Find dit næste onlinelån hos MiniFinans - Danmarks bedste lån (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Onlinelån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

 • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
 • Lånebeløb
 • Låneperiode: dage30
 • Tilbagebetaling d. :
 • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
 • Tilbagebetaling (1 ydelse)
 • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
 • Rentebeløb
 • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Find dit næste onlinelån hos MiniFinans – Danmarks bedste lån

Leder du lige nu efter dit næste onlinelån? Så kan vi trygt anbefale dig at optage dit næste onlinelån hos MiniFinans. Her arbejder vi med kortvarige lån, og vi servicerer dig under maksimal sikkerhed. Vi kan pryde os af at have tilfredse kunder og Danmarks bedste priser. Du behøver derfor ikke at lede længere efter dit næste onlinelån. Du kan på kort tid få godkendt dit onlinelån hos MiniFinans, som er en af Danmarks bedste leverandører af kortvarige lån.

Onlinelån med maksimal sikkerhed

Det er altid af højeste vigtighed at søge lånet med maksimal sikkerhed, når man er på udkig efter et onlinelån. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde en komplet sikring af dig og dine informationer, når du optager et onlinelån hos MiniFinans. Vores sikkerhed afspejles flere steder. Vi licenseres af Finanstilsynet, godkendes af Datatilsynet og E-mærket og medierer vores lån igennem NemID.

Finanstilsynets licens af MiniFinans

Under Erhvervs- og Vækstministeriet finder du Finanstilsynet, som er en myndighed, der fører tilsyn med diverse virksomheder i Danmark. Disse virksomheder arbejder primært indenfor finansverdenen. MiniFinans kan stolt pryde os med at være licenseret af Finanstilsynet, hvilket er deres blåstempling af MiniFinans og de onlinelån, vi kan tilbyde dig.

Datatilsynets godkendelse af onlinelån

Persondataloven er med til at beskytte dine sensitive informationer, og Datatilsynet er en uafhængig myndighed, som fører tilsyn med, at dette overholdes. Hos MiniFinans er vi godkendt af Datatilsynet, hvilket vil sige, at du kan optage onlinelån her uden at frygte for brud på persondataloven. Al information er krypteret hos MiniFinans.

E-mærkets godkendelse

Lånemarkedet har mange regler for, hvordan man driver forretning. E-mærket har godkendt hjemmesiden for MiniFinans, hvorfor vi kan tilbyde en hjemmeside, der lever hundrede procent op til de gældende regler, betingelser og vilkår. E-mærket er sammensat af flere forskellige instanser, som både tager hånd om forbrugere og netbutikker, hvilket er basis for en tovejs sikkerhed.

Godkendelse med NemID

Når du søger et onlinelån, skal du igennem en ansøgningsproces. Denne ansøgningsproces afsluttes ved, at du underskriver med NemID. Dette er med til at sikre dig mod identitetstyveri, således at man kun ansøger om lån i eget navn.

Sammenfatning af sikkerhed

MiniFinans er derfor under licens og godkendelse af E-mærket, NemID, Datatilsynet og Finanstilsynet. Vi kan med andre ord forsikre dig for, at du er i trygge hænder, hvis du vælger at optage et onlinelån hos os. Vores sikkerhed er påvist igennem mange instanser, som uafhængigt har erklæret, at vi lever op til de gældende regler og vilkår på markedet.

Fordelene ved oprettelsen af onlinelån

Der er en lang række af fordele ved oprettelsen af et onlinelån. Dette ses i særdeleshed, når det sammenholdes imod at optage et lån i banken. Du vil se, at et onlinelån adskiller sig fra et banklån på flere parametre. Disse parametre er blandt andet beløb, hastighed, tilbagebetalingsperioder og spørgsmålstegn.

Valgfrit beløb mellem 500 og 12.000 kroner

Når du søger om et onlinelån hos MiniFinans, så vælger du helt selv beløbets størrelse. Dette skal blot ligge mellem 500 og 12.000 kroner. Det giver ikke meget mening at tage i banken for at få lov at låne 500 kroner, selvom dette kan være nødvendigt for dig. Derfor kan du optage et onlinelån på det beløb, som du har behov for.

Hastig godkendelse af onlinelån

Hastighed er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til onlinelån. Noget af dette bunder i, at man oftest ikke har tid til at tage i banken for at konsultere bankrådgiveren om et lån. Derfor kan man ty til onlinelån, hvor en hurtig ansøgnings- og godkendelsesproces betyder, at man hurtigt vil få svar og udbetaling. Et onlinelån kan reelt set udbetales efter en 48 timers lovmæssig betænkningstid.

Tilbagebetalingsperiode på op til én måned

Når du optager et onlinelån hos MiniFinans, så vælger du en tilbagebetalingsperiode. Denne kan spænde mellem fem dage og én måned. Når du derimod søger om et lån hos en bank, så vil tilbagebetalingen oftest være langvarig, og du vil derfor reelt set være gældsat i lang tid. Dette er ikke sagen med et onlinelån – det er hurtigt ude af verdenen igen.

Ingen spørgsmålstegn fra MiniFinans

En af de vigtigste fordele ved et onlinelån fra Minifinans er manglen på spørgsmålstegn. Du skal altid forklare din bankrådgiver, hvorfor du vil optage et lån. Dette behøver du ikke at gøre, når du optager et lån hos MiniFinans. Vi giver dig komplet frihed til selv at bedømme, hvorvidt du har behov for dét lån, som du optager.

Generelle fordele ved onlinelån

Dertil er der blot en lang række af fordele, som knytter sig til et onlinelån. Disse er blandt andet:

 • Du kan hurtigt få overstået ansøgningen
 • Du kan ansøge, hvor du vil
 • Du stiller minimal sikkerhed
 • Du kan bruge pengene til dét, der passer dig
 • Bedre mulighed for lån end i banken

Et onlinelån er på mange måder uproblematisk og uden besvær. Du kan derfor allerede ansøge i dag, og du vil kort tid efter få svar. Du behøver slet ikke at deltage i lange samtaler med din bankrådgiver, hvor du skal forklare dine behov eller lignende.

Sammenfattes disse fordele med forskellene mellem onlinelån og banklån, så tegner der sig et billede af de lån, som vi tilbyder her hos MiniFinans. De er præget af frihed, kortvarighed og god hastighed. Du kan derfor hurtigt forvente at have dine penge mellem hænderne. Du kan bruge disse penge på dét, som du har lyst til. Afslutningsvis forløber hele processen sig hurtigt, så du kun oplever minimal ventetid.

Markedets bedste ÅOP hos MiniFinans

Du finder ikke mikrolån andetsteds, hvor renterne er så gode, som de er hos MiniFinans. Mikrolån er ikke de billigste lån at finde på markedet, men hvis du vil optage et mikrolån, så har MiniFinans de bedste omstændigheder for dette.

Du skal derfor blot sørge for at overholde aftalevilkårene, og så dukker der ingen uforudsete omkostninger op, når du optager et mikrolån hos MiniFinans. Ansøg om et lån allerede i dag, og få svar kort tid efter.

Hvis du er klar til at tage dit næste onlinelån nu, så kom direkte til vores ansøgningsskema her.