Saml vennerne i weekenden - tag et minilån hos MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Saml vennerne i weekenden

Saml vennerne i weekenden

Saml vennerne i weekenden

Saml vennerne i weekenden

Er det lang tid siden at du har samlet vennerne til en uforglemmelig weekend, hvor I nyder hinandens selskab? I en travl hverdag, kan man nemt glemme at gøre noget sjovt for sig selv og sine venner, men nogle gange er en spontan weekendtur bare det der skal til!

Hvis du samler vennerne, kan vi give dig et tilskud til en uforglemmelig og episk weekend. Hos MiniFinans ved vi godt at der ikke er noget værre end at gå og vente med en oplevelse til man har sparet op. Man ved at man kan samle pengene, men man kan bare ikke gøre det lige nu. Hos MiniFinans tror vi på at man ikke altid behøver at vente til d. 1. med oplevelser. Hvis du ved at du kan tilbagebetale lånet senere, er det bare med at komme af sted.

Lån, simpelt, sikkert og hurtigt!

Hos MiniFinans kan du låne op til 4.000 kr. første gang du låner. Vi spørger ikke ind til hvad pengene skal bruges til – det er helt op til dig! Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og du ansøger automatisk med dit NemID. Det kunne således ikke være nemmere at låne penge.

Selvfølgelig skal du overveje om lånet er nødvendigt for dig, og kun optage det, hvis du ved at du kan tilbagebetale det rettidigt. Derfor er der også en betænkningsperiode på 48 timer, hvori du kan genoverveje om det er nødvendigt for dig at optage lånet. Beslutningen skal grundigt overvejes og lånet skal kun tages, hvis du ved at du kan tilbagebetale beløbet.

Minilån til fleksibilitet og frihed

Hverdagen kan hurtigt gå hen og blive en lille smule kedelig, og hvis du eksempelvis er studerende, er der ikke altid den store økonomiske fleksibilitet til spontane weekendture. Her kan et minilån måske være en hjælp til lidt mere fleksibilitet og frihed.

Lån lige nu op til 4.000 kr. her