Rentefrit lån ▷ Hvad betaler du i virkeligheden for dit rentefrie lån ✓
Existing Users Log In
   

Rentefrit lån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Hvad betaler du i virkeligheden for et rentefrit lån?

Du ved nok allerede, at mængden af lån på nettet er massiv, og at de kommer i et væld af udgaver. Et af de eftertragtede lån er et rentefrit lån. Intet er dog gratis, så derfor har vi lavet denne guide, så du kan blive klogere på, hvad du egentlig betaler for.

Hos MiniFinans låner du til en fast rente. Vi har bevidst fravalgt at tilbyde et rentefrit lån. Det betyder, at du ikke ender med at betale mere, end du er i stand til via skjulte gebyrer. Derudover undgår du at markedsrenten påvirker dit lån. Vi lægger vægt på en gennemsigtig og nem proces. Så ved du, hvad du betaler for, og hvor meget det koster dig.

Hvad er et rentefrit lån?

Et rentefrit lån er, som navnet antyder, et lån uden renteomkostninger. Der er dog en række andre krav eller omkostninger. Først og fremmest kan der være krav til, hvad du kan bruge lånet til; briller, computer eller lignende.

Samtidig skal låneudbyderne stadig have pengene ind igen. Der kan derfor ligge andre gebyrer, som først bliver tydeligere senere i låneprocessen. Måske får du de første 30 dage uden renter, og de følgende to-fire måneder med en betragtelig højere rente. På den måde ender du med at betale op til et par tusinde for at vælge et rentefrit lån i 30 dage.

Hvorfor vælge et lån med en rente?

Det kan virke attraktivt at vælge et lån uden rente, men som sagt er intet gratis. Du tilbydes måske et rentefrit lån som ny kunde, men vil ved næste lån stå over for en meget høj ÅOP (læs mere om ÅOP). Hos MiniFinans har du en fast rente, uanset hvor meget du låner. Det er en af vores måder at skabe mere sikkerhed for dig.

Med et kviklån, eller minilån, som de også kaldes, står du mere fleksibelt, da der ikke stilles krav til, hvad du bruger pengene på. Det er altså i højere grad dine penge. Du skal dermed stille minimal sikkerhed, da vi stoler på, at du ikke låner mere, end at du kan indfri dit lån næste måned. På den måde kan vi levere en billig, nem og hurtig service til dig, hvor du kan føle dig tilpas.

 

Hvordan kan det både gøres billigt, sikkert og nemt?

Gennemsigtighed og sikkerhed er vigtigt for os. MiniFinans er registreret hos Finanstilsynet, og vi har en fremragende score på Trustpilot. Vi har kræset om vores kundeservice, så du let kan få svar på dine spørgsmål på hjemmesiden og nemt kan komme igennem til vores kundeservice.

Ved første lån kan du låne op til 4.000 kr. i max 30 dage. Jo hurtigere du betaler, jo billigere bliver det. På den måde lærer vi hinanden og kende, og du vil efterfølgende kunne låne mere. Det mener vi er en fair proces, hvor vi skaber nogle overskuelige vilkår for dig som kunde.

Vi har strømlinet processen så meget, som vi kan for at gøre ansøgningen nemmest for dig. Samtidig har vi gjort det sikkert ved: 1. du skal bruge dit NemID, og 2. vi tjekker, om du er registreret i RKI. Det mener vi er at skabe ordentlige og fair forhold for både investorer og kunder, da det er i alles interesse, at et lån indfries.

Hvordan låner jeg hos MiniFinans?

Vi prioriterer altid kviklånsansøgninger, så du får derfor svar så hurtigt som muligt - ofte samme dag. Pengene har du 48 timer senere. I modsætning til banklån slipper du for en række møder og spørgsmål. Vi blander os ikke i, hvordan du bruger dine penge. Om det er regninger, uforudsete udgifter eller en ferie, så er det din sag, hvordan du bruger dine penge.

I låneansøgningen giver vi dig overblikket over de omkostninger, du har med dit lån. Vi har gjort alle oplysninger; kreditbeløb, tilbagebetalingsbeløb, kreditomkostninger, rente og ÅOP, tydelige for dig, så du ikke bliver ubehageligt overrasket.

Der er fordele og ulemper ved et ethvert lån. Det optimale vil altid være et liv uden lån, men de færreste kan leve sådan. Ved de uforudsete eller mindre udgifter er kviklån en god mulighed for at få råd til det hele, så længe man har et holdbart budget.

Hvilke lån tilbyder MiniFinans?

Hvis du opfylder lånebetingelserne, bl.a. at du er over 21 og ikke er registreret i RKI, kan du låne. Vi har lavet en liste over lånevilkår - bl.a. for at sikre, at du står bedst muligt i forhold til at kunne betale tilbage.

Vi har gjort det let for dig at ansøge, om du bruger mobil, tablet eller computer. Derfor har vi også fravalgt SMS-lån. Vi mener, at én stabil løsning skaber de bedst mulige forhold for dig.

FAQ

Er du i tvivl om noget, kan du prøve at tjekke her eller i FAQ. Vi sidder også klar på kundeservicetelefonen, hvis du har andre spørgsmål.

 Hvad er et hurtigt lån?

Hurtig lån er betegnelsen for en type lån, hvor du får en hurtig udbetaling. Lånet bruges ofte i forbindelse med uforudsete udgifter sidst på måneden. Så kan du hurtigt betale lånet tilbage, når der kommer løn på kontoen.

 Hvor hurtig er udbetalingen?

Vi prioriterer altid at håndtere låneansøgninger, og du får ofte svar samme dag. Afhængigt af din bank får du pengene efter et par dage efter din ansøgning er godkendt. Typisk går der 48 timer.

 Hvem kan få et kviklån?

For at få et hurtigt lån hos MiniFinans skal du være dansk statsborger, være fyldt 21 år og ikke være registreret i RKI.