RKI lån og online ansvarlighed hos MiniFinans

Der er mange forskelle på at låne penge online og låne penge hos en bank, men der er også nogle ligheder, som er værd at tage op, når man snakker om ansvarlighed og sikkerhed. Du har altid et ansvar for at betale lånet tilbage til kreditor indenfor den aftalte tidsgrænse. I sidste ende er det dig, der står til regnskab for den kapital, som du ikke kan betale tilbage. Det er derfor utrolig vigtigt, at du har 100 % styr på to grundlæggende ting, inden du optager et lån.

  1. Læg et budget. Det er særdeles essentielt, at du lægger et solidt budget, inden du optager et lån. Derved sikrer du dig, at du har midlerne til at betale tilbage, og du ved også, hvor stort et råderum du har til dig selv, når du er i gæld.
  2. Læs vilkårene grundigt. Der er ikke noget værre end at optage et lån, som man ikke helt har sat sig ind i. Det kan skabe en dårlig økonomisk situation for dig, da du har risiko for at miste mange penge, blot fordi du ikke lavede en grundig nok research. Det er en engangsbillet til at blive registreret i RKI. Og det er svært at optage RKI lån.

 

Online lån med ansvarlighed

Hos MiniFinans tror vi meget på online ansvarlighed, og derfor går vi op i at være gennemsigtige, hvad vores vilkår angår. Vi er en danskejet lånevirksomhed, der er et brand af Finans247 ApS. Du kan derfor forvente sublim service og lån indenfor danske rammer. Hos os kan du låne mellem 3.000 – 20.000 kr. Det beløb, som du kan låne, er perfekt til de små ting i hverdagen. Vores lånemetode sikrer dig, at du ikke stifter unødvendig gæld. Det kræver blot, at du også tager en del af ansvaret på dine skuldre.

 

Kan jeg få et RKI lån hos MiniFinans?

Såfremt at du står i RKI, så betyder det, at du har eller har haft en fortid med ubetalte regninger. Det er ikke just en drømmeansøgers CV, som du har at præsentere. Det er selvfølgelig muligt at blive fjernet fra RKI, hvis du betaler dine regninger hos kreditorer. Hos MiniFinans kan du ikke låne penge, hvis du er registreret i RKI eller Debitorregistret. Vi tilbyder altså ikke RKI lån. Vi anbefaler på det kraftigste, at du får professionel hjælp til at komme ud af din gæld. Det er meget hæmmende at være opskrevet i RKI, og du vil opdage, at du får vanskeligheder med at optage RKI lån og lån generelt. Derudover også når du køber produkter på afbetaling for blot at nævne nogle enkelte situationer.

Kommer du ud af din gæld, så vil vi med glæde kigge på din ansøgning, hvis du ønsker at optage et lån hos os. Såfremt du har spørgsmål til MiniFinans angående RKI lån, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundecenter i hverdagene imellem 9 – 17 på tlf. 71 71 88 88 eller mail kontakt@minifinans.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi vil altid forsøge at besvare dine spørgsmål på bedste vis.

RKI lån – Sådan kommer du hurtigt ud af RKI

Der er mange måder, hvorpå du kan komme ud af din gæld, så du ikke længere har brug for et RKI lån. Det er selvfølgelig altid lettere sagt end gjort, når det kommer til at indfri sin gæld, men der er nogle nemme tiltag, som du kan tage til dig, hvis du ønsker at blive gældsfri. Derfor har vi her samlet 3 gode tricks til, hvordan du finder penge, som du ellers ikke troede, at du havde. Hos MiniFinans vil vi gerne have, at du har mulighed for at låne penge til det, som du går og drømmer om, og derfor ønsker vi også at hjælpe dig af med gælden.

Sådan finder du hurtigt penge i din økonomi:

  • Tag et deltidsjob. Det virker måske ikke som det letteste lige at gøre, hvis din hverdag i forvejen er proppet med alt muligt. Men hvis du har tid til det, så kan du hurtigt få skrabet penge sammen. Overvej eventuelt et job i weekenden.
  • Skær ned på forbrug. Vi har mange forbrugsvaner, og hvis du er én af dem, der ryger cigaretter eller køber dyrere madvarer ind, så er der mange penge at spare pr. måned her.
  • Udlej et værelse. Har du pladsen, så er det en hurtig vej til nemme penge.
  • Sælg det, du ikke bruger mere. Internettet giver dig mange muligheder for at sælge ting hurtigt.
  • Spar på abonnementer. Du behøver ikke diverse streamingtjenester og dyre telefonabonnementer. Skær ned for forbruget.

 

RKI lån – RKI og online lån er det smart?

Det er selvfølgelig også relevant at spørge sig selv, om det er smart at optage et andet lån, nu når du er i gæld i forvejen. Det kan virke som en klog beslutning i begyndelsen, men man skal passe virkelig meget på, da det kan have store økonomiske konsekvenser for dig. Vi fraråder altid at optage et lån for at indfri et gammelt. Det er selvfølgelig med undtagelse af et såkaldt samlelån, men der skal man virkelig også være sikker på, at det kan betale sig.

 

RKI lån – Sådan betaler du tilbage hos MiniFinans og undgår RKI

Hvis du allerede har et lån hos MiniFinans, så kan du undgå RKI ved at betale lånet tilbage indenfor tidsrammen. Du bliver ikke skrevet op i RKI, fordi du ikke betaler med det samme. Først sender vi rykkere, hvor det bliver dyrere for dig at betale tilbage. Personer, der ender i RKI, er i en slags finansiel skammekrog. Så betal tilbage til tiden, hvis du vil undgå dette.

Sådan kan du betale tilbage hos os
Hos MiniFinans har vi mange metoder, som du kan bruge, til at betale et lån tilbage. Du kan styre det hele via din MiniFinans-profil. Vi understøtter betalingsmetoder som betalingskort og netoverførsel, så du kan betale på den måde, du har det bedst med. Har du brug for en afdragsordning, så bedes du tage kontakt til vores kundecenter. Undgå RKI lån. Tag ansvar for dine lån.