

  Indholdsfortegnelse

  Hvordan ansøger jeg?

  Det tager ca. 2 minutter at ansøge om et nyt sms lån. Alt du skal gøre er at ansøge hos os, og så klarer systemet resten for dig. Du udfylder din profil, det tager ikke mere end 2 minutter, og så underskriver du med NemID/MitID.

  NemID/MitID sikrer os, at det er dig, som låner pengene, og det er også grunden til, at vi kan godkende dig hurtigt. Det kræver, at du er mellem 21-67 år og ikke står i RKI for at ansøge om et sms lån hos os. Læs vores afsnit om RKI hvis du ikke er sikker på, hvad det er.

  Siden 1. maj 2017 har det været lovkrav, at vi indhenter dokumentation for din indkomst. Selv dette sker automatisk via e-SKAT. Vi sørger for, at det skal være let og hurtigt for dig at ansøge om et sms lån. Der er ikke noget mere frustrerende, end at skulle vente på svar fra en bank, om man må låne penge eller ej. Det er grunden til, at du hele døgnet kan ansøge om et sms lån hos os. Det er vigtigt, at du kan låne penge, når du har lyst til det, fremfor når vi er på arbejde. Alt foregår automatisk, så du får svar med det samme på din ansøgning.

  Du skal blot beslutte dig for, hvad du vil bruge dit sms lån på, mens du venter på, at de bliver overført til din konto. Det tager længere tid at beslutte, hvad du vil bruge pengene på, end det tager at finde ud af, om du er blevet godkendt. Hvad du bruger dit sms lån på, er helt op til dig.

  Hvor meget kan jeg låne?

  Du kan låne op til 50.000 kr. med et sms lån, og du skal ikke vente i lang tid, før du bliver godkendt. Når du klikker ansøg, vælger du, hvor mange penge du vil låne.

  Det mindste, du kan låne hos os, er 10.000 kr. Herfra kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr.

  Lånebeløbet kræver godkendelse, og det er grunden til, at vi automatisk indhenter din indkomst hos SKAT med din accept. Vores mål er, at det skal være en behagelig oplevelse for dig at låne penge gennem os. Derfor får du hurtigt svar på, om du måtte låne det antal penge, som du har ansøgt. Vi ved godt, at du ansøger et sms lån, fordi du hurtigt vil have adgang til dine penge.

  Derfor bliver alt hentet automatisk de relevante steder. Vi tjekker selv, om du står i RKI, og når vi kan se, at du ikke gør det, og du har en stabil indkomst, bliver du godkendt til at låne penge. Det er vigtigt, at du fra starten af ansøger om de penge, som du ved, du skal bruge. Du kan ikke have to sms lån hos os, og derfor er det vigtigt, at du ansøger det beløb, som du skal bruge.

  Vi har skrevet nærmere om det sidst i dette indlæg under afsnittet Hvor mange penge skal jeg låne?. Hvis du ikke er sikker på, hvor mange penge du har brug for, vil vi anbefale dig, at du læser dette afsnit. Her gennemgår vi, hvordan man både kan komme til at låne for mange og for få penge. Begge dele kan ende med at være et problem for dig, så det er vigtigt, at du har tænkt over det, inden du ansøger om et sms lån.

  Hvornår udbetales lånet?

  Ja, efter godkendelse sender vi pengene til udbetaling med det samme. Når det kommer til sms lån, har vi altid åbent. Når du bliver godkendt, sender vi dine penge til udbetaling med det samme, og vi udbetaler pengene via Jyske Bank.

  Det er ligegyldigt hvilken bank du har, alle ansøgere har samme vilkår i forhold til udbetaling.

  Hvornår skal et lån tilbagebetales?

  Det er op til dig, hvornår du betaler dit sms lån tilbage. Hver måned skal du betale dine renteomkostninger og den faste afdragsbetaling. Du er altid velkommen til at betale mere, på den måde kan du tilbagebetale dit sms lån, når det passer dig.

  Det er hurtigt at tjekke din lånestatus, da du gør det direkte fra den side, hvor du oprettede din profil, da du ansøgte om dit sms lån. Her kan du også tilbagebetale dit lån, når du er klar til det. På den måde kan du tilbagebetale i et tempo, som passer dig.

  Hvis du en måned har taget ekstra timer på dit arbejde, og du gerne vil bruge disse penge på at betale af på dit sms lån, kan du gøre det. Du logger ind på din låneprofil, hvor du kan vælge at betale af på dit sms lån.

  Hos os er det lige så simpelt at betale sit sms lån af, som det er at låne pengene. Vi synes, at hele processen skal være så let for dig som overhoved muligt.

