Slip for en dyr skiferie

Skiferie 2019 kan være en meget dyr rejse, hvis man vælger de kendte steder. Derfor har vi valgt, at lave en guide til hvordan din næste skiferie kan gøres billigere. Du vil efter vores guide med billige tips til din skiferie 2019, få øjne op for nye og billige muligheder. Der er mange gode muligheder for, at en skiferie ikke skal være for dyr. Hvis man bare vælger, at undgå de kendte steder som Østrig, Italien og Frankrig, så kan du hurtigt spare et par 1.000 kroner. Vi hjælper ikke bare, at gøre din tur billigere, men også med at udforske nye ukendte steder.

 

Rejs ikke i højsæsonen

En af de første ting man kan undgå og få en billigere rejse, er at undgå højsæsonen. I højsæsonen er prisen væsentlig højere og pisterne er også fyldt med mennesker. Højsæsonen er i uge 7, så hvis du vil have en billigere og bedre skiferie 2019. Så vælg at rejs af sted ude for højsæsonen. Det behøver ikke at være flere uger før eller efter. Et godt udgangspunkt er en uge før uge 7 eller weekenden efter.

 

Undgå for store skisteder

Du kan spare mange penge ved, at fravælge de kendte steder. Hvis du gerne vil til f.eks. Østrig, så prøv at undgå de meget populære pister. Ved at vælge mindre steder sparer du ikke kun penge men også tid. Pisterne vil ikke være så fyldte og køen til pisten vil være en del mindre.

En god idé er, at se hvad man har behov for. Tag et tjek på jer selv, ”hvor god er jeg?” eller ”er jeg nybegynder?”. Ved at gøre dette kan du fravælge de forskellige pister. Hvis du er nybegynder, så behøver du nok ikke de flere hundred kilometer som nogle skisteder tilbyder. I kan derfor fravælg disse store steder og se nærmer på pister der tilbyder 70-160 kilometer pister. Disse pister er både i et billigt område og er ikke fyldt med mennesker.

 

Vælg afbudsrejser eller bestil i god tid

Vi kender det alle sammen, vi kommer altid til at bestille rejserne på et dyrt tidspunkt. Her kan du enten være i rigtig god tid, måske et år før. Du kan eventuelt bestille din rejse efter din skiferie 2019, hvis du ved at i skal afsted igen næste år. På denne måde vil turene være billigere end hvis I venter til et par uger før rejsen. Hvis I kan eller har tid, så kan man også vælge afbudsrejser, som er en meget billig løsning. Men denne løsning kan også være risikabel, da du ikke selv bestemmer turen. Turen kræver, at i har kufferten klar, og at i er klar til at rejse næste dag med meget kort varsel.

 

Bo længere væk fra skiliften

Hvis du kan leve med, at tage skibussen i 10-15 minutter, så har du gode muligheder for at spare mange penge. Du kan vælge at bo i de små byer rundt om det store skisted. De små byer er for det meste meget billigere, da de ikke er så populære.

Mange af de store skisteder får flere og flere pister og disse pister kan ofte forbindes med de små byer rundt om de store skisteder. Derfor behøver du ikke at vælge det store populære sted, da du kan bo i en mindre by og stadig stå på de samme pister.

 

Se andre skisteder – Østeuropa

I stedet for at vælge de store steder som Østrig, Frankrig og Italien, så har vi fundet nogle billige og moderne steder i Østeuropa. Dette lyder måske ikke særlig bekendt, men stederne i Østeuropa er ved at komme på banen angående skisport. Deres skisteder er moderne og billige. Du kan f.eks. få et liftkort i 6 dage til under 1000kr. Dette eksempel er taget ud fra Tjekkiets skisteder og ikke nok med at det er billigt, så er rejsen oftest kortere.

 

Rejs flere sammen

At rejse i grupper har altid haft sine fordele og ulemper, men når det kommer til prisen, så kan det have sine fordele. Mange rejsebureauer giver en hvis fordel, hvis I er en større gruppe. Det kan f.eks. være at i for den sidste person gratis med eller i får nogle billigere priser. Det kan derfor være en god idé, at vælge en rejse sammen med en anden familie.

 

Få råd til din skiferie 2019

Står du og skal på skiferie i 2019? Men du mangler bare lige de sidste mønter til at kunne betale turen. Så kan vi hos MiniFinans tilbyde dig hjælp. Hos os kan du låne op til 20.000 kroner og få råd til det du mangler. Vi stiller ingen spørgsmål, så hvis du mangler nyt udstyr eller penge til rejsen, det blander vi os ikke i. Ved hjælp af vores gratis låneberegner kan du se hvor meget du kan låne og hvad din månedlig ydelse er. Hos os kan du få pengene udbetalt med det samme, når vi godkendt din ansøgning vil du have pengene efter få minutter på din konto. Vi udbetaler 24/7, hele døgnet rundt. Se mere her om hvilke lån du kan tage hos os.