Privatlivspolitik I MiniFinans
Logge Ind
   

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

MiniFinans ønsker dig den bedste oplevelse når du bruger vores webside. Det betyder at vi anvender cookies på din computer, til at genkende små ting der gør din brugeroplevelse langt bedre hos MiniFinans.

Cookies er små tekstfiler, der giver MiniFinans mulighed for at lagre små oplysninger på din computer. Det giver os IKKE adgang til nogen private filer på din computer, men aktiveres kun når du besøger vores website.

MiniFinans benytter blandt andet cookies til følgende:

  • Genkende dine log-in oplysninger hvis du har valgt at dette.
  • Google Adwords, der fortæller os hvilke sider du besøger, i hvor lang tid. Dette bruges til at forbedre brugeroplevelsen for dig.

Ønsker du at slette cookies?

Du kan til enhver tid slette cookies som MiniFinans har lagret på din computer. Du kan simpelt gå ind i indstillinger i din browser og slette cookies. MiniFinans vil derved ikke længere have cookies på din computer. Dog skal du være opmærksom på, at næste gang du besøger vores website vil vi igen lagre cookies på din computer.

Det er også muligt at blokkere cookies generelt i din browser. Vælger du dette, kan der dog være enkelte funktioner der ikke virker hensigtsmæssigt på MiniFinans. Derfor anbefaler vi at bruge cookies. 

Hvilke oplysninger gemmer vi om dig?

Når du opretter en profil hos MiniFinans afgiver du dine låneoplysninger. MiniFinans gemmer vi dit navn, CPR-nummer, konto-oplysninger, samt e-mail og telefonnummer. Derudover gemmer vi dit PID-nummer som er en unik identifikation for NEM-ID, samt din låne –og tilbagebetalingshistorik som vil blive anvendt til markedsføring, såfremt du har accepteret at modtage markedsføring fra MiniFinans ved tilmelding.

Registrering af personnummer (CPR) er et krav for at optage et lån hos MiniFinans. Det beder vi dig om at oplyse så vi kan kontrollere, at dig som har udfyldt låneansøgningen også er dig der underskriver for lånet, samt modtager pengene på din konto. Det er for sin sikkerhed. 

Derfor er MiniFinans underlagt Datatilsynets krav og anbefalinger i henhold til persondatalovens krav om databeskyttelse. Alt kommunikation sker derfor via en SSL forbindelse, som er et krav når man håndterer personnumre. SSL står for Secure Socket Layer og er en krypteringsprotokol som sikre at kun du og MiniFinans kan se de oplysninger som du indtaster på vores hjemmeside. Det sikrer at sikkerheden er i top. 

Kontaktoplysninger

MiniFinans
Finans 247 ApS
Bredgade 75,2 sal
1260 København
CVR-nr: 38143824

kontakt@minifinans.dk
Tlf-nr: 71 71 88 88

Information om behandling af persondata i Finans 247 Aps

Generel oplysningspligt

Inden Finans 247 ApS agerer som dataansvarlig, skal du efter Databeskyttelsesforordningen have oplyst hvordan og hvornår, vi indhenter, behandler og/eller videregiver dine personoplysninger.

 

Privatlivspolitik hos Finans 247 ApS

Vi arbejder altid for at give dig den bedst mulige oplevelse. For at kunne dette bruger vi cookies, så vi kan genkende dine log in-oplysninger og lagre dine oplysninger inden for Datatilsynets krav og anbefalinger. Finans 247 ApS ejer flere brands, herunder KasseKreditten.dk og Minifinans.dk blandt andre.

 

Hvad er cookies?

For at kunne lagre dine oplysninger bruger vi cookies (små tekstfiler), der aktiveres, når du besøger vores domæner. Sådan kan vi bedst muligt:

- Genkende dine log in-oplysninger, så du lettere kan logge ind på din profil.

- Optimere din brugeroplevelse ved at gemme oplysninger om din færden på hjemmesiden.

