Rentefri lån online ▷ Find dit næste online lån hos MiniFinans ✓
Existing Users Log In
   

Rentefri lån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Rentefri lån online – Find dit næste online lån hos MiniFinans

Søger du rentefri lån, som du kan optage online? Så kan du trygt ansøge om et lån hos MiniFinans. Her finder du lån uden stiftelsesgebyrer og lave renter, hvilket er det tætteste, du kommer på et rentefri lån. Når du vælger at ansøge om et lån hos MiniFinans, så behøver du ikke at betale omkostninger for oprettelsen af lånet. Dette er omvendt tilfældet for mange andre låneudbydere. Hvis du derfor er på udkig efter rentefri lån eller generelt billige lån, så er MiniFinans et godt bud herpå.

Rentefri lån henover korte perioder

Vi kan ikke direkte tilbyde dig rentefri lån, men vi kan derimod tilbyde dig attraktive rentesatser. Dette betyder blandt andet, at du betaler den mindst mulige rente, som du kan finde på det danske marked. Hos MiniFinans har vi nemlig specialiseret os i lån henover korte perioder, hvorfor det også er her, at vi yder de bedste renter. Vi forsøger at komme så tæt på, at kunne udbyde rentefri lån, som det er muligt.

Næsten rentefri lån med variationer

Vi forstår udmærket godt, at ét lån ikke passer til alle forbrugere. Derfor er det muligt at skræddersy dit eget lån, når du vil oprette et lån hos MiniFinans. Hvis du derfor inderligt ønsker rentefri lån, så kan du vælge den kombination mellem lån og løbeperiode, som får dig tættest på dette.

Løbeperioder og lånte beløb kan justeres, så det passer til dig. Hvis du vælger det mindste beløb henover den korteste periode, så kommer du helt tæt på rentefri lån. Her betaler du nemlig den mindste mulige rente.

Løbeperioder og beløb for rentefri lån

Du kan først og fremmest vælge et beløb, som du ønsker at låne. Dette kan være mellem 500 og 12.000 kroner. Det står dig selv helt frit for at vælge beløbet her, og denne store frihed er med til at give dig mulighed for kun at låne til dét, du behøver.

Dernæst kan du justere løbeperioden. Løbeperioderne har et maksimum på én måned, og den har et minimum på fem dage. Et godt råd er at vælge løbeperiode ud fra, hvornår næste lønningsdag ligger.

Det tætteste man kommer på rentefri lån

Hvis du derfor prioriterer rentefri lån utroligt højt, så kan vi vejlede dig til, hvordan du kommer rentefri lån nærmest. Du skal justere løbeperioder og det lånte beløb, således at du låner 500 kroner til en tilbagebetaling henover 5 dage. Her får du den laveste rentebetaling, som det er muligt, og det er derfor det tætteste, du kommer på rentefri lån.

Ansvarlighed ved optagelsen af lån

Vi sætter stor værdi i ansvarlighed ved optagelsen af lån, og en del af dette ansvar ligger på dine skuldre som forbrugeren. Dette er blandt andet fordi, vi giver ekstrem frihed ved optagelsen af lånet. Vi stiller ikke spørgsmålstegn ved lånets formål, hvorfor vi ikke undersøger, om der optages et ansvarligt lån. Derfor bør du altid sørge for at overholde disse råd, når du søger rentefri lån.

Råd til ansvarlige lån

Du kan ansvarligt optage et lån over en kort periode, hvis du eksempelvis har en uforudset udgift, der pludselig skal betales. Dog er der to mere presserende vilkår, der bør overholdes. Du skal kunne tilbagebetale pengene indenfor den aftalte tid, og du skal opfylde de gældende vilkår hos MiniFinans. Hvis dette overholdes, så kan du ansvarligt optage rentefri lån.

Det uansvarlige lån

Du bør altid afstå fra at optage et lån, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du overhovedet kan indfri dit lån. Dette hænger også meget sammen med lånets formål. Hvis du selv mener, at lånet vil gå til unødvendige ting, så frarådes det, at du optager et lån.

Afslutningsvis bør du under ingen omstændigheder optage et lån, som skal afbetale andre lån. Dette leder blot til en ond cirkel.

Processen til rentefri lån

Vi vil her redegøre for processen, der foreligger dig, hvis du ønsker at optage rentefri lån. Det er vigtigt at have et vist kendskab til den proces, som du går ind i, hvis du vælger at ansøge om rentefri lån. Der vil dog være renter på dit optagede lån, men du kan altid søge at minimere disse ved at følge de ovennævnte råd.

Ansøgningsprocessen til rentefri lån

Når du først og fremmest ansøger om at optage et lån, skal du først og fremmest specificere, hvad du ønsker at låne, og hvor lang tid løbeperioden skal være. Her kommer du tættest det rentefri lån, hvis du vælger små beløb henover korte perioder. Det skal dog stå dig frit for at vælge mellem 500 til 12.000 kroner, samt en løbeperiode på 5 dage til 1 måned.

Ansøgningsskemaet udfyldes

Derefter udfylder du et ansøgningsskema. Her skal du blandt andet give diverse informationer om dig selv, som er relevante i bedømmelsen af, hvilket lån du er egnet til. Dette er hurtigt overstået, og du afslutter med at underskrive ansøgningen med NemID. Dette er en sikkerhedsforanstaltning i din favør.

Lovpligtig ventetid

Derefter skal du vente 48 timer på dit lån. Dette er en lovmæssig foranstaltning, som er med til at give dig ekstra tænketid som forbruger, således at du ikke låner penge uden at overveje det. Det kan være en rigtigt god idé at overveje, hvorvidt du vil optage det gældende lån.

Udbetaling af det lånte beløb

Derefter vil du få udbetalt dit lån, og det står dig derfor til fri disponering. Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge de lånte penge til, og det eneste, du skal overveje nu, er overholdelsen af det næste punkt. Dette punkt omhandler nemlig tilbagebetalingen.

Tilbagebetaling af lånet

Dit lån skal indfries indenfor den aftalte tidsramme. Det er vigtigt, at du overholder disse tidsrammer, da der ellers kan påføres dig ekstra omkostninger. Hvis du eksempelvis går over tid, vil dette føre til diverse rykkere, som vil resultere i et større tilbagebetalingsbeløb, end du først aftalte. Hvis du derimod overholder aftalen, så vil du ikke løbe ind i uventede udgifter eller ubehagelige overraskelser. Det er kun, når denne aftale brydes, at tilbagebetalingen kan tillægges ekstra omkostninger.

 

Er du klar til at tage dit næste lån hos MiniFinans? Så skynd dig videre til vores ansøgningsformular lige her.