Santander eller MiniFinans? – Find dit næste lån her

Der er særdeles mange lånevirksomheder ude på markedet. Det, kan man sige, er en god ting, eftersom at det giver låneren et hav af muligheder for at vælge et lån, der passer perfekt til netop deres økonomi. Det har dog også den bivirkning, at det er utrolig kompliceret og rodet at finde rundt i, hvad de forskellige låneudbydere har at tilbyde, og om der er noget, som du skal være ekstra opmærksom på. Selvom mange danske låneudbydere opererer indenfor nogenlunde de samme rammer, hvad angår lånevilkår og sikkerhed, så er det langt fra alle, der tilbyder samme typer af lånebeløb, renter og låneperioder. Leder du derfor efter en specifik lånestørrelse og en fleksibel tilbagebetalingsperiode med gode renter, så er det ikke sikkert, at du finder det ved din første søgning. Du er nødt til at lave grundig research, hvis du vil finde det perfekte match. Derfor giver vi dig her et overblik over, hvordan MiniFinans excellerer indenfor nogle kritiske punkter, når det kommer til små, online kviklån fremfor låneudbydere som fx Santander.

 

MiniFinans er en dansk lånevirksomhed

MiniFinans er en dansk lånevirksomhed, der er et brand under Finans 247 ApS. Hos os har du mulighed for at optage et hurtigt online lån med en kort og fleksibel tilbagebetalingsperiode. Du kan låne mellem 3.000 – 20.000 kroner. Er du førstegangslåner kan vi stadig tilbyde et lån op til 20.000 kroner. Vi ligger et stort arbejde i at skabe tryghed for vores kunder og udbetale de lånte penge straks til din konto, så du har dem inden for få minutter. Vi forstår, at grunden til, at du ansøger om hurtige penge online, er, at der er et forbrugsbehov, som du skal have afviklet indenfor kort tid. Det kan være en regning, shopping-abstinenser eller en fuldt fortjent ferie.

 

Hvilke fordele har MiniFinans over Santander?

Når det kommer til online lån, så er låneprocessen nogenlunde den samme ved et hav af udbydere. Det er standard procedure, at du kreditvurderes, hvorefter vi giver dig besked om, vi kan tilbyde dig lånet. Det er ikke at sige, at der ikke er nogen substantielle forskelligheder indenfor online lån. Det er der helt sikkert, og det er nemlig disse, som du skal være ekstra opmærksom på, når du optager et lån. Det sikrer dig, at du får optaget et lån indenfor passende rammer, og hos et selskab som du stoler på.

 

Lånebeløb hos MiniFinans og Santander

De lån, som du kan optage hos MiniFinans, er specialdesignet med ’kviklån’ i mente. Når man låner penge online, så handler det om at låne et så præcist beløb som muligt, eftersom at du betaler renter af lånet. Det er derfor ikke fordelagtigt at låne et større beløb, end du har behov for, og så ’bare have noget i overskud’. Det bliver dyrere for dig i længden. Hos MiniFinans tilbyder vi lån, der favoriserer de mindre ting i livet, hvorimod Santander tilbyder lån mellem 10.000 – 350.000 kroner. Har du derfor behov for et minilån til hverdagens goder og ikke gider hænge dig selv op på en stor tilbagebetaling, så er MiniFinans noget for dig. Et mindre lån er også nemmere at overskue.

 

Låneperioden hos MiniFinans og Santander

En anden vigtig ting, når det kommer til online lån, er tilbagebetalingsperioden. Nogle udbydere tilbyder lån, hvor du betaler over en længere periode, mens andre klarer afbetalingen over én gang. Det kommer meget an på, hvor mange penge du låner. Minifinans’s lån er overskueligt og overkommeligt, da vi har ubegrænset låneperiode. Hos Santander afbetaler du lånet over en periode på 12 måneder til 180 måneder. Det er en periode på 1 til 15 år. Det bliver pludselig lang tid at være i gæld, hvis man tænker over det.

 

Santander eller MiniFinans? Sådan forløber låneprocessen ved MiniFinans

Det er utrolig simpelt at låne penge online, og låneprocessen hos MiniFinans og Santander minder meget om hinanden. Faktisk minder proceduren om mange andre låneudbydere, hvor man får sine penge udbetalt indenfor ganske kort tid. Hos MiniFinans starter du med at oprette dig som bruger på vores hjemmeside, hvorefter du vælger lånebeløb og låneperiode. Herefter udfylder du de nødvendige oplysninger og underskriver med NemID, så vi ved, at du er dig. Efterfølgende godkender du lånet og vi begynder vores udbetaling til dig.

 

Santander eller MiniFinans? Kan jeg låne hos MiniFinans?

For at kunne låne penge hos os, så kræver det, at du kan krydse nogle punkter af. Det er af sikkerhedsmæssige årsager, så vi er sikre på, at du er gammel nok og økonomisk ansvarlig til at låne hos os.

Lån penge hos MiniFinans

  • Du er 21 år og myndig
  • Du har dansk e-mailadresse og folkeregisteradresse
  • Du er ikke over 70 år
  • Du står ikke i RKI eller Debitorregistret

Mange af de samme krav gør sig også gældende hos andre online låneudbydere såsom Santander.

 

Santander eller MiniFinans? Dette får du ud af at låne hos os fremfor Santander

Du skal låne penge hos MiniFinans, hvis du ønsker at få en positiv og mindeværdig oplevelse med dine online lån. Vi går meget op i kundesikkerhed, kunderelationer og hurtig udbetaling, så du kan komme i gang med at spendere efter behov med det samme. Såfremt du har et forbrugsbehov, der ikke overskrider 20.000 kroner og ønsker at betale tilbage inden for en rimelig tidsramme, så er MiniFinans noget for dig. Hos Santander kommer du til at sidde i gæld i noget længere tid, og det er ikke optimalt, hvis du blot skal have et økonomisk indspark til at klare regningerne, rejseudgifterne eller prisskiltene på tøjbutikkerne i gågaden.

Skulle du have spørgsmål til MiniFinans, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Du kan skrive til os via kontaktformularen på vores hjemmeside eller via mail kontakt@minifinans.dk. Vores kundecenter sidder også klar ved telefonerne i hverdage fra 9 – 17 på 71 71 88 88.