Vi får ikke adgang til din computer.

Du kan altid slette dine cookies via indstillingerne i din browser. Dette betyder dog, at der startes forfra med lagring og brugeroptimering, næste gang du besøger KasseKreditten.dk.

Du kan også blokere lagring af cookies, hvilket dog betyder, at vi ikke kan sikre en optimal brugeroplevelse for dig.

 

Hvad er personlige data?

Personlige data er oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person. En identificerbar fysisk person er en person, som direkte eller indirekte kan identificeres blandt andet med et ID-nummer eller en eller flere faktorer, der er specifikke for en bestemt persons identitet.

 

Særligt for personoplysninger afgivet ved brug af vores hjemmesider

På vores hjemmesider tilbyder vi en række services, der forudsætter, at du indtaster bestemte personlige oplysninger som fx dit navn, din adresse, CPR-nr., e-mailadresse og telefonnummer.

Disse oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, Datatilsynets anbefalede retningslinjer samt vores generelle forretningsbetingelser.

Oplysningerne bliver først og fremmest benyttet til at imødekomme dine henvendelser og forespørgsler og yde den bedste service til dig som kunde og bruger. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til brugerne af vores hjemmeside. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser. Du kan være sikker på, at vi ikke beder dig om flere oplysninger, end hvad formålet tilsiger.

 

Sådan behandler vi personoplysninger i Finans 247 ApS

  1. Indsamling og behandling af oplysninger 

For at Finans 247 ApS kan betjene dig, har vi brug for dit navn, adresse, CPR-nr., og du skal oplyse om dine skattemæssige forhold. Du skal dokumentere oplysningerne og kan blive bedt om at vise pas eller anden dokumentation med billede og CPR-nr.

Når vi beder dig om oplysninger, er det frivilligt, om du vil give os dem. Hvis ikke, kan det måske betyde, at vi ikke kan vejlede eller i øvrigt betjene dig.

Vi indsamler og behandler som udgangspunkt ikke følsomme personoplysninger om dig. Hvis du imidlertid selv indleverer materiale til os, der indeholder følsomme personoplysninger -  fx oplysninger i en mail eller et budget om dit helbred eller at du er medlem af et bestemt politisk parti eller en fagforening – betragter vi det som din accept af, at vi kan gemme oplysningerne. Vi vil dog ikke anvende disse oplysninger i andre sammenhænge.

Vi indhenter oplysninger til brug for udbud af forbrugslån, kundevejledning, kundepleje, kundeadministration, kreditvurdering, intern risikostyring, markedsføring og opfyldelse af forpligtelser i henhold til lovgivningen.

Finans 247 ApS henter oplysninger fra Det Centrale Personregister, Skat, OIS og andre offentligt tilgængelige kilder og registre. Ved kreditvurdering undersøger vi, om der er oplysninger registreret om dig i kreditoplysningsbureauer og advarselsregistre. Vi opdaterer oplysningerne løbende.

Vi registrerer kommunikation med dig og optager visse telefonsamtaler. Vi har etableret videoovervågning ved vores indgange.

Efter hvidvasklovgivningen er vi forpligtet til at undersøge baggrunden for og formålet med alle komplekse og usædvanlige transaktioner og aktiviteter, samt at notere resultatet af disse undersøgelser.

Vi udveksler oplysninger med andre selskaber i Finans 247 ApS koncernen ved underretning til SØIK (Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet) efter hvidvasklovgivningen.

Derudover modtager vi oplysninger om dig fra vores koncernforbundne selskaber i de tilfælde, hvor der er givet samtykke hertil, eller der i øvrigt er hjemmel hertil i lovgivningen.

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe de er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Efter hvidvasklovgivningen opbevarer vi oplysninger, dokumenter, og øvrige relevante registreringer i mindst 5 år efter forretningsforbindelsens ophør eller den enkelte transaktion er gennemført. Videooptagelser opbevares som udgangspunkt i højst 30 dage.

