Overvejer du at skifte bank (2018)? ▷ Få gode råd her ✓
Existing Users Log In
   

Overvejer du at skifte bank? Få gode råd her.

Overvejer du at skifte bank? Få gode råd her.

Overvejer du at skifte bank? Få gode råd her.

Overvejer du at skifte bank? Få gode råd her.

Der kan være mange følelser og tanker forbundet med din bank. Og derfor har du måske aldrig rigtigt overvejet at skifte bank, fordi du altid har været i din nuværende bank. Der kan dog være flere fordele ved at skifte bank engang imellem. Du får nedenunder her, nogle gode råde til at skifte bank. Samt hvilke fordele det potentielt kan have for dig at skifte bank.
En meget vigtig ting du skal huske på er, at det koster ikke noget for dig at skifte bank. Kun lidt tid og research på, hvilken bank der kan være et match for dig.

Gode råd til at skifte bank

Der kan være mange årsager til at du overvejer at skifte bank. De hyppigste er dog:

  • Forholdet til din nuværende bank er ikke længere godt. Dette er oftest fordi din økonomi har ændret sig grundet en sygdomsperiode, fyring, skilsmisse eller en anden begivenhed der har påvirket din økonomi.
  • Du har et lån i banken, hvor du ikke længere kan overholde afdraget på dit banklån. Du føler ikke at banken vil ikke hjælpe dig og de trækker et for højt månedligt beløb på din konto til at afdrage lånet af.

Fordele ved at skifte bank

En bank er en forretning ligesom så mange andre. Og netop derfor er det en god idé at få undersøgt markedet for, hvad andre banker kan tilbyde dig. Du må ikke lade dig afskrække af, at du har gæld til din nuværende bank, har forbrugslån eller står i RKI. Bankerne er til for at hjælpe dig, derfor er det en god idé, at du går i dialog med én eller to konkurrenter. Hvis du har gæld som du er nervøs for, så vær ærlig omkring den.

Når du skifter bank kan du altså opnå følgende:

  • Større rådighedsbeløb, som du bestemmer over: Når du gennemgår din økonomi med din nye bank, viser det sig ofte at du kan få et større rådighedsbeløb i måneden.
  • En ny bank, som du ikke skylder penge: Du er ikke forpligtet til at overdrage et banklån fra din tidligere bank til din nye. Det vil sige, at din gamle bank vil blive en “almindelig kreditor” som du kan forhandle med.
  • Forhandlingsmulighed med den gamle bank.
Er MiniFinans en bank?

Nej, det er vi ikke, vi er komplet uafhængige af banker, og du kan altså derfor altid låne hos os, når du er blevet kreditvurderet og godkendt til et lån hos os.