Planlægning af bryllup kan være svært - MiniFinans rådgiver dig (2018) ✓
Existing Users Log In
   

En god planlægning af bryllup kan være svært

En god planlægning af bryllup kan være svært

En god planlægning af bryllup kan være svært

En god planlægning af bryllup kan være svært

I er blevet enige om, at I skal tilbringen resten af jeres liv sammen. Nu kommer i til den sjove, men svære disciplin: planlægning af bryllup. Medmindre I vil  have en hurtig borgerlige vielse på rådhuset, så er der mange ting, der skal tages hensyn til når det kommer til planlægning af bryllup. Det skal jo allerhelst blive én af de bedste dage i jeres liv, fejret med de mennesker som I holder mest af.

Få råd til planlægning af bryllup

Der er mange steder, hvor I kan søge og få inspiration til jeres drømmebryllup. Måske har I selv været til et bryllup hos familie eller venner, hvor  i tænkte “Det her ville være lige os”. Så lad, jo ikke skræmme af det når i selv er igang med planlægning af bryllup. De fleste vil nemlig kun blive smigret af, at I har valgt at lade jer inspirere af dem. Lad dog være med, at kopiere andre 100%, find jeres egen stil. Den bedste måde at lave en god planlægning af bryllup på, er ved at skrive og lave en tjekliste hurtigt. På den måde holder i overblikket over, hvad I skal have styr på, og I kan hurtigere lave et budget der kan blive overholdt.

MiniFinans hjælper med de små udgifter

Det er selvfølgelig bedst, hvis I har en opsparing til jeres bryllup. Men til så stor en fest, som et bryllup er, kan budgettet hurtigt skride. Her hjælper MiniFinans gerne med et kortvarigt lån til de små ting, der alligevel betyder en hel del i det store billede. I kan låne optil 4.000 første gang. For de penge kan I hyre en ekstra musiker til et festlige indslag, eller I kan købe ekstra dekorationer. Det hele er op til jer, da det er jeres dag.