Overrask én du holder meget af - sådan gør du (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Overrask én du holder af

Overrask én du holder af

Overrask én du holder af

Overrask én du holder af

Hvornår har du sidst gjort noget sødt for én du holder af? Det kan være en veninde/ven, kæreste, dine forældre eller måske dig selv? Overrask én du holder af med eksempelvis en fælles oplevelse eller en betænksom gave.

 

Forkæl dine nærmeste

Man skal huske at forkæle dem man holder af, og vise dem hvor meget de betyder for én. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og ofte skal der ikke så meget til. Det kan være at du blot behøver at fortælle dem det. Men nogle gange har man lyst til at fortælle det gennem en fælles oplevelse eller gennem en gave. Det kan være en oplevelse man ved de har drømt om, eller en bestemt ting de har gået og ønsket sig længe.

Måske er det ved at købe de sko som kæresten har snakket uafbrudt om? Eller ved at invitere din veninde ud til en velfortjent middag?

 

Få lidt hjælp til den specielle overraskelse

Lige meget hvordan du vil forkæle dine nærmeste, kan et minilån fra MiniFinans være det der gør, at du kan forkæle én der betyder noget for dig lige nu og her. Har du en person som skal have en særlig overraskelse og det ikke lige er noget du har plads til i økonomien lige nu, kan et minilån være behjælpelig. Du skal selvfølelig kun optage et lån, som du ved at du kan tilbagebetale. Men ved du at du kan det, kan lånet lige nu, hjælpe dig til at overraske den specielle person der betyder noget for dig.

 

Første gang du låner hos MiniFinans kan du låne op til 4.000 kr. Dit ønskede lånebeløb vil være tilgængelig på din NemKonto indenfor kort tid og du vælger selv din ønskede tilbagebetalingsperiode.

Opret din profil i dag og send din første låneansøgning på op til 4.000 kr. og vælg en tilbagebetalingsperiode fra 5 til 30 dage. Klik her