  Godt at vide om SMS lån

  Vi har her samlet nogle af de spørgsmål, som ikke er direkte forbundet med din ansøgning, men som vi ved, at folk ofte stiller, når det kommer til sms lån.

  Vi vil gerne have, at du har alle de rigtige informationer, når du skal ansøge om dit sms lån. Selvfølgelig kan du ansøge, hvis du allerede har den information, som du skal bruge. Men hvis du har yderligere spørgsmål til sms lån, finder du svarene her. På den måde kan du træffe den helt rigtige beslutning, når det kommer til sms lån.

  Hvad må jeg bruge et SMS lån til?

  Der er ingen krav til, hvad du bruger pengene på. Det er helt op til dig, hvad du gør med pengene. Vi gennemgår din ansøgning baseret på din indkomst, og når vi godkender dig, kan du bruge pengene lige på den måde, som du har lyst til.

  Det er vigtigt for os, at du kan bruge dine penge, som du har lyst til. Det er grunden til, at vi ikke spørger dig, hvad du skal bruge dit sms lån på. I sidste ende er det op til dig, hvad du har tænkt dig at bruge dit sms lån på..

  Om du skal bruge dem på større fødselsdagsgaver, et nyt tv, ferie eller noget helt andet, så kommer det ikke til at have betydning for din ansøgning. Hos os har det kun betydning, om du overholder vores krav, som vi skrev om under afsnittet Hvordan ansøger jeg om et sms lån?

  Hvis du ikke er sikker på, om du overholder kravene, kan du altid forsøge at ansøge. Hvis du ikke overholder kravene bliver din ansøgning afvist. Men hvis du allerede ved, at du ikke overholder kravene, behøver du ikke ansøge, for din ansøgning bliver gennemgået af vores system. Det er det eneste som vores system bekymrer sig om. Resten er helt op til dig.

  Du må bruge dit sms lån lige på den måde, du har lyst til.

  bruge-penge-til-det-du-vil

  Hvor hurtigt må jeg betale tilbage?

  Du må betale dit lån tilbage lige så hurtigt, som du har lyst til. Vi har ingen krav om, hvornår du betaler tilbage. Som vi også skrev i afsnittet Hvornår skal jeg betale lånet tilbage?, skal du sørge for at betale dine låneomkostninger hver eneste måned.

  Selve tilbagebetalingen er helt op til dig. Vores beregninger er baseret på, at du betaler dit sms lån af efter 36 måneder, men du kan godt vælge at have det kørende i længere tid. Du skal altid huske at betale dit sms lån, men herudover er det op til dig, hvad der passer dig bedst.

  Har du kun brug for pengene en enkelt måned, kan du tilbagebetale beløbet der. Det gode ved et sms lån er, at du har kæmpe fleksibilitet i din tilbagebetaling. Det giver dig den kæmpe fordel, at du kan betale af på dine vilkår.

  Hvis du har brug for længere tid, venter du bare en måned til. Det er klart, at når du betaler dig sms lån af hurtigt, så skal du heller ikke betale renteomkostninger i lige så lang tid, da de er baseret på daglig basis.

  Derfor kan det være en god idé at lave en tilbagebetalingsplan, så du ved, hvornår du ikke skylder os nogle penge. Du kan altid logge ind på din profil for at se, hvor mange penge du skylder. Her kan du også afdrage på din gæld, når du har lyst til det. Der er ingen krav om, hvornår du afdrager, så du kan gøre det hele måneden og hele året. Det er helt op til dig.

  Tilbyder MiniFinans små SMS lån?

  Ja, du kan låne helt ned til 10.000 kr. gennem os. Vi ved godt, at det ikke er alle, som har brug for at låne 50.000 kr. Det kan være, at du blot skal låne penge til et nyt tv, eller du lige mangler et lille tilskud til ferien.

  Hvis det er tilfældet, er et hurtigt sms lån det helt rigtige valg til dig. Det er et godt lån, hvis du kun skal låne et lille beløb, fordi du hurtigt får svar på din ansøgning. Du får senest dine penge på næste bankdag. Vi er glade for, at vi kan tilbyde dig små sms lån, da vi ved, at det nogle gange er lige det, som man har brug for.

  Det er vigtigt, at du tænker over, hvor mange penge du skal låne, inden du ansøger. Det skyldes, at du kun kan have et lån ad gangen hos os. Det vil sige, at før du kan låne penge igen, skal du tilbagebetale dit gamle sms lån, inden du kan få nogle nye sms lån. Derfor er det en god idé at tænke over, om små sms lån dækker dine behov. Hvis du ombestemmer dig, kan du med fordel tilbagebetale dit lån med det samme.

