SMS lån

SMS lån nu og sæt gang i dine drømme

I princippet tilbyder MiniFinans ikke SMS lån, men da vores website er mobil-optimeret, kan du både låne penge fra din mobiltelefon, tablet og computer. Du låner altså ikke direkte via SMS, men kan nemt og hurtigt foretage hele låneansøgningen via din mobiltelefon og tablet.

Vi går højt op i at give dig den bedst mulige oplevelse, når du tager et SMS lån hos os. Derfor prøver vi også at udbetale pengene så hurtigt som muligt, holde renten så lav, som vi kan, og tilbyde et højt nok lånebeløb til dét du står og mangler. Vi ønsker at låne penge ud til folk, som har brug for dem, og dem som ikke kan få et lån i banken. Derfor vil du også opleve, at du skal stille langt mindre sikkerhed hos os end andre steder, du måske har prøvet at søge om lån.

Er du over 21 år, kan du ansøge om lån hos os. Du kan låne op til 20.000 kr., og hvis du er i tvivl om at et SMS lån er det rette for dig, bør du læse vores fordele og ulemper om SMS lån – måske er et minilån, hurtig lån eller kviklån mere relevant for dig?

 

Hurtigt SMS lån

Det er sjældent, at man har sin computer med, når man er på farten. Men med et SMS lån, kan du hurtigt få penge på kontoen. Er du på ferie, og har du kun din smartphone med, vil du sagtens kunne foretage ansøgningen fra din mobiltelefon. Så er du sikret penge til resten af ferien, når de triller ind på din konto hurtigt efter at din ansøgning er godkendt – det kalder vi et hurtigt lån.

 

Billigt SMS lån

Hvis du vil være sikker på at få den laveste rente, og dermed det billigste lån, skal du sørge for at låne så lavt et beløb som muligt, og vælge en hurtig låneperiode. Dermed mindsker vi vores risiko og kan derfor give dig et billigere lån. Vælger du et højt beløb og en lang låneperiode, vil vi løbe en højere risiko ved at give dig lånet, og derfor bliver vi nødt til at sætte renten en smule højere.

 

SMS lån op til 20.000 kr.

Du kan låne fra 3.000 kr. og op til 20.000 kr. hos MiniFinans. De fleste låner typisk 10.000, 5.000 eller 3.000, men du styrer selvfølgelig helt selv, hvor mange penge du vil låne. Samtidig styrer du også selv, hvor lang tid du har brug for til at kunne betale pengene tilbage – fra 1 dag og op til 12 måneder.

 

SMS lån uden sikkerhed

Hos MiniFinans stiller vi meget lav risiko for, om du må foretage et lån. Har du prøvet at tage et almindeligt banklån, vil du kunne nikke genkendende til, at det er en meget lang, og nogle gange hård, proces. Vi synes, det skal være nemt at låne penge, og vi har derfor også skåret alle unødvendige trin fra. Derfor skal du heller ikke stille sikkerhed for dit lån.

 

Tag et SMS lån som 21 årig

Du skal være mindst 21 år for at kunne optage et lån hos MiniFinans, og vi blander os på ingen måde i, hvad du vil bruge pengene på. Går du i banken og vil tage et lån, skal du ofte fortælle PRÆCIS, hvad du vil bruge dine penge på. Uanset om du har brug for penge til huslejen, en fed bytur, en lækker rejse eller noget helt fjerde, er det ikke noget vi behøver at vide.

 

Fordele og ulemper ved SMS lån

Der er flere forskellige fordele og ulemper ved SMS lån – dog er der langt flere fordele end ulemper. Vi har prøvet at samle nogle af de forskellige fordele og ulemper ved et SMS lån nedenfor, men husk altid på, at du selv bør overveje om et lån er den rigtige vej, inden du ansøger.

  • Hurtig udbetaling
  • Nemt at ansøge
  • Minimal sikkerhed
  • Brug pengene på det du har lyst til
  • Lån hos os, selvom du ikke kan låne i banken
  • Høj sikkerhed ved mobillån fremfor SMS
  • Renten kan være højere ved andre udbydere

 

Hvad er et SMS lån?

SMS lån blev meget populært, da de første låneudbydere tilbød det for en række år siden. Efterhånden som teknologien udviklede sig, blev der dog også færre og færre, der brugte SMS lån. Nu til dags findes SMS lån ikke rigtigt mere, men hos MiniFinans kan du dog stadig låne penge via din smartphone, da vores hjemmeside er optimeret til mobiltelefoner.

 

Guide til SMS lån

Det er super nemt at foretage et SMS lån hos MiniFinans. Du starter med at vælge, hvor mange penge du vil låne, og herefter kan du se tilbagebetalingsbeløb, kreditomkostninger, ÅOP osv. Efter dette trykker du på “Lån nu”, og vi vil efterfølgende guide dig gennem processen. Du kan også læse mere om de andre SMS låns muligheder hos moneylender.dk

 

SMS lån med NemID

Da NemID blev lanceret var det ikke muligt at bruge på mobiltelefonen, og det var dermed heller ikke muligt at foretage et SMS lån med NemID. I dag kan du dog sagtens bruge NemID på din mobiltelefon, og derfor kan du også også trygt og sikkert foretage et SMS lån med NemID på vores hjemmeside.

 

SMS lån og renter

Vores renter, ÅOP og kreditomkostninger er fuldstændig lige så fordelagtige, om du ansøger via en smartphone eller en computer. Hvis du vil have lavest mulige rentebeløb (Debitorrenten er fast uanset lånebeløb), skal du tage et så lavt lån som muligt og så hurtig låneperiode så muligt. Tager du derimod et højt lån med lang låneperiode, er omkostningerne selvfølgeligt større.

 

Spørgsmål og svar om SMS lån

Er SMS lån sikkert?

Et SMS lån hos MiniFinans er præcis lige så sikkert, som hvis du foretog lånet over en computer eller tablet. Der er præcis den samme proces du går igennem, og derfor skal du ikke være bange for sikkerheden på nogen måde.

Hvor stort lån kan jeg tage?
Du kan låne fra 3.000 kr. og op til 20.000 kr. Vi anbefaler altid at låne til det, du har brug for. Har du en ekstraregning og behov for at låne 3.000 kr., er der altså ikke nogen grund til at låne 5.000 kr. Det er dog fuldstændig op til dig.

Hvor hurtig er udbetalingen?
Når du har gennemgået låneansøgningen, vil vi tage et kig på dine informationer og godkende lånet med det samme. Herefter vil du have pengene på din konto så hurtigt som muligt.

Hvor hurtigt kan jeg få svar?
Vi besvarer altid din låneansøgning med det samme, og din kreditvurdering er altid gratis, så du kan se hvor meget vi kan tilbyde dig. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.