På jagt efter et rentefrit lån? ▷ Få Danmarks bedste lån her! ✓
Existing Users Log In
   

Rentefrit lån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

På jagt efter et rentefrit lån? – Få Danmarks bedste lån her

Er du på udkig efter et rentefrit lån, så kan du i din søgning komme til at lede længe. Et rentefrit lån er meget svært at finde, da de fleste danske låneudbydere opkræver en rente, når du optager et lån. Skulle du være heldig at finde et rente frit lån, så vil der oftest være et andet gebyr, som skal betales, for at du kan få lov at låne pengene. Derfor kan et rentefrit lån med andre ord, betegnes som et lån med en lav rente. Hos MiniFinans opkræver vi en lille rente af det beløb, som du låner hos os. Dette gør så, at vi ikke har andre skjulte gebyrer, som du kunne blive overrasket over at skulle betale. Hos os får du et klart overblik over, hvor meget der skal tilbagebetales, og vi tilbyder en fair og lav rente ved ethvert lån.

Her kan du få pengene på kontoen allerede i morgen

Hos MiniFinans har vi gjort det nemt og hurtigt for dig at optage et lån. Vi lægger samtidig høj vægt på, at sikkerheden skal være i top, så vi kan være sikre på, at pengene havner i de rette hænder. Når du modtager pengene, så er det dine, og hvis du ansøger i dag, så kan du have pengene på kontoen allerede i morgen. For at ansøge om et lån skal du angive dine personlige oplysninger og logge ind med NemID. Dette er med til at bevare en høj sikkerhed.

Hvad kan du låne hos os

Som låneudbyder vil vi hos MiniFinans gerne gøre det nemt for dig at låne penge. Hos os kan du optage et lån online via din tablet, telefon eller computer. Du kan låne alt fra 500 kroner til 12.000 kroner, og du kan selv bestemme din løbetid, som kan lægge mellem 5 og 30 dage.

Hvad er et rentefrit lån

Et rentefrit lån er et lån, hvor du ikke skal betale en vis procentdel af dit lånebeløb tilbage. Renten kan være med til at bestemme det samlede tilbagebetalingsbeløb, men i mange tilfælde vil et rentefrit lån ikke være den billigste løsning. Et rentefrit lån lyder som et godt og billigt lån, men det er vigtigt at huske på, hvad der lægger bag renten. Rentefrit lån lyder billigt, men prisen på et lån afhænger ikke kun af renten. Finder du et rentefrit lån, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke andre omkostninger og gebyrer der følger med optagelsen af lånet.

Hvor kan man finde et rentefrit lån

Der findes et væld af forskellige lånemuligheder online, men det kan være svært at finde et rentefrit lån. Nogle udbydere kan tilbyde en rente på 0%, men her vil der ofte være andre gebyrer og omkostninger, som gør, at det samlede tilbagebetalingsbeløb bliver det samme, som hvis der var en lav rente. Et rentefrit lån vil derfor i mange tilfælde ikke være mere attraktivt end et almindeligt lån med en god rente.

Hos MiniFinans har vi Danmarks bedste priser

Hos MiniFInans kan vi ikke tilbyde dig et rentefrit lån, men vi kan til gengæld tilbyde dig Danmarks bedste priser. Når du optager et lån hos os, skal du betale en lille rente, men derudover har vi ingen skjulte gebyrer. Oveni dette får du også Danmarks bedste service, og du kan altid kan få vejledning og råd omkring dit lån.

Lån penge til fri afbenyttelse

Hvis du vælger at låne penge hos os, så stiller vi ingen spørgsmål omkring, hvad pengene skal anvendes til. Når du modtager pengene på din konto, så kan du anvende dem, netop som du har lyst. Du kan foretage en investering i en rejse, designerprodukter eller andre ting som du ønsker i din hverdag. Pengene er dine og du kan anvende dem, som du vil.

Fordele ved en lav rente

Renten er med til at bestemme, hvor højt det fulde tilbagebetalingsbeløb af dit lån bliver. Derfor er det en stor fordel at optage et rentefrit lån eller et lån med en lav rente, da det vil koste dig mindre at låne pengene. Man kan dog blive snydt, hvis man ikke er opmærksom på, om der findes andre omkostninger ved lånet. Et rentefrit lån eller et lån med en lav rente kan tilføjes andre gebyrer, som gør lånet dyre.

Ingen skjulte gebyrer på et næsten rentefrit lån

Hos MiniFinans tilbyder vi en lav rente, og vi garanterer, at du ikke bliver overrasket over skjulte gebyrer. Når du ansøger om et lån hos os, så får du et overskueligt overblik over, hvor højt det fulde tilbagebetalingsbeløb er. Med andre ord kommer der ingen overraskende omkostninger, når du låner penge hos os.

Du får det fulde overblik over dit lån

Når du vil optage et lån hos os, så kan du selv sammensætte forskellige scenarier. Du kan vælge forskellige beløb, og du skal selv bestemme din løbeperiode. Beløb og løbeperiode er med til at bestemme prisen for lånet, men uanset hvordan du sætter din lån sammen, så får du et overblik over, hvor meget det vil koste i sidste ende.

Nem og hurtig adgang til kapital

Der findes mange lånemuligheder online, og det at optage et lån online er en hurtig om nem vej til kapital. Hos MiniFinans giver vi dig et hurtigt og nemt lån med en høj sikkerhed, og vi vil ikke gøre det kompliceret for dig. Derfor får du et overblik over, hvor meget du låner, hvornår lånet skal tilbagebetales, samt hvor meget der skal tilbagebetales. Skal det gå hurtigt, så kan du have pengene på kontoen allerede i morgen.

Få hjælp til at foretage investeringer på de rette tidspunkter

Vores koncept hos MiniFinans går ud på, at vi gerne vil give dig hjælp til at foretage investeringer i de økonomisk pressede perioder. Du kan låne pengene, når du har behov for det, og pengene kan tilbagebetales, når du igen har haft en indtægt, da du kan få en løbeperiode på op til 30 dage. Konceptet gør, at vi kan tilbyde en god pris på vores lån, og vi tilbyder en lav rente, så lånet næsten kan kaldes for et rentefrit lån.

Hvor kan jeg optage et rentefrit lån

Online findes der mange lånemuligheder, og flere steder kan du optage et rentefrit lån. Et rentefrit lån vil dog ikke altid være en fordel, da der bag renten kan gemme sig andre omkostninger. Hos MiniFinans får du ikke et rentefrit lån, men du får et billigt lån, som kan give dig råd til at investere i svære perioder. Når du så igen har haft en indtægt og får råd, så kan du betale pengene tilbage til os.

 

Hvis du er klar til at tage dit næste lån nu, kan du komme direkte til vores ansøgningsformular lige her.