  Men vi tilbyder muligheden, og det er helt op til dig, hvad du vælger at gøre. Bare du husker at tænke over det, inden du låner pengene.

  SMS lån trods RKI - kan jeg låne?

  Nej, du kan ikke få lov at få et sms lån, hvis du står i RKI.

  Hvis du ikke er sikker på, om du står i RKI, kan du tjekke det ved hjælp af dit NemID. Du søger blot efter RKI i Google. Hvis du ikke har fået nogle breve fra dem, er der en god sandsynlighed for, at du ikke står i RKI. Du kan altid prøve at ansøge om et hurtigt sms lån for at se, om du står i RKI. Hvis dit sms lån ikke bliver godkendt, er der en stor sandsynlighed for, at du står i RKI.

  Hvis du ikke er helt sikker på, hvad det er, eller hvorfor du kan være endt der, så kan du få svaret hos RKI. RKI er et register over dårlige betalere. På den måde ved långiver, om du før har haft problemer med at betale dine regninger. Nogle gange kan det være små beløb, som gør, at du er endt i RKI. Det kan være alt fra andre lån til en ubetalt mobilregning.

  Hvis du gerne vil benytte muligheden for at få et hurtigt sms lån, men du står i RKI, så vil vi anbefale dig, at du får en afklaring hos dem, som har fået dig i RKI. Du kan kontakte dem, så I kan lave en afdragsordning. På den måde kommer du ud af RKI. Når du ikke længere er i RKI, har du igen mulighed for at låne penge.

  Det eneste gode råd til at være i RKI er, at du skal komme ud af det. De fleste ting vil være sværere for dig i livet, hvis du står i RKI. Derfor anbefaler vi dig, at du gør alt for at komme ud af det. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med det, og vi kan ikke give dig et sms lån, mens du er registreret i RKI.

  Du skal først have en afklaring med RKI, før du kan få et sms lån. Din ansøgning vil ikke blive godkendt, hvis du står i RKI.

  SMS lån

  Hvad skal jeg tænke på, før jeg optager et sms lån?

  Vores formål er her, at du får den rette information, så du kan ansøge det rigtige beløb til dit sms lån. Om sms lån er det rigtige for dig, er helt op til dig. Vi sørger for, at du får det helt rigtige sms-lån. Men vi kan ikke fortælle dig, om du skal ansøge om et sms lån. På samme måde som vi heller ikke kan afgøre, hvad du skal bruge dit sms lån på. Disse beslutninger er helt op til dig.

  Vi gør det let for dig at ansøge, hvis du har besluttet dig for, at det er det rigtige for dig. Udover det kan vi ikke hjælpe med andet end information, så du ved, om du vil benytte muligheden for et sms lån.

  Det er op til dig at afgøre, om det er den rigtige beslutning for din økonomi. Vi har her samlet de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet, når det kommer til sms lån.

  På den måde får du svar på dine spørgsmål om SMS-lån.

  Hvad hvis jeg ikke tilbagebetaler mit lån?

  Vi ønsker at gøre det så let som muligt for dig at tilbagebetale dit lån, så du ikke ender i en situation, hvor du ikke kan tilbagebetale dit lån. Det er grunden til, at du altid kan logge ind på din profil og se, hvor mange penge du skylder, og hvad du skal betale af på dit lån. På den måde ved vi, at det er lettere for dig at overholde dine aftaler med os. Det er en fordel for begge parter.

  Hvis det alligevel skulle ske, at du ikke kan betale dit sms lån tilbage, så sender vi i alt tre rykkere, inden din gæld bliver sendt til inkasso. Vi anbefaler dig, at det ikke kommer dertil, og derfor har vi gjort det gennemskueligt at se, hvor mange penge du skylder.

  Det er vigtigt, at hele låneperioden er en god oplevelse for dig. Det er grunden til, at det er ligeså let at tilbagebetale sit lån, som det var at låne pengene i første omgang.

  Hvad du skal bruge et SMS lån til?

  Du bør altid starte med at stille dig selv spørgsmålet: Hvad skal jeg bruge et sms lån til? Når du har svaret på dette spørgsmål, ved du også, om et sms lån er det rigtige valg for dig. I sidste ende er der ingen andre end dig, der kan afgøre det.

  Som vi har nævnt flere gange i dette indlæg, så fortæller vi ingen, hvad de skal bruge deres penge på. Men vi synes, det er en god idé, at du tænker over det. Hvis du har brug for et lån, hvor du får hurtigt adgang til pengene, så er et sms lån helt klart den rigtige løsning for dig.

