Resurs Bank eller MiniFinans – Derfor skal du vælge os

Det kan være svært at vurdere, hvilken låneudbyder der er bedst at vælge ved det første øjekast. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal finde det bedste online lån, og det er en særdeles dum idé, at kaste sig ud i et lån med blind for øjnene. Ligesom at du ikke køber noget på internettet uden at have taget alle dine muligheder i betragtning, så skal du heller ikke vælge hvilket som helst lån uden at have undersøgt samtlige omkostninger samt fordele og ulemper.

Mange lånevirksomheder opererer under samme procedure, når det kommer til, hvordan man ansøger om lånet, men det kan være stor forskel på den service, som der tilbydes. Nogle steder er det en fordel at låne et mindre beløb, mens det hos andre udbydere bedre kan betale sig at låne et større beløb. Det hele handler om, hvad du skal bruge pengene på, og hvilken oplevelse du gerne vil have ud af det. Derfor kommer vi her med en lille guide til, hvilke udmærkelser du kan forvente at få hos MiniFinans fremfor Resurs Bank.

 

Lån hos danskejet virksomhed

MiniFinans er et danskejet lånefirma, og vi er et brand under Finans 247 ApS, der er registreret hos Finanstilsynet. Derudover går vi meget op i sikkerhed, så du kan ikke låne penge hos os, hvis ikke du har et NemID at underskrive med. Det er samme procedure hos Resurs Bank og hos mange andre online lånevirksomheder, som du kan finde på internettet.

Står du derfor på en skillevej og ikke helt kan finde ud af, om MiniFinans er låneudbyderen for dig, så er det nu, at du skal være opmærksom. Herunder kan du nemlig blive gjort klogere på, hvorfor du skal vælge os som din fremtidige samarbejdspartner, når det kommer til online kvik- og minilån. Du kan bruge os på hverdagens småting som regninger, weekendophold, ferier, møbler eller shopping-behov samt meget, meget mere.

 

Resurs Bank eller MiniFinans – Forskellen

Der er mange gode grunde til at vælge MiniFinans fremfor en låneudbyder som Resurs Bank, men det kommer mest af alt til at handle om de specifikke behov, som du har til dit online lån. Det er nemlig ikke en god idé at låne til mere, end hvad du har brug for, og det er heller ikke smart at sidde i gæld i alt for lang tid. Jo længere og mere kompliceret et lån er, des mere uoverskueligt og frustrerende har det potentiale til at blive. Vi tilbyder derfor lån, som er hurtigt overstået, og som alle har råd til.

Lånebeløbene passer til det meste i en almindelig danskers liv
Det er vigtigt, at man sætter sig ind i, hvilke lånebeløb de forskellige låneudbydere tilbyder. Det er nemlig ikke alle, der har de samme beløb til rådighed – og det er i sig selv en god ting. Det betyder, at du har mulighed for at skræddersy netop dit lån efter behov. Hos MiniFinans er vi specialister i de mindre lån. Dem, som du har brug for i hverdagen og til større betalinger, der kan komme i løbet af et menneskeliv. Hos os kan du lån mellem 3.000 – 20.000 kr., hvilket er et beløb, som Resurs Bank ikke kan være med på. Hos dem skal du låne mindst 10.000 kr. Hos MiniFinans kan du altså låne helt ned til under 3.000 kr., hvis du fx har en regning, der driller sidst på måneden.

Betalt tilbage indenfor kort tid, og undgå renter og gebyrer i flere år
MiniFinans tilbyder ubegrænset låneperiode. Det er blandt andet ikke tilfældet hos Resurs Bank, hvor du kan sidde i gæld i flere år, fordi afbetalingsperioden ikke er kortere. Det betyder, at du betaler renter i mange år frem. Hos MiniFinans er dit lån hurtigt afklaret, eftersom du har muligheden for at betale tilbage efter 1 måned. Du er selvfølgelig altid velkommen til at indfri før tid.

 

Resurs Bank eller MiniFinans – Sådan hjælper vi dig med at finde det perfekte lån

Vi hjælper dig med at finde dit næste lån via vores overskuelige og brugervenlige hjemmeside. Her bliver du præsenteret for en interaktiv slider, hvor du selv kan vælge mellem lånebeløb og låneperioder, mens du kan holde øje med de samlede omkostninger i oversigten til højre for. Det er særdeles smart, eftersom du kan tilpasse lånet og se omkostningerne med det samme. Hos Resurs Bank skal du klikke frem og tilbage mellem siderne for at få samme oplevelse.

 

Resurs Bank eller MiniFinans – Lån med NemID og stor sikkerhed hos MiniFinans

Vi går meget op i kundesikkerhed hos MiniFinans. Det betyder, at du ikke kan låne hos os, hvis ikke du har et NemID. Derudover er vi utrolig påpasselige med personfølsomme oplysninger, og vi har stor respekt for din sikkerhed som kunde. Du kan derfor altid forvente knaldgod service og tårnhøj sikkerhed, når du vælger at få et lån hos os. Har du spørgsmål til MiniFinans er du velkommen til at kontakte vores kundecenter via kontaktformularen på hjemmesiden eller på mail kontakt@minifinans.dk eller tlf. 71 71 88 88.

 

Resurs Bank eller MiniFinans – MiniFinans tror på overskuelighed

Der er ikke noget værre end en låneudbyder, hvor man har svært ved at finde et overblik over, hvad der tilbydes, og hvordan tilbagebetalingen finder sted. Prøver de at snyde? Er der ekstra skjulte omkostninger forbundet, hvis jeg skriver under? Er lånevilkårene kringlede og forvirrende? Det er klare faresignaler, som du helt sikkert har ret i at være mistænksomme overfor. Hos MiniFinans arbejder vi benhårdt på at skabe overskuelige rammer for vores lånere, så de altid føler sig trygge og indforstået med hele låneprocessen. Du kan blot tage et kig på vores udførlige og gennemarbejdede lånevilkårsside, hvor du kan blive meget klogere på, hvordan lånene hos os hænger sammen.

 

Resurs Bank eller MiniFinans – Simpel tilbagebetaling hos MiniFinans

Det er ikke svært at betale dit lån tilbage hos MiniFinans. Hos os kan du betale lånet tilbage på flere måder, så du kan vælge den metode, der passer bedst til dig. Du kan betale via betalingkort, og du kan betale via din netbank, hvor du kan betale via en bankoverførsel eller ved automatisk betaling via din MiniFinans-konto.