Er du tilflytter? ▷ Vi hjælper dig med at få styr på det praktiske (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Ny i byen – Er du tilflytter

Ny i byen – Er du tilflytter

Ny i byen – Er du tilflytter

Ny i byen – Er du tilflytter

Er du tilflytter? Så er du én af de mange tusind andre der hvert eneste år der er tilflytter blandt andet København.

Der er mange tilbud, og udgifter forbundet med at være tilflytter. Specielt hvis du flytter fra en landsdel til en anden.  Ofte glemmer man, hvor meget det egentligt koster at flytte. Udover at der er udgifter til den nye bolig, så er der også oftest udgifter til den gamle. I mange situationer vil det indskud du har betalt kunne dække store dele af fraflytningsomkostninger. Men nogle gange er indskuddet ikke dækkende, og du kan derfor få en ekstra udgift.

Husk når du tilflytter

Der er tusind praktiske ting man skal huske på når man står overfor en flytning. Er du tilflytter ny kommune f.eks. skal du skifte læge, og du skal nogle gange melde det til institutioner og gøre dem opmærksomme på at du flytter. Jo flere gange du flytter, jo nemmere er det at huske på de praktiske ting.

Det er meget nemmere, at du er på forkant med disse ting, så du ikke pludseligt oplever ikke at modtage din post fordi de ikke har din nye adresse.

Brug for for hjælp?

Der er ikke særligt mange der kan stå med en flytning helt selv. Der er meget fysisk arbejde i at flytte. Derfor er det fedt, hvis du har gode venner eller familie til at hjælpe dig.

Som nævnt er det dyrt at flytte, og der kan hurtigt komme en ekstraudgift. Står du pludseligt i en situation midt i din flytteperiode, hvor du har fået en uforudset udgift kan du låne et lille beløb hos MiniFinans.

Det er nemmere at låne et lille beløb her hos os, fremfor at du skal til at spørge i banken. Hos MiniFinans kan du maks låne 4.000 den første gang du låner. Tænk dig om før du låner, og se om du har andre muligheder for at låne penge. Men hvis ikke det er tilfældet, så kan MiniFinans hjælpe dig med et lån.