Skiferie

Få dit Skiferie lån hos MiniFinans

Er du på vej til at finde din næste skiferie? Så leder du helt sikkert efter en billig skiferie eller efter skiferie tilbud. Det kan også være, at du søger på afbudsrejser til din skiferie? Alt i alt vil du formentlig meget gerne på en skiferie 2019 eller fremadrettet. I disse tilfælde kan det være meget behjælpeligt med en økonomisk hjælp, så du kan få en pause fra hverdagen og komme på skiferie. Hos MiniFinans vil vi meget gerne være dig behjælpelig, så du kan komme af sted og nyde en skiferie. Om så du skal på skiferie til Østrig, Norge eller et helt tredje sted, er MiniFinans en god økonomisk sikkerhed for dig.

 

Er du allerede af sted på skiferie uden computer? MiniFinans kan stadig hjælpe!

Lån til skiferie hos MiniFinans

Det kan være, at du allerede er taget på skiferie, og du har valgt ikke at tage din computer med. Det skal du dog ikke være irriteret over, for selvom at du mangler økonomisk kapital til resten af din skiferie, kan du gøre brug af din telefon. Hos MiniFinans er dine muligheder for at låne nemlig også kompatible med din telefon. Så du kan nemt og hurtigt hive din telefon frem på pisten, til afterski eller hvilket som helst andet sted og ansøge hos os. Det er en hurtig ansøgningsproces, der vil tage 2 minutter af din tid – selv på mobilen! Der er derfor ingen hindringer for dig ved at få et lån hos MiniFinans. Så vi kan nemt og hurtigt være din økonomiske hjælp til din skiferie.

 

Så meget kan du låne hos MiniFinans til din skiferie 2019

Hos MiniFinans kan du låne imellem 3.000 og 20.000 kroner. Det burde være mere end nok, til at du kan dække de skiferie omkostninger, som du ønsker dækket af os. Du kan også gøre brug af pengene før du tager af sted, måske på nogle skistave, ski, skistøvler, skihjelm osv. Du kan derimod også bare gøre brug af dem til et hotelværelse, et chalet eller et helt tredje sted. Du behøver heller ikke at bruge dem på din skiferie, da vi ikke kræver, at vi skal vide, hvad du ønsker at bruge pengene på. Det giver dig også dén større frihed, at du får et lån som føles som dine egne penge. I stedet for at du får et lån i en bank, hvor banken ønsker at vide, hvad dine penge skal bruges på. Derudover får du også en del kortere ansøgningsproces hos MiniFinans.

 

Få en af de hurtigste ansøgningsprocesser hos MiniFinans

Hos MiniFinans kender vi alt til, at man ikke gider at stå i kø. I det hele taget kan mennesker ikke lide ventetid. Derfor har vi hos MiniFinans arbejdet meget på at kunne gøre vores ansøgningsproces så hurtig som mulig. Derfor kan du let og hurtigt gå ind på den uforpligtende ansøgningsformular og ansøge hos os på under 2 minutter. Vi vil i denne ansøgningsproces gerne vide dit tlf-nummer, CPR-nummer, e-mail og NemID. Det vil vi gerne have, både så vi ved, at vi overfører pengene til den rigtige NemKonto, og så at vi er sikre på din identitet. Når du har ansøgt, vil du få svar i løbet af få sekunder, og herefter kan du så vælge at acceptere lånet eller lade vær. Hvis du så accepterer lånet, vil du straks få dit lån.

 

MiniFinans lånetilbud uden startgebyr men med en fast lav rente

Hos MiniFinans er lånet uden et startgebyr, som der ellers er mange online kreditudbydere, der har i deres lån. Hos MiniFinans vælger vi ikke at sætte et startgebyr ind i vores lån. Derimod er vi mere tilhænger af en fast lav rente, så der ikke kommer måneder med en større udgift end andre. Det giver dig en stærk økonomi uden de store udsving. Så hos MiniFinans vil du kunne få et lån med en lav fast månedlig rente på kun 18,5 procent. Denne lave faste rente kan få dig på en skiferie uden uventede gebyrer eller lignende på dit lån. Du får netop dét udbetalt, som du regner med. Vi ved nemlig at en fast økonomi gør dig gladere. Som så resultere så i vores glæde da vores samarbejde godt og trygt.

 

Er du ude efter et afdragsfrit lån? MiniFinans tilbyder tryghed

Er du ude efter et afdragsfrit lån, da det lyder billigere end et lån med renter? Hos MiniFinans har vi meget erfaring indenfor online låneudbydere, og det er tydeligt, at der ofte hører skjulte gebyrer med på afdragsfrie lån. Så når du tager af sted på skiferie, og du har fået et afdragsfrit lån, kan din skiferie hurtigt udvikle sig til noget en rigtig dyr tur. De afdragsfrie lån vil ofte have gebyrer stående, som er meget svære at finde i lånevilkårene. Hvis du dog stadig er ude efter at finde et oprigtigt afdragsfrit lån, anbefaler vi dig at læse lånevilkårene godt igennem. Hos MiniFinans tilbyder vi ingen afdragsfrie lån, da vi hellere vil være en åben bog og fortælle alt hvad lånet indebærer. Hvis du derfor ønsker et lån, der giver tryghed og en god skiferie, er MiniFinans klar til at hjælpe.

