Om os

Hvad tilbyder MiniFinans?

MiniFinans tilbyder lån i Danmark til personer med dansk CPR-nummer – og som ikke er registreret i RKI. Det gør vi som en del af vores ansvarlige långivning, hvor vi ikke ønsker at yde lån som ikke kan tilbagebetales. Det er både i din og vores interesse at lånene bliver betalt rettidigt. Du kan læse mere om vores ansvarlighed her.

Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og vi er derfor altid kontaktes på telefon
7171 8888 og email: kontakt@minifinans.dk, såfremt du har spørgsmål angående lån, tilbagebetaling eller andre spørgsmål omkring dit lån.

MiniFinans er et dansk brand under Finans 247 ApS, som har tilbudt lån siden 2016. Finans 247 ApS er registreret hos Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 48, stk. 1., så vi trygt kan tilbyde forbrugslån til den danske befolkning.

“Vores kunder har højeste prioritet hos MiniFinans. Når man låner penge, er det vigtigt med gennemsigtighed og at der er rigtige mennesker bag. Vi er i markedet for at løse et reelt problem med korte forbrugslån hos danske forbrugere, som står med en pludselig uforudset udgift og mangler en kort mellemfinansiering.” Siger Mads Dahlerup, direktør i Finans 247 Aps.

MiniFinans
Finans 247 ApS
Kristianiagade 1
1200 København Ø

Samarbejdspartnere