Rentefri lån online – Find dit næste online lån hos MiniFinans

Søger du rentefri lån, som du kan optage online? Så kan du trygt ansøge om et lån hos MiniFinans. Her finder du lån uden stiftelsesgebyrer og lave renter, hvilket er det tætteste, du kommer på et rentefri lån. Når du vælger at ansøge om et lån hos MiniFinans, så behøver du ikke at betale omkostninger for oprettelsen af lånet. Dette er omvendt tilfældet for mange andre låneudbydere. Hvis du derfor er på udkig efter rentefri lån eller generelt billige lån, så er MiniFinans et godt bud herpå.

 

Rentefrit lån henover korte perioder

Vi kan ikke direkte tilbyde dig rentefri lån, men vi kan derimod tilbyde dig attraktive rentesatser. Dette betyder blandt andet, at du betaler den mindst mulige rente, som du kan finde på det danske marked. Hos MiniFinans har vi nemlig specialiseret os i lån henover korte perioder, hvorfor det også er her, at vi yder de bedste renter. Vi forsøger at komme så tæt på, at kunne udbyde rentefri lån, som det er muligt.

 

Næsten rentefri lån med variationer

Vi forstår udmærket godt, at ét lån ikke passer til alle forbrugere. Derfor er det muligt at skræddersy dit eget lån, når du vil oprette et lån hos MiniFinans. Hvis du derfor inderligt ønsker rentefri lån, så kan du vælge den kombination mellem lån og løbeperiode, som får dig tættest på dette. Løbeperioder og lånte beløb kan justeres, så det passer til dig. Hvis du vælger det mindste beløb henover den korteste periode, så kommer du helt tæt på rentefri lån. Her betaler du nemlig den mindste mulige rente.

 

Løbeperioder og beløb for rentefrit lån

Du kan først og fremmest vælge et beløb, som du ønsker at låne. Dette kan være mellem 3.000 og 20.000 kroner. Det står dig selv helt frit for at vælge beløbet her, og denne store frihed er med til at give dig mulighed for kun at låne til dét, du behøver. Dernæst kan du justere løbeperioden. Et godt råd er at vælge løbeperiode ud fra, hvornår næste lønningsdag ligger.

 

Det tætteste man kommer på rentefrie lån

Hvis du derfor prioriterer rentefri lån utroligt højt, så kan vi vejlede dig til, hvordan du kommer rentefri lån nærmest. Du skal justere løbeperioder og det lånte beløb, således at du låner 3.000 kroner til en tilbagebetaling over 1 måned. Her får du den laveste rentebetaling, som det er muligt. Det er det tætteste, du kommer på et rentefri lån.

 

Ansvarlighed ved optagelsen af lån

Vi sætter stor værdi i ansvarlighed ved optagelsen af lån, og en del af dette ansvar ligger på dine skuldre som forbrugeren. Dette er blandt andet fordi, vi giver ekstrem frihed ved optagelsen af lånet. Vi stiller ikke spørgsmålstegn ved lånets formål, hvorfor vi ikke undersøger, om der optages et ansvarligt lån. Derfor bør du altid sørge for at overholde disse råd, når du søger rentefri lån.

 

Rentefri lån – Råd til ansvarlige lån

Du kan ansvarligt optage et lån over en kort periode, hvis du eksempelvis har en uforudset udgift, der pludselig skal betales. Dog er der to mere presserende vilkår, der bør overholdes. Du skal kunne tilbagebetale pengene indenfor den aftalte tid, og du skal opfylde de gældende vilkår hos MiniFinans. Hvis dette overholdes, så kan du ansvarligt optage rentefri lån.

 

Det uansvarlige lån

Du bør altid afstå fra at optage et lån, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du overhovedet kan indfri dit lån. Dette hænger også meget sammen med lånets formål. Hvis du selv mener, at lånet vil gå til unødvendige ting, så frarådes det, at du optager et lån. Afslutningsvis bør du under ingen omstændigheder optage et lån, som skal afbetale andre lån. Dette leder blot til en ond cirkel.

