Skal din garderobe have et løft? Få ny garderobe med MiniFinans (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Skal din garderobe have et løft?

Skal din garderobe have et løft?

Skal din garderobe have et løft?

Skal din garderobe have et løft?

Står du og har brug for en rigtig god omgang shopping for at få dit bedste jeg frem?
Det tøj vi har på, fortæller en historie om hvem vi er. Det at have det helt rigtig outfit på, kan gøre forskellen fra at føle os okay eller fantastiske. Hvis alt bare spiller – fra de helt rigtige sko til dine accessories kan du føle dig 100%.

Vær dit bedste jeg

Vores fremtoning – både æstetisk og kropsligt, har afgørende indflydelse på, både hvordan andre opfatter os, og hvordan vi opfatter os selv. Derfor kan 5 minutters ekstra opmærksomhed på din fremtoning, være altafgørende.

Står du og f.eks. skal til jobsamtale, på date eller noget andet hvor du har brug for at føle dig som dit absolut bedste? Her kan et nyt outfit være første skridt på vejen til succes!

Lån nemt og hurtigt til det du står og mangler

Lige nu kan du låne op til 4.000 kr. gennem MiniFinans, som kan gøre at du lige nu kan gå ud og sammensætte det outfit der vil få dig til at shine! Det er ikke altid at man kan vente til d. første med sit drømmeoutfit. Men ved at tage et lån i dag, kan du betale det tilbage indenfor 30 dage. Derved kan du få penge på kontoen lige nu, og tilbagebetale det når du har fået løn.

Hos MiniFinans står du aldrig til regnskab for, hvad pengene skal bruges til, og du har derfor komplet frihed over dit lån. Du skal dog selvfølgelig overveje om hvorvidt du har brug for lånet, og om du kan betale det tilbage rettidigt.
Du skal kun optage lån, som du ved at du kan tilbagebetale.

Gå lige nu ud, og giv dig selv, din selvtillid og fremtoning et velfortjent boost!

Lån lige nu op til 4.000 kr. her