Privatlån

Hurtigt privatlån på op til 50.000 kr.

Med et privatlån fra MiniFinans kan du hurtigt få penge ind på kontoen. Du skal stille med minimal sikkerhed, og du kan låne mellem 10.000 og op til 50.000 kr.

Lån penge hurtigt

Når du låner penge hos MiniFinans, så tjekker vi din ansøgning igennem så hurtigt vi kan, så vi kan sikre, at du får pengene ind på din konto hurtigst muligt. Vi sender dine penge til udbetaling med det samme, når dit lån er godkendt og underskrevet med dit NemID.

Med vores låneberegner kan du, på få minutter, ansøge om et lån – uanset om du sidder ved en computer, er på farten med din smartphone eller ligger i sofaen med din tablet. Så snart vi har fået din ansøgning, kigger vi den igennem og godkender den, hvis der ikke er nogen problemer. Hvis der derimod er nogle fejl i ansøgningen, kontakter vi dig med det samme.

Start din ansøgning her ➜➜➜

God rente på privatlån

Vores rente er blandt den bedste på markedet, men hvis du vil sikre dig den bedste rente overhovedet, så skal du sørge for at låne et så lavt beløb som muligt og vælge en hurtig tilbagebetalingsperiode. Hvis du tager et privatlån på 50.000 kr., vil det altså være billigere, hvis du kan betale det tilbage på få måned, i stedet for et år.

Det er dog ikke kun renten der viser om et lån er billigt eller dyrt. Du skal huske at kigge på andre ting som ÅOP og det samlede tilbagebetalingsbeløb. Det mest naturlige at sammenligne, er selvfølgelig det samlede tilbagebetalingsbeløb, men rent faktisk anbefales det at sammenligne ÅOP.

Betal privatlånet tilbage på én gang

Når man tager større lån i banken, ender det ofte med at hænge én langt ud af halsen. Et lån i banken er kompliceret, og der er meget at holde styr på, f.eks. skal der ofte betales tilbage på lånet i mange år. Men hos MiniFinans betaler du dit privatlån tilbage på én gang – og så er det helt ude af verdenen.

Hvis man skal låne rigtigt mange penge, er det naturligvis bedst at dele betalingen op i flere bidder, men låner du mindre eller mellemstore beløb, anbefales det at betale tilbage på én gang. Låner du f.eks. 3.000, 5.000 eller 10.000, vil de fleste kunne betale pengene tilbage igen, når der kommer penge på kontoen.

Vi blander os ikke i din finans

Hos MiniFinans kan du bruge pengene fra dit privatlån til lige præcis, det du ønsker. Om det er til et indskud til en lejlighed, julegaver i en travl periode, kørekort eller noget helt fjerde, blander vi os på ingen måde i din finans. Hvis du tidligere har prøvet at tage lån i en bank, så ved du formentlig også, hvor irriterende det kan være, at banken skal blande sig i ens privatliv.

Hos banken vil de ofte have oplyst præcis, hvad du skal bruge de lånte penge på. Det gør vi ikke hos MiniFinans. Det skal være nemt at tage et lån hos os.

Privatlån med NemID

Vi er godkendt af Finanstilsynet til at udlåne penge, og derfor skal du bruge et NemID for at gennemføre et privatlån hos os. Til gengæld er dette også et af de eneste krav for at låne hos os – det er samtidig også din garanti for, at vi er en reel virksomhed, der ikke er ude på at snyde dig. Hvis du ikke har NemID kan du bestille det her.

Forkæl dig selv med et privatlån

Er det sidst på måneden, og bankkontoen er flad, kan det være en god mulighed at låne penge, som du så kan tilbagebetale på et senere tidspunkt. Vi kender alle til måneder med ekstra mange udgifter, og de kan være hårde. Særligt når hovedet bliver fyldt med store bekymringer, og det hele ser sort ud. Det kan man hurtigt ændre på. Ved at tage et privatlån kan du få lidt mere ro i maven, og måske endda forkæle dig selv lidt med en fed bytur med vennerne, en sød gave til kæresten eller en tur i biografen med ungerne. En hyggelig oplevelse med dem man holder af, behøver ikke koster det store, og med et lån får du både råd til det, samt råd til mad og regninger.

