Lån penge hos MiniFinans ▷ Følg tre nemme trin til at tage et lån ✓
Logge Ind
   

Sådan virker det

Hvordan tager du et lån hos MiniFinans?

minifinans-step1

Opret MiniFinans profil

For at optage et lån skal du oprette en MiniFinans-profil. Her vil du fremover kunne holde styr på dine lån, tilbagebetale eller forlænge lånet. Det er vigtigt at du angiver din korrekte e-mail adresse samt telefonnummer, så vi kan kommunikere med dig. Du kan altid holde dine oplysninger opdaterede på din MiniFinans-profil.

minifinans-step2

Underskriv med NemID

Alle låneaftaler skal underskrives med NemID elektronisk. Vi benytter NemID, så vi er sikre på det er dig der indgår låneaftalen – og at ingen kan optage lån i dit navn. Straks efter du har underskrevet med NemID, kontrollerer vi dine oplysninger og evt. godkender dit lån.

Godkend lånet efter 48 timer

48 timer efter du har anmodet om dit lån, skal du selv logge ind på din profil og godkende lånet. Lånet gælder først fra din endelige godkendelse. Når du har endeligt godkendt lånet får du pengene direkte ind på din konto.

Modtag pengene

Så snart vi har godkendt dit lån sender vi det til udbetaling på det kontonummer du har valgt. Afhængig af hvilken bank du benytter, vil du modtage pengene indenfor 1-2 hverdage. Pengene kan du benytte til lige det du vil og vi sender selvfølgelig en reminder når dit lån skal tilbagebetales.

Lån, som passer dig!

money
Lån op til 12.000 kr. 

Hos MiniFinans er der ingen åbningstider. Du kan ansøge om et lån døgnet rundt, få svar med det samme og så er pengene på vej ind på din valgte konto.

control
Lån du kan holde styr på

Når du optager et lån hos MiniFinans, opretter du samtidig en MiniFinans-profil. Her har du overblikket over dine lån, lånevilkår samt dine personlige oplysninger, så vi nemt kan kommunikere med dig.timeBetal, når det passer dig

Du kan optage lån med en tilbagebetalingsperiode fra 5-30 dage. Du kan til enhver tid indfri dit lån eller forlænge lånet i 7, 14 eller 30 dage mod et forlængelsesgebyr.

loan

Høj sikkerhed

Hos MiniFinans gør vi alt hvad vi kan for, at der ikke bliver taget lån i andres navne. Derfor skal du underskrive med dit personlige NemID, og pengene bliver udbetalt til den konto du har valgt, da du oprettede din profil.

Gode råd om minilån

Med et lån fra MiniFinans kan du opfylde kortsigtede kredit behov uden at stille sikkerhed for lånet. Før du optager et minilån skal du dog være opmærksom på nogle ting omkring egnethed og ansvarlighed. Det er både i din egen og i vores interesse, at du kan betale dit lån tilbage til aftalt tid.

Du er IKKE egnet til at låne hos MiniFinans, hvis:
  • prohibition-signDu ikke er sikker på om lånet kan tilbagebetales
  • prohibition-signPengene skal bruges på unødvendige ting
  • prohibition-signLånet skal bruges til at afbetale et andet lån
Du er egnet til at låne hos MiniFinans, hvis:
  • check-icDu skal betale en uforudset udgift
  • check-icDu ved, at du er i stand til at betale lånet tilbage
  • check-icDu opfylder vores lånevilkår

Før du ansøger et lån hos MiniFinans:

  • check-icLæs vores lånevilkår grundigt igennem
  • check-icOvervej hvor stort et beløb du skal bruge
  • check-icTænk dig om en ekstra gang inden du låner