Nyt køleskab: Er det gamle gået i stykker? Få råd her (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Nyt køleskab: Er det gamle gået i stykker?

Nyt køleskab: Er det gamle gået i stykker?

Nyt køleskab: Er det gamle gået i stykker?

Nyt køleskab: Er det gamle i stykker?

Skal du have nyt køleskab?
Køleskabet er én af de ting i vores hjem, der bare ikke må gå i stykker. Specielt ikke, hvis du eksempelvis har et køle/fryseskab. Går det i stykker, vil det både koste dig et nyt køleskab, og indholdet i det. Uden at vi tænker over det, kan der ligge for rigtigt mange penge i vores fryser af kød og frostvarer. Køleskabet er altså en ting du ikke kan vente med at erstatte.

Fornuftigt at købe helt nyt køleskab

At skulle købe et helt nyt køleskab, kan måske virke unødvendigt. Men der er faktisk en vis fornuft i det. Når du køber et helt nyt, sker der to ting. Du får en reklamationsret, samt oftest en garanti med når det gælder køb af hårde hvidevarer. En god ting her, er at du sørger for at gemme kvitteringen på dit køb, den er nemlig oftest nødvendigt i sager der handler om reklamation.

En anden grund til at det er fornuftigt at købe nyt køleskab er, at de alle nye køleskabe bliver produceret på måde så de bruger mindst mulig energi. Det vil sige, at de er en lavere omkostning for din el-regning, samt skader de ikke miljøet.

Få hjælp af MiniFinans

Når et køleskab går i stykker kan det ske fra den ene dag til den anden. Det dårligste tidspunkt det kan ske på er her i sommerperioden, hvor temperaturen udenfor er høj. Går dit køleskab altså i stykker her i sommervarmen gælder det om, at få det erstattet hurtigst muligt.

Hos MiniFinans forstår vi, at sådanne udgifter belaster din økonomi. Du kan dog hurtigt ansøge om et lån hos os, og mens du venter på at lånet godkendes og du har fået pengene. Kan du kigge på nyt køleskab.