Ofte stillede spørgsmål

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål, eller noget du ikke kan finde svar på? Se herunder om der ikke skulle findes et svar på lige netop dit spørgsmål. Hvis du ikke finder det svar du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten mail eller telefon.

Efter at du har ansøgt om et lån gennem MiniFinans og såfremt du er godkendt, vil dit lån sendes til udbetaling. Pengene bør stå på din NemKonto indenfor 1-2 bankdage. Hvis dette ikke sker, bør du ringe til os, så vi kan løse situationen med det samme.

Du kan se dine muligheder angående en forhøjelse af dit nuværende lån på din profil.

Hos MiniFinans kan du maksimalt låne 50.000 kr. Du kan ansøge om 10.000-50.000 kroner, men vil altid blive tilbudt et lånebeløb af os, udfra din kreditvurdering. Du kan optage dit lån hos MiniFinans, såfremt du er minimum 21 år samt ikke er registreret i RKI.

Du kan betale tilbage når som helst. Bemærk at hvis du for brug for din 14 dages fortrydelsesret skal du kontakte os skriftligt på kontakt@minifinans.dk

Efter den 1. Maj 2017, så skal alle der ansøger om et forbrugslån dokumentere sin indkomst. Dette gør vi ved at ansøgeren giver samtykke til eSKAT. Her modtager vi alle de relevante information fra SKAT, så vi kan dokumentere indkomsten, samt lave en kreditvurdering. 

Hvis du ønsker at betale mere end din månedlig ydelse skal du logge ind på din profil her.

Her anbefaler vi du melder det til politiet. De vil lave en rapport som du skal sende til os. Inden det er politianmeldt, så hefter du for lånet.

Hvis du ikke har godkendt din låne ansøgning, så vil den annullere sig selv efter 90 dage. Hvis du har bekræftet den, men du ikke har fået beløbet udbetalt så kontakt os venligst på kontakt@minifinans.dk

Hvis du vil ændre låne beløbet så kontakt os venligst på kontakt@minifinans.dk 

Ja, vi kan godt registrere dig så du ikke kan låne hos os mere. Kontakt os venligst på kontakt@minifinans.dk

Når du ansøger om lån, vurderer vi med det samme, om du kan optage et lån hos MiniFinans. Når dit lån bekræftes skal du underskrive det med dit NemID. Herefter går der 1-2 bankdage før pengene bliver udbetalt til din NemKonto.

MiniFinans kræver ingen sikkerhed når du optager et lån – og derfor kan vi give dig svar på din låneansøgning med det samme. Vi beder dig dog om at oplyse din månedlige indtægt samt forventelige månedlige udgifter. Det gør vi, så vi bedre er i stand til at vurdere, om du er i stand til at betale lånet tilbage.

Nej, det er ikke muligt at optage flere lån hos MiniFinans på samme tid. Først når du har tilbagebetalt dit nuværende lån, kan du ansøge om et nyt lån.

Nej, du løber ikke nogen risiko når du optager et lån hos MiniFinans. Du står selvfølgelig til ansvar for de penge du har lånt, som skal tilbagebetales til MiniFinans inklusiv de tilskrevne renter.

Vi stiller ikke spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til, dog fraråder MiniFinans at man optager et lån, for at betale et andet tilbage.

Hos Minifinans er din låneperiode fordelt på 36 måneder. Du kan dog indfri dit lån før tid, hvis du er interesseret i det.

Du skal underskrive din låneaftale med NemID. Herved er der ingen der kan optage et lån i dit navn, og således er vi sikre på at det er dig der indgår låneaftalen. Pengene du låner bliver straksudbetalt til din NemKonto.

Det er vigtigt at vi har dine rigtige oplysninger. Hvis der sker ændringer i din adresse, telefonnummer eller e-mail, skal du straks opdatere disse informationer. Kontakt os gerne.

Hvis du ikke tilbagebetaler lånet iht. din låneaftale, bliver låneaftalen anset som misligholdt, og lånet inkl. renter og gebyrer forfalder til øjeblikkelig betaling. Hvis dette ikke bliver overholdt bliver der fremsendt rykkerskrivelser med et gebyr på 100,00 kr. pr. rykkerskrivelse. Du vil modtage op til tre rykkere. Hvis lånet fortsat ikke bliver betalt tilbage, vil inddragelsen herefter overgives til inkasso.

  • Låntager skal være fyldt 21 år
  • Låntager skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
  • Låntager skal have en aktiv e-mailadresse
  • Låntager skal have et dansk mobiltelefonnummer og det skal være et abonnementstilmeldt mobiltelefonnummer – altså ikke et forudbetalt taletidskort
  • Låntager skal have en dansk bankkonto (NemKonto)
  • Låntager må ikke være under værgemål
  • Låntager kan ikke få bevilget et lån, hvis låntager har en eller flere RKI-anmærkninger, er på kontanthjælp, har bopælsadresse på psykiatrisk hospital eller psykiatriske bosteder, er i fængsel, eller har bopælsadresse på bosteder/herberg

Du opretter en MiniFinans-profil når du optager et lån. Inde på din profil har du overblik over dine lån, dine personlige oplysninger, og de lånevilkår der er forbundet med din låneaftale.

Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 71 71 88 88 mellem 9-17 i hverdagene, eller ved at skrive til kontakt@minifinans.dk.

De årlige omkostninger i procent (ÅOP). Dette er de samlede omkostninger udtrykt i procent pr. år af det samlede lånebeløb. ÅOP anføres for at hjælpe Dem med at sammenligne forskellige tilbud.

Vi kan foretage en manuel behandling af sikkerhedsmæssig årsager. En manuel behandling kan tage 1-3 dage, det kan variere i weekenden.
Du kan kontakte vores kundeservice, hvis du gerne vil høre mere angående din behandling. 

En FIK indbetaling består af en kode som står for “Fælles Indbetalings Kort”. Det er den indbetalingskode man benytter sig af ved betaling via netbank.

Lånet udbetales til din lønkonto. Du har altså ikke mulighed for, at få pengene udbetalt til en anden konto, end den konto der er tilknyttet dit NemID.