Online lån

Online lån hurtigt

Med et online lån, kan du klare hele låneansøgningen- og processen online. Det er nemt og hurtigt, og du kan klare det i parken, i sengen eller i udlandet. Vi godkender låneansøgninger med det samme, så du har pengene på din konto hurtigst muligt. Start din ansøgning her https://minifinans.dk/

Lån op til 50.000 kroner

Du kan låne lige fra kr. 10.000 og helt op til kr. 50.000 hos MiniFinans. Er det første gang du låner hos os, og har du nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte vores danske kundeservice. Husk på, at det er en god idé, kun at låne de penge, man rent faktisk har brug for.

online lån

Lav rente på online lån

Da vi ikke har nogen filialer eller butikker, men derimod klarer det hele online, kan vi tilbyde en lavere rente end mange andre låneudbydere. Hvis du alligevel gerne vil sammenligne vores lånevilkår med andre, er det ikke kun ÅOP der er det vigtigste sammenligningsgrundlag. Se også på rente, gebyrer, service mm.

Online lån uden sikkerhed

Hos MiniFinans ved vi hvor irriterende det kan være, at skulle give alle sine private oplysninger væk. Derfor gør vi også en dyd ud af, at vi stiller så lav sikkerhed som muligt, til dig som låntager. Det betyder bl.a., at du ikke behøver have en kæmpe indkomst for at kunne optage et online lån hos os, men du skal heller ikke stille sikkerhed for dit lån. Det betyder at du kan bruge pengene som det passer dig, hvilket vi dermed ikke blander os i.

Fordele ved online lån

Der findes mange forskellige fordele ved online lån, sammenlignet med mere traditionelle lån, du kan optage i din bank eller lign. Vi har listet en række af de gode fordele op herunder, men også en enkelt ulempe.

  • Du kan gennemgå ansøgningen hurtigt
  • Snsøg hvor du vil
  • Du skal ikke stille sikkerhed
  • Brug pengene på lige hvad du vil
  • Du har større chance for at få et ja, end hos din bank
  • Minifinans’ lån er et af de hurtigste, nemmeste og sikreste på det danske marked
  • Renten kan være højere end traditionelt banklån

Faktorer der afgør prisen på online lån

Der er flere forskellige faktorer der påvirker hvor dyrt eller billigt lån du kan få hos os, eller de andre låneudbydere. Vi vil præsentere nogle af de primære elementer herunder, så du kan få en bedre forståelse for, hvorfor dit lån måske er billigere eller dyrere end andres.

Lånebeløb

Alt efter om du låner et lille eller stort beløb, vil det påvirke rentebeløbet på lånet. Renteprocenten, også kendt som Debitorrenten, er fast. Låner du et lille beløb vil rentebeløbet være lav, da vi som låneudbyder ikke har så stor risiko ved at tilbyde et lavt lån – det er selvfølgelig omvendt ved et stort lån på kr. 15.000 eller lignende. Om du vælger at betale dit online lån tilbage på et par dage eller op til 12 måneder, er helt op til dig. Vælger du en kort låneperiode – f.eks. 2 uger eller 1 måned – vil du få et billigere online lån, da vi dermed ved at pengene kommer tilbage til os hurtigere.

Tilbagebetaling

Hvis du overholder fristen der er for lånet, vil der selvfølgelig ikke være flere omkostninger associeret med rente, ÅOP osv. Betaler du ikke til tiden vil vi ofte blive nødt til at opkræve rykkergebyrer, og dermed vil den samlede pris for dit lån blive dyrere.

Online lån vs banklån

Har du tidligere foretaget et online lån hos os, ved du hvor nem og hurtig låneprocessen er. Har du prøvet at ansøge om lån hos en bank, ved du også det er en helt anden verden – her skal du forklare hvad du vil bruge pengene på, komme med mange private oplysninger og lign.

Hos MiniFinans blander vi os ikke i, hvad du bruger pengene fra dit online lån til. Nogle af de mest populære ting at bruge pengene på er, at betale uforudsete regninger, men det kan også være du bare har brug for at få lidt mere luft i økonomien, og købe noget lækkert til dig selv.

Lav et budget

Inden du ansøger om et lån, anbefaler vi altid at du lægger et budget. Med et budget vil du kunne se om du rent faktisk har mulighed for at betale lånet tilbage på aftalt tid, og kan du ikke det, vil det ikke være en god idé at tage et lån.

Er online lån en god idé?

Hvis du har brug for penge nu og her, er et online lån en af de bedste muligheder der findes. Men kan du klare dig igennem måneden, men mangler penge til sjov og spas, er det en god idé, at tænke sig om en ekstra gang.

Ved at spare op og lave opsparingskonto, behøver du ikke optage et lån online, og dermed slipper du for at betale renter af de penge du bruger. Nogle gode tips til at spare penge i dagligdagen kan være at betale kontant fremfor at bruge kort, lave indkøbslister så du undgår impulskøb og købe brugt på DBA eller lign.

Nogle gange er disse spareråd bare ikke nok, hvis man har brug for penge nu og her. Har du fået en ekstra regning som skal betales nu, er et online lån en god løsning, da du hurtigt vil kunne betale det tilbage, når der kommer penge på kontoen igen.

NemID godkendelse ved online lån

Vi benytter NemID som en del af låneansøgningen. Det sikrer at vi får de rette oplysninger på dig, og det gør også hele låneprocessen en del hurtigere. Hvis du ikke har et NemID, kan du desværre ikke optage et online lån hos os. NemID giver dig en mere sikker låneproces, hvor vi hurtigt kan få alle de data på dig, som vi har brug for.

Det er efterhånden meget normal praksis, at man skal benytte NemID for at foretage et lån. Selvom det kan være irriterende, at skulle finde nøglekortet frem, er det bedst i sidste ende. Overvejer du en anden låneudbyder, som ikke bruger NemID, vil vi på det stærkeste anbefale at du vælger os, eller en anden der har NemID som led i processen.

Online lån trods RKI

Er du i RKI, tilbyder vi desværre online lån, eller nogle andre typer af lån. Den primære årsag til dette er, at det ville være uansvarligt for både dig og os. Står man i RKI er det typisk fordi man har flere misligholdte lån, og så vil det sjældent være en god idé at optage endnu et lån.

Online lån som 18, 21 eller 25 årig

Du skal som minimum være 21 år for, at kunne optage et lån hos os. Denne aldersgrænse er sat, da vi har erfaringer med at de helt unge ofte har problemer med at tilbagebetale lånet. Når man bliver lidt ældre, har man ofte en bedre økonomi, og det er derfor mere ansvarligt at optage et lån.

lån-uden-hindring

Oftede stillede spørgsmål om online lån

Hvordan ansøger jeg om lånet?
Det hele foregår online på formularen øverst på denne side. Vi guider dig igennem hele processen, og hjælper dig godt på vej. Når du har udfyldt alle de ting du bliver bedt om, vil vi gennemgå din ansøgning med det samme.

Hvornår er pengene på min konto?
Når vi har besked om, at en ny bruger har gennemgået vores låneansøgningen, kigger vi straks ansøgningen igennem. Bliver du godkendt, kan du have pengene på din konto indenfor få minutter.

Kan jeg fortryde et online lån
Ligesom når du køber tøj, eller en hvilket som helst anden vare online, har du også 14 dages fuld fortrydelsesret, når du optager et online lån. Når du har gennemgået låneansøgningen, har du altid mulighed for at genoverveje om du ønsker lånet.