Et privatlån kan gøre drømme til virkelighed

Uanset hvad dine drømme måtte være, kan et privatlån hjælpe din drøm på vej til virkelighed. Vil du fri til din kæreste? Tage på rundrejse i USA? Få råd til en personlig træner og komme i god form? Hos MiniFinans vil vi gerne hjælpe dig med at nå dine mål – hurtigt og nemt. Et privatlån vil altid være pengene værd, hvis du bruger dit lån på nogle fantastiske oplevelser med venner og familie.tag et privatlån hos MiniFinans

Lån penge af familien

Hvis du blot har brug for nogle få tusinde kroner, er det måske også en mulighed at låne dem af dine forældre eller andre familiemedlemmer. Hos MiniFinans hører vi desværre ofte historier, hvor dette er gået galt. Låner du penge af et familiemedlem, er det sjældent, at der bliver lavet en ordentlig kontrakt på hvad renten er, hvornår pengene skal betales tilbage osv. Dette ender ofte med, at folk bliver sure på hinanden. Det går endda nogle gange så vidt, at en familie bliver splittet pga. et lån der er givet fra et familiemedlem til en anden. Man skal derfor tænke sig godt om, inden man spørger familie eller bekendte om at låne penge.

Få hjælp til at låne penge

Har du spørgsmål til vores låneberegner eller vores lån, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør en dyd ud af at hjælpe vores kunder, hvilket også er grunden til at mange af vores låntagere kommer tilbage til os, hvis de på et andet tidspunkt har brug et lån igen.

Selve privatlånet gennemfører du online, og du behøver altså ikke på noget tidspunkt at være i kontakt med os på telefon, hvis du ikke ønsker det. Vi sidder dog alligevel klar på telefonen og er altid glade for at hjælpe dig hele vejen igennem dit lån. Mange andre låneudbydere har dårlig service over telefonen, eller måske ingen dansk kundeservice, men vi gør altid en dyd ud af at hjælpe vores kunder.

Spørgsmål og svar

Nedenfor finder du en række ofte stillede spørgsmål og svar til vores privatlån. Har du flere spørgsmål, er du som altid, velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller ringe til os i hverdagene.

Hvor meget kan jeg låne?
Du kan låne op til 50.000 kr. hvis du bliver kreditvurderet til dette. Vores kreditvurdering er altid gratis.

Hvor lang tilbagebetalingsperiode?
Du kan vælge at betale dit lån tilbage fra dag til dag, og kan have dit lån imellem 1 dag og 36 måneder.

Kan man ansøge om privatlån over telefon?
Nej, på nuværende tidspunkt modtager vi desværre kun låneansøgninger over vores hjemmeside. Du kan altså ikke ansøge om privatlån over mail, brev eller telefon. Det gør vi for at sikre, at det er dig der optager et lån i dit navn. Find derfor dit NemID frem når du ansøger.

Kan alle ansøge om lån?
Så længe du har et dansk CPR nr. og ikke er registreret i RKI, kan du ansøge om lån hos MiniFinans. Se hvor meget vi kan tilbyde dig i dag.

Er jeg anonym?
Ja, vi vil ikke dele dine oplysninger med andre banker eller låneudbydere. Vi (MiniFinans) vil dog kende dit navn, adresse og andre oplysninger, du vil give os. Du kan læse om vores lånevilkår her.

Oftede spørgsmål omkring privatlån

Hvor meget kan jeg låne?
Hos os kan du låne fra 10.000 til 50.000 kr. i dag.

Hvordan ansøger jeg om lånet?
Det hele foregår online på formularen øverst på denne side. Vi guider dig igennem hele processen, og hjælper dig godt på vej.

Hvornår er pengene på min konto?
Når vi har besked om, at en ny bruger har gennemgået vores låneansøgningen, kigger vi straks ansøgningen igennem. Bliver du godkendt, kan du have pengene på din konto hurtigst muligt!

Kan jeg fortryde mit lån?
Ligesom når du køber tøj, eller en hvilket som helst anden vare online, har du også 14 dages fuld fortrydelsesret, når du optager et online lån. Når du har gennemgået låneansøgningen, har du altid mulighed for at genoverveje om du ønsker lånet.