Skal du købe barnevogn? Få råd gennem MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Skal du købe barnevogn? Få råd gennem MiniFinans

Skal du købe barnevogn? Få råd gennem MiniFinans

Skal du købe barnevogn? Få råd gennem MiniFinans

Skal du købe barnevogn?

Er dig og din partner først kommet i de lykkelige omstændigheder, at I skal have jeres første barn. Så er det også nu, I skal til at få indkøbt alle de nødvendige ting til jeres baby. Det er en dyr fornøjelse at få et barn, specielt hvis I skal ud og lave en masse førstegangsindkøb. En baby har jo brug for en hel del udstyr løbende, så det skal i være forberedt på. Har i søskende der selv har fået børn, kan I måske købe udstyret billigt, eller måske endda gratis af dem. Hvis I lige har fundet den perfekte barnevogn til jer, og jeres behov, men I har ikke råd til at købe den lige nu, så kan I tage et lån her på siden, og betale det næste gang I får løn. Det er ærgerligt at gå glip af en god mulighed, for at få den helt rigtige barnevogn. Den bliver nemlig én af jeres vigtigste genstande for jeres barn.

Gode råd til at finde en barnevogn

Når I skal købe barnevognen, er der en del ting I skal forholde jer til, og være opmærksomme på. Først og fremmest, skal I være klar over, at der findes forskellige typer barnevogne. I kan altså både finde en klassisk barnevogn, eller gå efter en multifunktionel en af slagsen som en kombivogn. Hvis I køber en kombivogn får i både barnevognen og klapvognen i ét køb.

Den måde I skal vælge en barnevogn på, er ved at se på både jeres boligsituation og på, hvordan i transporterer jer rundt. Har i bil, skal jeres barnevogn være rigtigt nemt at klappe sammen.

Bor I på landet, eller i nærheden af skov, er det en god idé at barnevognen er bygget til en slags terræn. Bor I derimod i byen, hvor der er mange sving osv. Så kan det være en god idé at købe en barnevogn med drejehjul. Det er nemlig mere manøvredygtigt end almindelige faste hjul.

En sidste ting i skal vide, før i køber barnevognen, hvor langt et liggemål den skal have. Liggemål betyder egentligt, hvor længe man planlægger at ens barn skal kunne ligge i barnevognen. I en kombivogn er liggemålet ofte lavt kortere end i den klassiske barnevogn. Hvis I vil have begge dele, kan I købe en kombivogn i en butik, og finde en barnevogn på f.eks. Den Blå Avis, Reshopper, eller lignende loppermarkeder.