Ny hobby? Det er aldrig for sent at prøve noget nyt (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Ny hobby? Det er aldrig for sent

Ny hobby? Det er aldrig for sent

Ny hobby? Det er aldrig for sent

Ny hobby? Det er aldrig for sent

Har du fået en ny hobby? Eller tænker du på at prøve noget nyt? Hvorfor så tøve? Det er fedt at udforske og prøve en ny hobby. Det dog er de færreste hobbyer, der ikke kræver en eller anden form for udstyr.

Er du én af dem der går efter mantraet “aldrig gå ned på udstyr” så kan en ny hobby hurtigt blive en dyr fornøjelse. En løsning kan være at du finansierer dit nye udstyr ved et lille lån hos MiniFinans. Vi vil dog tilråde: at du starter med at finde dit nye hobby udstyr brugt. Eller finder ud af om du kan låne det til at starte med. Grunden til at vi foreslår dette er, at du skal være helt sikker på, at det er en hobby du vil blive ved med at dyrke. 

Dyr eller billig hobby?

Det er selvfølgelig ikke alle hobbyer der lige dyre at starte op med. Men hvis du f.eks. kaster dig over en hobby som kitesurfing, der kræver noget specielt udstyr, skal du regne med at bruge nogle penge på, at komme godt igang med at dyrke din nye hobby med det rigtige udstyr.

Det har mange fordele at have en hobby. Den rigtige hobby giver dig et frirum i hverdagen eller weekenden. Det er fedt at kunne fordybe sig i noget nyt- og lære mere om det.

Få hjælp til at finansiere din hobby

Du kan ikke vente med at komme igang med din nye hobby. Du har nemlig lige fundet et godt tilbud på et introduktionskursus, eller måske har du lige fundet et rigtigt godt tilbud på udstyr.

Ligegyldigt hvad, hvis det er et tilbud der kræver du slår til her og nu, men du har ikke lige pengene til det. Så kan du låne til det hos MiniFinans, her kan du nemlig bare betale pengene tilbage når du får løn næste gang.