Få plads til spontanitet i hverdagen - MiniFinans hjælper dig (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Plads til spontanitet i hverdagen

Plads til spontanitet i hverdagen

Plads til spontanitet i hverdagen

Plads til spontanitet i hverdagen

Vi ved alle sammen hvordan det er at lade hverdagens trummerum og rutiner overtage vores dagligdag.
Faste rutiner er en del af vores liv – og de er nødvendige for os. Men sommetider har vi brug for et pusterum og et skud god energi til at sætte gang i hverdagen. For at hverdagen ikke skal gå hen at blive al for kedelig, kan det være fantastisk med et finansielt tilskud til nogle ekstraordinære oplevelser eller anden forkælelse. Nogle gange har vi bare brug for det ekstra pift i hverdagen til at gøre livet lidt sjovere. I sær her om vinteren kan vi alle sammen have brug for et energitilskud til at komme igennem de mørke måneder.

Lån nemt hos MiniFinans

Hos MiniFinans tror vi på, at man ikke altid skal vente til den første, for at få lidt selvforkælelse i hverdagen. Det kan være midt på måneden – hvor der er lang tid til den første, at man bare har brug for den ekstra energi. Lige nu kan du låne op til 4.000 kr. første gang du låner hos MiniFinans. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og vi spørger aldrig ind til, hvad pengene skal bruges til.
Ansøgningsprocessen er nem og bekvem, og foretages automatisk med dit NemID. Det betyder at låneprocessen er meget hurtig, og du får svar på din låneansøgningen inden for et kvarter.

Spontanitet og fleksibilitet

Har du også brug for lidt spontanitet i hverdagen – og ikke mindst fleksibilitet i din økonomi? Lige nu kan du låne penge til at forkæle dig selv. Du skal kun låne pengene, hvis du ved at du kan tilbagebetale lånet indenfor den valgte låneperiode. Lånet skal ses som en mulighed for spontanitet her og nu, men du skal ikke tage lånet i tilfælde af, at du ved at det vil blive svært for dig at tilbagebetale.

Klik her for at starte din låneansøgning på op til 4.000 kr.