Skattefradrag for renterne på dit lån hos MiniFinans

MiniFinans er en dansk lånevirksomhed, der rummer utrolig mange muligheder for den glade og forbrugsdrevne låner. Står du med et brændende ønske om at få råd til lidt mere i hverdagen eller at kunne købe den nye smartphone, inden din gamle telefon går helt i stykker? Så er MiniFinans din foretrukne lånevirksomhed. Vi tilbyder lån til dig, der har brug for hurtige penge nu i Danmarks sikreste rammer.

 

Lån hos MiniFinans

MiniFinans har lave og fair renter, og vores fleksible låneperioder gør det muligt for sig at skræddersy dit helt eget lån, så det passer med netop din økonomi. I bund og grund er det nemlig din finansielle situation, som vi ønsker at hjælpe og bringe videre. Derfor kan du hos os låne mellem 3.000 – 20.000 kroner til hvad som helst. Vi blander os ikke i, hvad du bruger dine penge på.

En sådan tendens ser man ikke hos bankerne, hvor det også er muligt at låne penge til hverdagens udfordringer. Bankrådgivere er meget interesserede i, hvad du skal bruge pengene på, og om du kan stille sikkerhed for lånet i form af noget værdifuldt, som du ejer. Det er ikke tilfældet hos os eller ved andre online lånevirksomheder. MiniFinans tilbyder hurtige online lån uden at skulle stille sikkerhed, og vi bekymrer os ikke om, hvad du skal bruge pengene på. Vi er kun interesserede i at booste din økonomi. Vidste du fx, at du kan få skattefradrag for renterne på dine online lån?

 

Så hurtigt kan du låne penge hos MiniFinans

Før du kan få skattefradrag på dit lån, så kræver det selvfølgelig, at du har et lån hos os. Heldigvis er det utrolig nemt at få, og du har pengene udbetalt på din konto i løbet af ingen tid. Hos MiniFinans har vi en meget simpel låneproces, og det involverer blot, at du tager din computer frem og ansøger via vores hjemmeside. Du kan ansøge om et lån hos MiniFinans 24 timer i døgnet alle ugens dage, og vi kreditvurderer og godkender dig efter ganske kort tid.

Låneprocessen hos MiniFinans

 1. Opret dig som bruger på vores hjemmeside
 2. Vælg lånebeløb og låneperiode
 3. Ansøg om lånet, og skriv under med NemID
 4. Bekræft lånet på din profil
 5. Modtag pengene på din konto inden for få minutter, såfremt at du er blevet godkendt

Så simpelt kan det gøres. MiniFinans er indforstået med, at du har brug for pengene så hurtigt som muligt, og derfor arbejder vi benhårdt på at opfylde dine låneønsker. Vi kreditvurderer dig så snart, at du har lavet din ansøgning, så du hurtigt finder ud af, om du kan optage et lån hos os.

 

Gode renter og fleksible låneperioder

Vi er helt og aldeles billige hos MiniFinans, når det kommer til vores renter og gebyrer. Vi går meget op i overskuelighed, og det er også derfor, at du kan se de samlede kreditomkostninger og tilbagebetalingsbeløb, når du vælger hvilket lån, som du godt kunne tænke dig. Vi giver dig det fulde overblik over det lån, som du er ved at tage.

Hos MiniFinans har du meget frihed, når det kommer til låneperiode. Du bestemmer selv din månedlige ydelse, som så afgør, hvor mange måneder du skal afbetale lånet over.  Ved spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 71 71 88 88 eller på mail kontakt@minifinans.dk. Hos MiniFinans arbejder vi så vidt muligt på at undgå, at du havner i økonomiske problemer. Derfor har du hos os fået en fleksibel låneperiode.

 

Sikkerheden er høj hos MiniFinans

Hos MiniFinans går vi meget op i kundesikkerhed. Derfor håndterer vi altid personfølsomme oplysninger med stor omhu og respekt. Du skal føle dig tryg som låner, og det går vi langt for at opfylde. For at kunne optage et lån hos os, skal du underskrive med dit NemID. Det er for at sikre, at du er dig, og at der ikke er nogen, der optager et lån i dit navn. Det hjælper også os med at hente oplysninger om dig, som vi skal bruge til at kreditvurdere dig.

 

Få skattefradrag for renter hos MiniFinans

Vidste du, at det er muligt at få et fradrag for renteudgifter til de lån, som du har optaget? Såfremt at du har taget et lån i en bank, en sparekasse eller i en realkreditsinstitution, så kommer det helt automatisk med i din forskudsopgørelse. Har du derimod lån i udlandet, skal du selv indberette. Heldigvis er MiniFinans en 100% dansk virksomhed, så det er intet problem at få skattefradrag for renter hos os.

Et skattefradrag for renter sker i forbindelse med din kapitalindkomst, hvilket betyder, at udgiften fra den skattepligtige indkomst. Det er af den grund ingen sammenhæng mellem fradraget og indkomst, og fradragets størrelse er altså uafhængig af, om du betaler topskat eller ej.

 

Kan jeg låne hos MiniFinans og få skattefradrag for renter?

Før at du kan opnå et skattefradrag for renter hos MiniFinans, så kræver det selvfølgelig, at du kan låne hos os. Ud over at vi kreditvurderer dig, for at sikre os at du har mulighed for at betale tilbage, så skal du overholde en række krav. Dette støder du også på hos samtlige andre lånevirksomheder i Danmark. Det er kriterier såsom alder, bopæl og status i RKI.

Kan jeg låne hos MiniFinans?

 • Du er over 21 år
 • Du har dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du har en aktiv e-mailadresse
 • Du har en NemKonto
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor
 • Du må ikke være over 70 år

Derudover burde der være gode chancer for, at du kan låne hos MiniFinans og gøre brug af skattefradraget for renter, såfremt du har brug for et lån til at begynde med.