  Hvis du ikke har travlt, kan du bruge lidt længere tid til at tænke over, om det er den rigtige løsning for dig. Når du har besluttet dig for, om det er den rigtige løsning for din økonomi, udfylder du ansøgningen på vores hjemmeside.

  SMS lån

  Hvor meget skal jeg låne?

  Et andet vigtigt spørgsmål at stille sig selv er, hvor mange penge du har brug for at låne. Det kan have stor forskel for din økonomi, hvad du ender med at låne af penge. Der er ingen grund til at låne unødvendigt mange penge. Samtidig kan det være en dårlig løsning at låne for få penge, da det kan være svært at få lov at låne penge efterfølgende. Når vi låner dig penge, skal du tilbagebetale dit lån, inden du kan låne igen. Derfor anbefaler vi altid, at man låner de penge, som man er sikker på, at man skal bruge. For hvis du låner for lidt, har du ikke mulighed for at låne penge igen med det samme.

  Ofte skal du tænke over, hvad det er, at du vil låne penge til. Er der tale om en enkelt ting eller flere ting? Når du 100% ved, hvad du vil låne til, kan du begynde at regne ud, hvad det vil koste dig at købe disse ting. Det kan være rart at have nogle ekstra penge liggende til låneomkostninger den første måned, hvis du ikke er sikker på, at du ellers kan betale dem. De fleste med et arbejde burde dog ikke have et problem her. Det er den slags, som det er værd at tænke over, inden du vælger at låne penge.

  Kan jeg få et SMS lån uden kreditvurdering?

  Nej, siden 1. maj 2017 er det et lovkrav, at vi skal indhente din indkomst via e-SKAT. Desuden kan du ikke låne penge, hvis du står i RKI eller Debitorregisteret, så vi bliver nødt til at foretage en kreditvurdering af dig.

  De gode nyheder er, at det er let at overholde alle krav, da vi ikke kigger på, hvad du låner pengene til. Hvis du har en indkomst og ikke står i RKI eller Debitor Registret, kan du ansøge om et sms lån. Hvis du er endt i RKI, skal du sørge for at komme ud af det, og så kan du låne penge igen. Nogle gange kan man være endt i RKI, fordi man har været inde i en dårlig periode af ens liv uden indkomst. Hvis din situation har ændret sig, og hvis du f.eks. har fået en stabil indkomst igen, kan du kontakte RKI og ordne din situation hos dem. Når du har gjort det, kan du igen låne penge hos MiniFinans.

  Du kan desværre ikke få et sms lån uden kreditvurdering.

  Et SMS lån uden sikkerhed

  Nu ved du, at du ikke kan låne penge uden en kreditvurdering, men du kan sagtens få et sms lån uden at stille sikkerhed. Eneste krav er, at vi indhenter information om din indkomst gennem SKAT.

  Men det fungerer ikke på den måde, at du skal stille sikkerhed for et lån. Vi gør det for at være sikker på, at du kan tilbagebetale et sms lån. Dette er også for din egen skyld, så du ved, at du har mulighed for at betale dit sms lån tilbage, når vi har godkendt dig.

  Med en indkomst og uden at stå i RKI og Debitor Registret, kan du ansøge om et sms lån uden nogen form for sikkerhed. Generelt skal du kun bekymre dig om, hvad du vil bruge pengene på og udfylde alle relevante informationer. Det sidste tager ca. 2 minutter, og så får du svar med det samme, om du er blevet godkendt til et sms lån.

  Hvordan beskytter i mine informationer?

  Vi tager sikkerhed meget alvorligt, når det kommer til at få et sms lån. Når vi foretager en kreditvurdering af dig er det både for vores og din skyld. Vi ønsker at være sikre på, at ingen benytter din identitet. Det er også grunden til, at du altid skal bruge NemID/MitID for at underskrive din aftale. På den måde kan vi være sikker på, at du er personen, som må låne penge i dit navn.

  Det gør det nærmest umuligt for andre at stjæle din identitet, da alle informationer skal stemme overens med din e-SKAT, NemID/MitID og hvad du har udfyldt. Desuden overfører vi pengene til din NemKonto. Da den også står i dit navn, bliver det stort set umuligt at stjæle din identitet.

  Hvis du finder ud af, at nogle har stjålet din identitet, så skal du kontakte politiet. Med os kan du være sikker på, at alle dine informationer er gemt sikkert og at vi følger lovens regler.

  SMS lån

  Er det en god idé at optage et SMS lån?

