Skal man låne penge af venner og familie? Sådan undgår du det (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Skal man låne penge af venner og familie?

Skal man låne penge af venner og familie?

Skal man låne penge af venner og familie?

Skal man låne penge af venner og familie?

Nogle gange kommer man i den situation hvor man ikke har penge nok i hverdagen til mad, forbrug eller andre nødvendigheder. Derfor kan det være nødvendigt at låne nogle penge og man skal overveje hvilke muligheder man har. Skal du låne pengene af en bekendt, eller optage et kviklån på internettet? Alle har nok prøvet det – lige at låne et par tusinde kroner af sine venner eller familie. Ofte er det en rigtig god løsning, da man sjældent betaler renter på disse lån. Det er nemt og bekvemt og pengene kan de ofte overføre til din konto med det samme, eller give dig i kontanter. Betales lånet tilbage til aftalt tid, er alle glade og man kan fortsætte sit gode forhold.

Lån af venner og famile ender ikke altid godt

Ofte ser vi desværre at lån mellem venner og familie, kan være en rigtig dårlig ide og man derfor bør tænke sig om en ekstra gang, inden man låner her. For det første er det ikke en behagelig situation, at skulle spørge sin familie eller venner om penge. De vil straks begynde at bekymre sig unødvendig meget for dig og din økonomiske situation. Har du nu penge nok? Er alt ok? De vil måske begynde at diskutere det med andre familiemedlemmer eller venner bag din ryg, som ikke er rart for dig. Dertil kan der forekomme rigtig store problemer, hvis den person du låner penge af lige pludselig selv skal bruge pengene igen – og derfor beder dig om at betale lånet tilbage før tid. Det sætter både dig og den person du har lånt pengene af i en dårlig situation. Helt galt går det desværre oftest, når du slet ikke er i stand til, at tilbagebetale pengene og i bliver decideret uvenner over det.

Vælg den fornuftige løsning

Når du står og skal bruge penge, skal du måske derfor overveje et kviklån eller sms lån. To sider af samme sag, der kan give dig hurtige penge på kontoen. Hos MiniFinans kan du låne op til 4.000 kr. som dit første lån. Ansøg nu og få svar med det samme om du kan modtage et kviklån.

Klik her og lån penge hos MiniFinans