 

Processen til rentefri lån

Vi vil her redegøre for processen, der foreligger dig, hvis du ønsker at optage rentefri lån. Det er vigtigt at have et vist kendskab til den proces, som du går ind i, hvis du vælger at ansøge om rentefri lån. Der vil dog være renter på dit optagede lån, men du kan altid søge at minimere disse ved at følge de ovennævnte råd.

 

Lån penge til fri afbenyttelse

Hvis du vælger at låne penge hos os, så stiller vi ingen spørgsmål omkring, hvad pengene skal anvendes til. Når du modtager pengene på din konto, så kan du anvende dem, netop som du har lyst. Du kan foretage en investering i en rejse, designerprodukter eller andre ting som du ønsker i din hverdag. Pengene er dine og du kan anvende dem, som du vil.

 

Rentefrit lån – Fordele ved en lav rente

Renten er med til at bestemme, hvor højt det fulde tilbagebetalingsbeløb af dit lån bliver. Derfor er det en stor fordel at optage et rentefrit lån eller et lån med en lav rente, da det vil koste dig mindre at låne pengene. Man kan dog blive snydt, hvis man ikke er opmærksom på, om der findes andre omkostninger ved lånet. Et rentefrit lån eller et lån med en lav rente kan tilføjes andre gebyrer, som gør lånet dyre.

Det kan virke attraktivt at vælge et lån uden rente, men som sagt er intet gratis. Du tilbydes måske et rentefrit lån som ny kunde, men vil ved næste lån stå over for en meget høj ÅOP (læs mere om ÅOP). Hos MiniFinans har du en fast rente, uanset hvor meget du låner. Det er en af vores måder at skabe mere sikkerhed for dig. Med et kviklån, eller minilån, som de også kaldes, står du mere fleksibelt, da der ikke stilles krav til, hvad du bruger pengene på. Det er altså i højere grad dine penge. Du skal dermed stille minimal sikkerhed, da vi stoler på, at du ikke låner mere, end at du kan indfri dit lån næste måned. På den måde kan vi levere en billig, nem og hurtig service til dig, hvor du kan føle dig tilpas.

 

Hvad betaler du i virkeligheden for et rentefrit lån?

Du ved nok allerede, at mængden af lån på nettet er massiv, og at de kommer i et væld af udgaver. Et af de eftertragtede lån er et rentefrit lån. Intet er dog gratis, så derfor har vi lavet denne guide, så du kan blive klogere på, hvad du egentlig betaler for.

Hos MiniFinans låner du til en fast rente. Vi har bevidst fravalgt at tilbyde et rentefrit lån. Det betyder, at du ikke ender med at betale mere, end du er i stand til via skjulte gebyrer. Derudover undgår du at markedsrenten påvirker dit lån. Vi lægger vægt på en gennemsigtig og nem proces. Så ved du, hvad du betaler for, og hvor meget det koster dig.

 

Hvordan låner jeg hos MiniFinans?

Vi prioriterer altid kviklånsansøgninger, så du får derfor svar med det samme. I modsætning til banklån slipper du for en række møder og spørgsmål. Vi blander os ikke i, hvordan du bruger dine penge. Om det er regninger, uforudsete udgifter eller en ferie, så er det din sag, hvordan du bruger dine penge. I låneansøgningen giver vi dig overblikket over de omkostninger, du har med dit lån.

Vi har gjort alle oplysninger; kreditbeløb, tilbagebetalingsbeløb, kreditomkostninger, rente og ÅOP, tydelige for dig, så du ikke bliver ubehageligt overrasket. Der er fordele og ulemper ved et ethvert lån. Det optimale vil altid være et liv uden lån, men de færreste kan leve sådan. Ved de uforudsete eller mindre udgifter er kviklån en god mulighed for at få råd til det hele, så længe man har et holdbart budget.