Vi gemmer oplysninger, som du har givet os med henblik på at opnå et kundeforhold, i op til to år – selvom kundeforholdet ender med ikke at blive etableret. Det gør vi bl.a. for at sikre os mod svig.

  1. Grundlag for behandling af oplysninger 

Lovgrundlaget for Finans 247 ApS behandling er den finansielle regulering og anden lovgivning, herunder

  • Hvidvaskloven
  • Skattekontrolloven
  • Bogføringsloven
  • Kreditaftaleloven
  • Databeskyttelsesloven

Derudover behandler vi dine oplysninger, hvis det er nødvendigt som følge af en aftale, du har indgået eller overvejer at indgå med os, eller hvis du har givet dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og b, eller hvis en af de andre behandlingsregler i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, og artikel 9 finder anvendelse.

Vi behandler dine oplysninger, når det er nødvendigt for at forfølge en legitim interesse for os. Det kan fx være til forebyggelse af misbrug og tab, til brug for styrkelse af IT- sikkerheden og til direkte markedsføring.

  1. Videregivelse og overførsel af oplysninger 

For at kunne opfylde aftaler med dig, f.eks. hvis du har bedt os overføre et beløb til andre, så videregiver vi de oplysninger om dig, som er nødvendige for at identificere dig og gennemføre aftalen.

Vi videregiver også oplysninger om dig til offentlige myndigheder i det omfang, vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen, herunder til Hvidvasksekretariatet hos SØIK iht. hvidvaskloven og til SKAT i medfør af skattekontrolloven.

Derudover videregiver vi oplysninger internt i koncernen, hvis du har givet dit samtykke, eller hvis der er mulighed for det i lovgivningen.

Misligholder du dine forpligtelser over for Finans 247 ApS, kan vi indberette dig til kreditoplysningsbureauer og/eller advarselsregistre efter gældende regler.

I forbindelse med it-udvikling, hosting og support kan personoplysninger blive overført til en databehandler.  Vi bruger i den forbindelse en række juridiske mekanismer, herunder databehandleraftaler til at sikre, at dine rettigheder og beskyttelsesniveauet følger med dine data.

  1. Vores tavshedspligt og din ret til indsigt

Finans 247 ApS medarbejdere har tavshedspligt og må ikke uberettiget videregive oplysninger, som de har fået kendskab til under deres arbejde.

Du kan få indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine oplysninger, og hvem der modtager oplysninger om dig.

Adgangen kan dog være begrænset af lovgivningen. Du kan f.eks. ikke få oplyst, om vi har noteret oplysninger, og i givet fald hvilke, i forbindelse med de undersøgelser, som vi er forpligtet til at foretage efter hvidvasklovgivningen. Du kan heller ikke få oplyst, om vi underretter SØIK, eller hvilke oplysninger, vi videregiver til SØIK ved mistanke om hvidvask eller terrorfinansiering.

Begrænsningen kan også skyldes hensynet til andre personers privatlivsbeskyttelse og til vores forretningsgrundlag og forretningspraksis, ligesom vores know-how, forretningshemmeligheder og interne vurderinger og materiale kan være undtaget fra indsigtsretten.

  1. Profilering og automatiske afgørelser 

Finans 247 ApS foretager i visse tilfælde en automatisk evaluering af dine personoplysninger, f.eks. for at analysere dine økonomiske forhold eller dine præferencer. Det gør vi f.eks. hvis vi skal lave en lovpligtig kreditvurdering (kreditscore) og med henblik på at målrette vores markedsføring til dig. Finans 247 ApS anvender primært automatiske afgørelser.

  1. Ret til at få rettet eller slettet dine oplysninger

Hvis de oplysninger, som vi har registreret om dig, er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet med de begrænsninger, der følger af lovgivning eller anden hjemmel.

Har vi givet andre forkerte oplysninger, vil vi sørge for at rette fejlen.

