Presset på dit studie? – Lån penge for at fokusere på bøgerne (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Presset på studiet? – Lån penge for at fokusere på bøgerne

Presset på studiet? – Lån penge for at fokusere på bøgerne

Presset på studiet? – Lån penge for at fokusere på bøgerne

Presset på dit studie? – Lån penge for at fokusere på bøgerne

Lige nu er det eksamenstid på studier rundt omkring i landet. Der er mange der sidder lige nu og sveder over bøgerne på deres studie, og knokler for at få eksamenerne overstået. Selv om man som studerende ved at studierne er vigtige, kan det være ligeså vigtigt at have et studiejob til at få økonomien til at hænge sammen på SU.

Studiejobs og eksamener

Som studerende kan det ofte være hårdt både at skulle give alt hvad man har op til eksaminerne og samtidig passe et studiejob. For mange studerende er det nemlig nødvendigt at arbejde en del ved siden af studiet. Dette er for at få økonomien til at hænge sammen. Her kan et minilån skabe et nødvendigt break fra bekymringen omkring økonomi. Dette afbræk kan give dig plads til at fokusere på dine eksamener. Du kan således arbejde mindre i din eksamensperiode uden at mærke det på økonomien.

Tag et minilån – få ro på, til at fokusere på dit studie

Ved at tage et minilån på op til 4.000 kr. har du mulighed for at få lidt luft i økonomien. Du kan eventuelt udskyde din arbejdsbyrde til et tidspunkt, hvor du har mere tid. Et lån kan være en rigtig god løsning, til når du står i en situation hvor du her og nu står og har brug for penge, men hvor du samtidig ved at du kan tilbagebetale det lånte beløb indenfor den aftalte tidsperiode.
Hvis du f.eks. ved at du kan arbejde ekstra meget i perioden efter dine eksamener, kan et lån her og nu, være en rigtig god løsning til at glemme bekymringer om økonomi og fokusere på bøgerne.

Ansøg nemt om et lån gennem MiniFinans, og få pengene på din konto lige når du står og mangler dem. Låneprocessen kunne ikke være nemmere, og du får hurtigt svar på din ansøgning.
Klik her og lån penge hos MiniFinans