Ny lejlighed? Få råd til at indret den lige som du vil (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Ny lejlighed? Indret den som du vil

Ny lejlighed? Indret den som du vil

Ny lejlighed? Indret den som du vil

Ny lejlighed? Indret den som du vil

Du har lige købt lejlighed, og det er en fed følelse! Nu skal du til at indrette den, og det er næsten endnu bedre. Dit nye hjem bliver nemlig aldrig helt din eget, før du har indrettet det. 

Vi kender allesammen følelsen af at have fundet det helt rigtige møbel, billede, lampe eller noget helt fjerde. Det er bare så ærgerligt ikke at kunne købe det, og den nagende følelse af at det måske er væk næste måned er svær at ignorere. 

Detaljerne er vigtige

Du har fået de vigtigste ting på plads i din lejlighed. Det er faktisk begyndt at ligne et helt færdigt hjem, men du mangler lige det sidste billede på væggen, den rigtige lampe i soveværelset, og lidt andre småting. Det behøver ikke at tage lang tid at skaffe disse ting, du kan jo bare smutte i IKEA. Men for mange er det lidt sjovere at finde møbler, der er mere unikke end IKEA fund.

Lån til det sidste

Har du endelig fundet de sidste ting til din nye lejlighed, men er dit budget lidt ekstra stramt efter flytningen? Så har du mulighed for at finansiere det sidste ved et minilån hos MiniFinans.

Vi sørger for, at du ikke låner for meget første gang du låner hos os. Det er for os vigtigst at du låner et beløb du er 100% sikker på du kan betale tilbage. Det er vigtigere, end at du låner et højt beløb. Du kan læse mere her og blive lidt klogere på vores muligheder for lån, og vores krav til dig før du låner hos os.

Husk når du låner penge, at der er renter der skal betales. Derfor prøv at se, om du kan finansiere dit køb på anden vis end ved et lån.