Nye lån? ▷ Har du svært ved at vælge dit nye lån? Få hjælp her ✓
Existing Users Log In
   

Nye lån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Hvilke nye lån er de bedste?

Der er mange nye lån på markeder for online lån, og grundet deres popularitet kommer der hele tiden flere slags. Hvis det er første gang du søger efter nye lån på nettet kan man godt blive overrumplet af de mange valg. Hvad er forskellen egentlig på sms lån, kviklån, lynlån, forbrugslån og alle der andre navne der reklameres med? MiniFinans har lavet en lille vejledning her som hjælper dig med hvad du skal kigge efter med de nye lån.

 

Hvor meget kan du låne?

Et godt sted at starte når du kigger på nye lån er at finde ud af hvor meget du vil låne. Det er nemlig ikke alle steder der låner de samme beløb ud. Hos MiniFinans tilbyder vi 4.000 kr. første gang du låner hos os, og derefter op til 12.000 kr. Lige nok til de små hverdagsdrømme eller som opbakning til hvis noget går i stykker!

 

Hvor hurtigt kan du få pengene?

Da hurtige online lån kom til markedet blev de hurtigt utroligt populære på grund af hastigheden. Man kunne ansøge på få minutter og have pengene på ens konto indenfor nogle timer.

En ny lov i 2017 har gjort at forbrugere skal have 48 betænkningstid før de kan få lånet udbetalt. Derfor er det vigtigt at du holder øje med om nye lån lover at udbetale hurtigere end 48 timer. Hos MiniFinans modtager du svar på din ansøgning med det samme, men kan kun bekræfte to dage senere.

 

Skal du stille sikkerhed for nye lån?

En af de mange fordele ved hurtige lån online er at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed. Sikkerhed betyder at du stiller noget af værdi som garanti for at din kreditor får deres penge tilbage. Det er typisk forbundet med større lån som ved køb af hus, båd eller bil, og ikke med små lån. Hos MiniFinans kræver vi ikke at du skal stille nogen sikkerhed for dit lån da vores forretning bygger på tillid.

 

Hvor lang tid kan du låne i?

Ligesom med lånebeløbet kan løbetiden du har til at betale tilbage i variere meget fra udbyder til udbyder. Nogle steder tilbyder korte perioder hvor du kan låne i, mens andre har ligeså lange perioder som banklån. Hos MiniFinans kan du låne små beløb i 5-30 dage, alt efter behov og ønske. Skulle det knibe med at betale tilbage til tiden kan vi sagtens forlænge denne periode. Løbetiden kan blive forlænget med 7, 14 eller 30 dage mod et administrationsgebyr.

 

Hvad koster det?

Det måske vigtigste er jo hvad lånet kommer til at koste i renter og gebyrer. Rentesatserne for nye lån online varierer ligeså meget som beløb og løbetid. Husk at se efter hvad den enkelte udbyder tilbyder i ÅOP – årlige omkostninger i procent. Dette tal fortæller dig nemlig hvad den endelige pris bliver for lån, det vil sige renter plus gebyrer sammenlagt. Hos MiniFinans har vi en smart låneberegner på vores hjemmeside så du kan se lige præcis hvor meget det koster.

 

Er det sikkert?

Der er mange ting man skal huske på når man befærder sig online, og en af de ting er sikkerhed. Der er selvfølgelig love omkring sikkerhedsforanstaltninger, specielt når det gælder at tage nye lån online. Hos MiniFinans arbejder vi med NemID, hvilket gør det meget mere sikkert for både os og vores kunder. NemID gør nemlig at vi ved at der ikke er andre end dig der har optaget lån i dit navn.

 

Kan du holde styr på det?

Du har meget at tænke på i din travle hverdag, og det kan være nemt at glemme nogle ting. Dit nye lån er selvfølgelig vigtigt at huske, og så er det praktisk med nogle værktøjer til det.

Hos MiniFinans får du din helt egen profil på vores hjemmeside så du kan holde øje med dit lån. Her kan du se hvor meget du har lånt, hvor meget løbetid der er tilbage, samt fakturaer for dine lån. Her kan du også ændre dine personlige oplysninger, samt dine kontaktoplysninger hvis disse skulle ændre sig.

 

Hvor gammel skal du være for at tage nye lån?

Dansk lov siger at man skal være 18 år og myndig for at kunne tage et lån online. Dog har mange steder som regel en højere minimumsalder, som for eksempel 21 eller endda 25 år. Hos MiniFinans har vi valgt at vores kunder skal være 21 år for at kunne optage et lån hos os. Det er fordi statistikker has vist at yngre mennesker ikke er så gode til at passe på deres økonomi. Da vi er et ansvarsfuldt firma har vi derfor valgt at man skal være lidt ældre hos MiniFinans.

 

Kan du låne trods RKI?

Du kan desværre ikke låne hos MiniFinans eller vores søsterselskab Kassekreditten hvis du står i RKI. Der findes dog selskaber som låner ud trods RKI, men dette koster meget i høje renter og gebyrer. Hvis du står i RKI kan vi ikke anbefale at du optager nye lån da dette kan forværre din situation. Som en del af vores ansvarsfulde lånepolitik har vi derfor valgt ikke at låne ud til folk i RKI.

 

Gode råd

Gode råd behøver ikke være dyre! For at kunne vedligeholde dit lån hos os har vi et par tips. Først og fremmest er det altid godt at lave et realistisk budget som du ved du kan overholde.

En anden god ting at overveje grunding er præcist hvor stort et beløb du har behov for at låne. Det er også smart at tage højde for uventede udgifter som kan gøre det svært at betale tilbage.

 

Hvorfor MiniFinans?

Hvis du leder efter et godt online lån, er du landet det rigtige sted. MiniFinans tilbyder nye lån op til 4000 kr., og så tilbyder vi sikkerhed med NemID. Vi er et 100% dansk firma og er stolte af at levere kvalitet til vores kunder.

 

Er du i tvivl?

Tag en snak med vores kundeservice som sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9-17. Er du allerede kunde er du også velkommen til at ringe hvis der er noget du er i tvivl om. Hvis der for eksempel er problemer med afbetaling kan vores kundeservice guide dig på vej!

Er du klar til at optage dit nye lån hos MiniFinans? Så kom videre til vores ansøgningsskema her.