 

Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og trygt hos MiniFinans

Det er pålagt alle udbydere, at vi skal opbevare dine oplysninger i op til 5 år. Det kan virke meget ubehageligt for dig, at CPR-nummer, e-mail, telefonnummer og NemID bliver opbevaret så længe. Du skal dog ikke være bange for, at dine personlige oplysninger bliver misbrugt hos MiniFinans. Vi krypterer nemlig dine oplysninger, så snart at du sender dem ind til os. Herefter gemmer vi dem i en sikker database, hvor dine oplysninger ikke vil være åbne for andre. Det er overhovedet ikke en dårlig ting for dig, at vi skal beholde dine oplysninger så længe. For hvis du ønsker et lån en anden gang, kan vi finde det bedste lån til dig. Denne tryghed ved dine personlige oplysninger går vi meget op i hos MiniFinans. For din tryghed ved os som udbyder skaber det bedste samarbejde.

 

Er det muligt at få en billig skiferie hos MiniFinans når du er under 21 år?

Det kan være meget sværere at finde et lån, når man er under 21 år, som hvis man er over 21 år. Selvom at vi hos MiniFinans ved, at man har lige så meget brug for lånet, når man er under 21 år, vil det heller ikke være muligt for dig at få et lån, før du bliver 21 år. Det er der en meget klar grund til, som går ud på, at vi sætter ansvar ved vores kunder. Det vil sige, at vores erfaring har vist, at du i de unge år ikke har så meget kontrol over din økonomi. Men når du rammer de 21 år, vil størstedelen have nået så langt i deres sans for privatøkonomi, at vi gerne tilbyder et lån til dig.

 

Vil du gerne have et lån til din skiferie selvom du er registreret i RKI?

Når du er registreret i RKI, vil det sige, at du er registreret som en dårlig betaler. Derfor kan det vise sig at blive meget svært for dig i RKI at få et lån. Du vil heller ikke kunne få et lån hos MiniFinans. Det er selvfølgelig irriterende, da man i RKI’s registerdatabase har lige så meget brug for et lån til sin skiferie, som en der ikke er i RKI’s registerdatabase. Hos MiniFinans føler vi dog ikke, at det er ansvarligt for både dig og os at få eller tilbyde dette lån. Det er grundet, at du ved at være i denne database har en eller flere misligholdte lån. Det kan derfor vise sig at være risikabelt for dig at få et lån til. Når du er kommet ud af RKI, vil vi derimod meget gerne velkomme dig!

 

Din tryghed for MiniFinans ønsker vi før du får dit skiferie lån!

Der er mange måder, hvorpå du kan få din tryghed udfyldt. En af dem er ved vores sikkerhed af dine personlige oplysninger, en anden er at vi sætter vores ansvar ved dig. En tredje måde hvorpå du kan blive tryggere ved os, er ved brug af kundeanmeldelser. På Trustpilot’s hjemmeside finder du en stor del kundeanmeldelser, om lige den virksomhed som du ønsker at vide mere om. Hos MiniFinans er vi meget stolte over vores kundeanmeldelser, der giver hele 8,8/10. Det er derfor et produkt og en service, der har fået meget høje anmeldelser. Det vil sige, at vores samlede produkt er meget velanset blandt vores kunder. Derudover viser det også, at du ikke får ubehagelige overraskelser, som du måske ville ved et afdragsfrit lån.

  

Yderligere spørgsmål vedrørende MiniFinans skiferie lån?

Er du sikker på, at MiniFinans skal være din skiferie låneudbyder? Så kan du ansøge her. Hvis vi derimod har fanget din interesse om os, men du mangler at få besvaret nogle spørgsmål? Så kan du finde vore ”lånevilkår” og ”FAQ” i toppen af siden. Dine spørgsmål burde meget gerne blive besvaret derinde. Du kan derimod også skrive til os alle ugens dage på mail på: kontakt@minifinans.dk. Udover på mail kan du også ringe til os fra mandag til fredag mellem 9 og 17 på +45 71 71 88 88.

Hos MiniFinans håber vi, at denne side har været til en stor hjælp for dig til at finde din 2019 skiferie udbyder. Hvis du nu er i tvivl om vores lån, også selvom at du ikke lige umiddelbart har tænkt dig at ansøge hos os, må du meget gerne ringe til vores kundeservice.