  1. Begrænsning af behandling af oplysninger 

Bestrider du korrektheden af de oplysninger, som vi har registreret om dig, eller har du gjort indsigelse mod den behandling, som oplysningerne er genstand for efter databeskyttelsesforordningens artikel 21, kan du kræve, at vi begrænser behandlingen af disse oplysninger til opbevaring. Behandlingen er alene begrænset til opbevaring, indtil oplysningernes korrekthed kan fastslås, eller det kan kontrolleres, om Finans 247 ApS legitime interesser går forud for dine interesser.

Har du krav på sletning af de oplysninger, som vi har registreret om dig, kan du i stedet anmode os om at begrænse behandlingen af disse oplysninger til opbevaring.

Er behandling af de oplysninger, vi har registreret om dig, alene nødvendig for at gøre et retskrav gældende, kan du ligeledes kræve, at øvrig behandling af disse oplysninger begrænses til opbevaring. Vi har mulighed for at foretage anden behandling, hvis det er nødvendigt for at gøre et retskrav gældende, eller du har givet dit samtykke hertil.

  1. Du kan tilbagekalde dit samtykke 

Tilladelse til videregivelse af oplysninger, der kræver dit samtykke, kan til enhver tid bringes til ophør ved, at du tilbagekalder dit samtykke.

  1. Ret til at få udleveret dine oplysninger
    (dataportabilitet)

Hvis Finans 247 ApS behandler oplysninger på baggrund af dit samtykke eller som følge af en aftale, kan du have ret til at få de oplysninger, du selv har leveret til os, udleveret i et elektronisk format.

  1. Klage over Finans 247 ApS behandling af oplysninger 

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Finans 247 ApS. Du kan desuden klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, eller dt@datatilsynet.dk.

  1. Kontaktoplysninger på dataansvarlig og databeskyttelsesrådgiver 

Dataansvarlig er:

Finans 247 ApS
Bredgade 75, 2
1260 København K.
CVR-nr.  38143824
www.finans247.com
Tlf. +45 71 71 88 88
Finans 247 ApS er en del af Finans 247 ApS koncernen, og du kan kontakte koncernens databeskyttelsesrådgiver (DPO) på DPO@finans247.com

Web beacon/klare GIF (pixel tag)

Finans 247 ApS kan bruge web-beacons (nogen gange også kaldet "pixel tag") på vores websteder, og i forbindelse med html-nyhedsbreve. Vi bruger dem dog ikke til personlig identifikation af enkelte brugere. Web-beacons er sædvanligvis billeder (normalt 1 px.* 1 px. i størrelse), der placeres på et websted for at tælle antallet og adfærd af besøgende. Disse oplysninger bruges til at forbedre vores onlinetjenester. Web-beacons indsamler ikke andre oplysninger end de data din browser eller cookies stiller til rådighed. Hvis du slår cookies fra, kan en web-beacon ikke længere følge dine aktiviteter. Den kan dog fortsætte med at indsamle oplysninger om besøg fra din IP-adresse.

Samtykke

Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger en af vores tilknyttede domæner:

  • minifinans.dk
  • kassekreditten.dk
  • finans247.com

Finans 247 ApS persondatapolitik dækker også de domæner, der fører brugerne videre til ovenstående websteder, f.eks. låneguiden.eu.

Personoplysninger

Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, deltage i en undersøgelse eller købt et produkt eller ydelse.

 

Opdateringer

Finans 247 ApS evaluerer og opdaterer sin privatlivspolitik regelmæssigt. Derfor bør du regelmæssigt kontrollere denne fortrolighedspolitik for eventuelle ændringer, der kan påvirke behandlingen af dine personlige data.

 

Sikkerhed i vores platform

Vores kommunikation er sikret via SSL (Secure Socket Layer), der er en krypteringsprotokol til sikring af dine oplysninger. Dette er et krav ved håndtering af CPR-numre.

 

Finans 247 ApS er underlagt Datatilsynets krav og anbefalinger i henhold til persondatalovens krav om databeskyttelse.