 

Ansøgningsprocessen til rentefri lån

Når du først og fremmest ansøger om at optage et lån, skal du først og fremmest specificere, hvad du ønsker at låne, og hvor lang tid løbeperioden skal være. Her kommer du tættest det rentefri lån, hvis du vælger små beløb henover korte perioder. Det skal dog stå dig frit for at vælge mellem 3.000 og 20.000 kroner.

 

Få hjælp til at foretage investeringer på de rette tidspunkter

Vores koncept hos MiniFinans går ud på, at vi gerne vil give dig hjælp til at foretage investeringer i de økonomisk pressede perioder. Du kan låne pengene, når du har behov for det, og pengene kan tilbagebetales, når du igen har haft en indtægt, da du kan få en  ubegrænset løbeperiode. Konceptet gør, at vi kan tilbyde en god pris på vores lån, og vi tilbyder en lav rente, så lånet næsten kan kaldes for et rentefrit lån.

 

Ansøgningsskemaet udfyldes

Derefter udfylder du et ansøgningsskema. Her skal du blandt andet give diverse informationer om dig selv, som er relevante i bedømmelsen af, hvilket lån du er egnet til. Dette er hurtigt overstået, og du afslutter med at underskrive ansøgningen med NemID. Dette er en sikkerhedsforanstaltning i din favør.

 

Udbetaling af det lånte beløb

Derefter vil du få udbetalt dit lån, og det står dig derfor til fri disponering. Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge de lånte penge til, og det eneste, du skal overveje nu, er overholdelsen af det næste punkt. Dette punkt omhandler nemlig tilbagebetalingen.

 

Tilbagebetaling af lånet

Dit lån skal indfries indenfor den aftalte tidsramme. Det er vigtigt, at du overholder disse tidsrammer, da der ellers kan påføres dig ekstra omkostninger. Hvis du eksempelvis går over tid, vil dette føre til diverse rykkere, som vil resultere i et større tilbagebetalingsbeløb, end du først aftalte. Hvis du derimod overholder aftalen, så vil du ikke løbe ind i uventede udgifter eller ubehagelige overraskelser. Det er kun, når denne aftale brydes, at tilbagebetalingen kan tillægges ekstra omkostninger.

Er du klar til at tage dit næste lån hos MiniFinans? Så skynd dig videre til vores ansøgningsformular lige her.

 

Ofte stillede spørgsmål og svar

Er du i tvivl om noget, kan du prøve at tjekke her eller i FAQ. Vi sidder også klar på kundeservicetelefonen, hvis du har andre spørgsmål.

 Hvad er et hurtigt lån?
Hurtig lån er betegnelsen for en type lån, hvor du får en hurtig udbetaling. Lånet bruges ofte i forbindelse med uforudsete udgifter sidst på måneden. Så kan du hurtigt betale lånet tilbage, når der kommer løn på kontoen.

Hvor hurtig er udbetalingen?
Vi prioriterer altid at håndtere låneansøgninger – derfor får du svar med det samme. Vi vil lave en straksoverførsel, så du kan få pengene inden for få minutter, efter du har godkendt din lånekontrakt.

Hvem kan få et kviklån?
For at få et hurtigt lån hos MiniFinans skal du være dansk statsborger, være fyldt 21 år og ikke være registreret i RKI.

 

Hvilke lån tilbyder MiniFinans?

Hvis du opfylder lånebetingelserne, blandt andet at du er over 21 og ikke er registreret i RKI, kan du låne. Vi har lavet en liste over lånevilkår – blandt andet for at sikre, at du står bedst muligt i forhold til at kunne betale tilbage. Vi har gjort det let for dig at ansøge, om du bruger mobil, tablet eller computer. Derfor har vi også fravalgt SMS-lån. Vi mener, at én stabil løsning skaber de bedst mulige forhold for dig.