Find dit nemme lån hos MiniFinans

Det har aldrig været nemmere at optage et lån, end det er i dagens Danmark. Derfor kan du få et sikkert lån hos MiniFinans, hvis du er på udsigt efter nemme lån, som du allerede kan gøre brug af i morgen. Det er de færreste, der er villige til at gå på kompromis med sikkerheden, når det kommer til online lån, og det er også med god grund. Du bør aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Hos MiniFinans behøver du nemlig ikke at vælge mellem hurtig levering eller høj sikkerhed. Vi er et firma, der fokuserer alt vores energi på, at du kan få det bedste af begge verdener; et sikkert lån med fair renter og fleksible låneperioder, mens udbetalingen sker ganske kort tid efter ansøgningen er sendt.

Det skal gerne være så nemt og overskueligt som muligt at optage et lån online. Det kan sagtens være en nervepirrende oplevelse at låne penge online. Du har måske hørt om nogle skrækhistorier om folk, der er havnet i dyb gæld, fordi de tog et lån online. Selvom det er sandt, at man sagtens kan ende i gæld, så har det umiddelbart ingen direkte forbindelse til online lån. Vi anbefaler på det kraftigste, at du aldrig optager er lån, hvis du er i gæld eller har et andet lån. Hos MiniFinans kan du fx ikke optage flere lån på én gang. Vi tror på frihed under ansvar.

 

Sådan skiller nemme lån fra MiniFinans sig ud

Lånevirksomheder er der nok af. Markedet er i konstant udvikling, og det betyder også, at der konstant kommer flere og flere udbydere og kreditorer til. Det skaber utrolig mange lånetilbud, der hver har deres egne fordele og ulemper. Søger du dog det nemmeste lån, så kan vi hos MiniFinans tilbyde de bedste.

Kort og fleksible lånetider
Hos os finder du en række nemme lån, der alle har en relativ kort låneperiode. Det betyder, at du ikke finder lån, som du kan optage i mere end 12 måneder. Du skal altså ikke betale et hus med et lån hos os. Vi specialiserer os i minilån til at gøre hverdagen lidt sødere. Det betyder så også, at du har noget nemmere ved at betale hele lånet tilbage igen indenfor tidsfristen.

Nem ansøgningsproces
Der er ikke noget ved et lån, hvor man ikke forstår halvdelen af, hvad der sker. Det giver en følelse af usikkerhed og upålidelighed. Det er ikke optimalt, eftersom det er dine egne penge, som du i sidste ende skal bruge på at afbetale lånet. Hos MiniFinans går vi den nemme vej og tilbyder en låneproces, der er til at finde ud af. Vi går op i formularer og vilkår, der er ligetil og letforståelige.

Hurtige penge
Vi forstår, at du har søgt om et nemt lån med hensigten, at du gerne vil have pengene indenfor ganske få minutter. Det er noget, som du kan se frem til, såfremt du ansøger om et lån hos MiniFinans. Selvom vi går meget op i kundesikkerhed, så udelukker det os ikke fra at yde kompetent og lynhurtig service til vores kunder.

 

Nemme lån med høj sikkerhed – Hav dit NemID klar

Hav dit NemID klar, når du ansøger om et lån hos os. NemID er dit eget helt personlige adgangskort til diverse offentlige og private ydelser online. Du bruger NemID, når du tjekker din bankkonto, betaler regninger, læser mails fra det offentlige, og når du behandler din forskudsopgørelse. Der er derfor en del sikkerhed forbundet med kortet med de mange tal på, som vi alle ofte glemmer, hvor ligger. Vi vil gerne sikre os, at du er den, du siger, du er, når du låner penge hos os. Derfor skal du underskrive med NemID. Det forhindrer også andre i at optage et lån i dit navn.

 

Nemme lån – Låneperioder og lånebeløb hos MiniFinans

Vi tilbyder nemme lån mellem 3.000 og 20.000 kr. i låneperioder fra 1 dag og frem til du er færdig. Er det dit første lån hos os? Så kan du stadig låne vores maksimale beløb på 20.000 kroner. Minilånet er perfekt til dig, der vil have kontrol og selvbestemmelse over, hvordan dit lån kommer til at se ud. Derudover er det optimalt for dig, der har brug for at få råd til de mindre ting i hverdagen. Har du en regning, der snart skal betales? Har du en spontan shopping-idé, som du ikke helt har råd til? Tag et nemt lån hos MiniFinans, og gør hverdagen lidt sødere.

 

Nemme lån – Tilbyder I lån trods RKI?

Du kan ikke optage et lån hos os, hvis du er registreret i RKI eller Debitorregistret. Vi anbefaler ikke, at du optager et lån for at indfri et andet lån. RKI er et register over dårlige betalere, og hvis du står deri, får du store problemer med at optage lån eller få varer på afbetaling. Søg derfor professionel hjælp til at komme ud af dine gældsproblemer.

 

Hvad bruger folk nemme lån fra MiniFinans til?

Overvejer du at optage er lån hos os, men du mangler inspiration til, hvordan du kan forvalte pengene? Vi blander os som hovedregel aldrig i, hvad du bruger de lånte penge på, men vi er ikke blege for at komme med inspiration. Her har vi lavet en liste over de mest populære grunde til, at vores kunder har optaget et lån hos os.

Nemme lån os MiniFinans er perfekte for dig, der blandt andet…

…elsker at tage på ferie
Når ferien er over os, så drager de fleste danskere sydpå på skiferier og strandferier. Optag derfor et nemt lån hos MiniFinans, så du kan finansiere en ekstra god ferie for dig, vennerne, familien eller din kæreste. Det handler om at slappe af på den bedste måde, når man endelig har fri.

…aldrig kan få nok af den nyeste elektroniz
Smartphones, computere og tablets har sat sig på det elektroniske marked, og der er tonsvis af muligheder. Det er ikke en billig hobby at have, men det betyder ikke, at du ikke skal have råd til det i ny og næ. Hos MiniFinans kan vi hjælpe dig med finansieringen, så du kan være up-to-date med den nyeste elektronik.

…har en uforudset regning liggende hjemme i brevskuffen
Den mest populære grund til at låne penge er at betale en uforudset regning, der pludselig kom ud af det blå. Der er ikke noget værre end at modtage rykker efter rykker. Optag derfor et lån, så du hurtigt kan komme videre med din økonomi.