  Det er dig, som afgør, om du har brug for et sms lån eller ej. Du kan finde mange forskellige holdninger til sms lån på nettet, men i sidste ende er du den eneste, der er ansvarlig over for din økonomi. Det er grunden til, at vi synes, at du altid skal tænke på, hvad du gerne vil bruge pengene på.

  Vi kan ikke sige til dig, om det er en god eller dårlig idé, for det er ikke vores job at have en holdning til din økonomi. Vi sørger for, at du kan låne penge, hvis du har valgt, at det er det rigtige for dit liv. Det er grunden til, at vi hurtigt udbetaler penge, når vi har godkendt din ansøgning. For når du har besluttet dig for at låne penge, har du ikke lyst til at vente i lang tid på dem. Det er grunden til, at vi ikke har åbningstider i den klassiske forstand.

  Når du er klar til at ansøge om et sms lån, så skal du ikke gøre andet end at oprette din profil og underskrive din ansøgning med NemID. På bare 2 minutter har du svar på din ansøgning. Inden for få minutter, har du pengene på din konto.

  De bedste lånevilkår hos Minifinans.dk

  For at sikre os, at vores låntagere har de bedste vilkår når de optager et lån hos os, har vi lavet nogle lånevilkår. Disse lånevilkår er krav, som du skal opfylde for at blive godkendt til et lån på op til 50.000 kroner hos os. Kravene er følgende:

  • Låntager skal være fyldt 21 år.
  • Låntager skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse.
  • Låntager skal have en aktiv e-mailadresse.
  • Låntager skal have et dansk mobiltelefonnummer, og det skal være et abonnementstilmeldt mobiltelefonnummer – altså ikke et forudbetalt taletidskort.
  • Låntager skal have en dansk bankkonto (NEMKonto).
  • Låntager må ikke være under værgemål.
  • Låntager kan ikke få bevilget et lån, hvis låntager har en eller flere RKI-anmærkninger eller er på kontanthjælp, har bopælsadresse på psykiatrisk hospital eller psykiatriske bosteder, er i fængsel, eller har bopælsadresse på bosteder/herberg.
  • Låntager skal være kreditværdig

  Vi har sat ovenstående krav for at sikre, at du som låntager ikke ender i en mulig dårlig økonomisk situation. Vil du vide mere kan du læse vores lånevilkår. Har du spørgsmål, kan du også læse vores ofte stillede spørgsmål, og blive klogere på os som låneudbyder.

  3 hurtige om SMS lån

  Hvor meget kan jeg låne?

  Hos MiniFinans.dk kan du låne fra 10.000 til 50.000 kr.

  Hvornår bliver pengene udbetalt?
  Vi udbetaler hurtigst muligt – Du kan se dine muligheder hos os.

  Kan jeg ansøge via min mobil?
  Ja, hos os har vi gjort det mobilvenligt for dig! Du kan starte din ansøgning om et sms lån, nemt og hurtigt lige her.

  Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig

  Efter at du har ansøgt om et lån gennem MiniFinans og såfremt du er godkendt, vil dit lån sendes til udbetaling. Lånet udbetales normalt indenfor 2 dage. Hvis der ønskes udbetaling af lånet indenfor få minutter, koster dette 149 kr. som fordeles over lånets løbetid og opkræves særskilt.

  Hos MiniFinans kan du maksimalt låne 50.000 kr. Du kan ansøge om 10.000-50.000 kroner, men vil altid blive tilbudt et lånebeløb af os, udfra din kreditvurdering. Du kan optage dit lån hos MiniFinans, såfremt du er minimum 21 år samt ikke er registreret i RKI.

  Din månedlig ydelse bliver betalt via det betalingskort du har tilmeldt. Kan ydelsen, uanset årsag, ikke trækkes på kortet udsendes en faktura til din e-mail med betalingsfrist; Straks. Ved udsendelse af faktura pålægges fakturagebyr 35 kr., som opkræves sammen med ydelsen.

  Hvis der ønskes at nedbringe sit lån yderligere, skal dette ske via FIK indbetaling. Du kan se dine betalingsmuligheder på din profil.

  Læs mere om priser og gebyrer her:
  Prisliste

  Du kan betale tilbage når som helst. Bemærk at hvis du får brug for din 14 dages fortrydelsesret skal du kontakte os skriftligt på kontakt@minifinans.dk

  Hvis du ikke har godkendt din låneansøgning, så vil den annullere sig selv efter 90 dage. Hvis du har bekræftet den, men du ikke har fået beløbet udbetalt så kontakt os venligst på kontakt@minifinans.dk.