De bedste musiktjenester

Streaming og musiktjenester er blevet en helt uundværlig del af mange menneskers liv og hverdag. Vi har samlet en lister over de bedste musiktjenester på markedet. Gør dig selv en tjeneste læs med her. Så er du opdateret på de nyeste tendenser inden for musiktjenester.

Gratis musiktjenester

Udbuddet af musiktjenester er eksploderet de seneste år. Mange musiktjenester har et månedligt abonnement på alt fra 49 til 199 kroner. Neden for finder du en liste over de musiktjenester du kan bruge helt gratis:

  • Spotify
  • Google Play
  • Aurous

Musiktjenesterne koster dog penge hvis du ønsker en Premium version, hvor du kan både kan høre alt den høre musik du vil og uden afbrydelser. Hvis du er interesseret i at købe et abonnement på en musiktjeneste, vil vi råde dig til at undersøge om din mobiloperatør tilbyder en speciel aftale på visse musiktjenester. Der kan måske være penge at spare hvis musiktjenesten er inkluderet i dit mobil- eller mobil bredbånd-abonnement, eller hvis du kan få den billigere igennem dit abonnement.

Top 7 musiktjenester

1. Spotify

Spotify er en af de mest kendte og populære musiktjenester på markedet. 60 % af alle de danskere, som bruger musiktjenester, lytter til Spotify. Spotify har et stort udvalg af sange – faktisk har de over 35 millioner sange i deres katalog. Derudover er musiktjenesten kendt for sit brugervenlige interface og sin gode lydkvalitet.
Du kan få Spotify på stort set alle enheder.

Pris: 99 kr./md – Studerende kan få det til 49 kr./md

Spotify har både en gratis og en betalende version. Bruger du deres gratis funktion vil du dog opleve både auditive og visuelle reklamer. Den betalte version koster 99 kroner om måneden og studerende på videregående uddannelser kan få det til 49 kr./md

2. Apple Music

Apple Music blev lanceret tilbage i 2014 og er Apples svar på en online musiktjeneste. Musiktjenesten har et udvalg på over 35 millioner sange, heriblandt Taylor Swifts albums som du ikke kan finde på for eksempel Spotify.
Apple Music er tidligere blevet kritiseret for at have et mindre godt interface, men det har de sidenhen forbedret, og den dag i dag har de et af de bedste og mest brugervenlige interfaces.

Pris: 99 kr./md

Som førstegangsbruger kan du få en prøveperiode af Apple Music på 2 måneder. Herefter koster et månedligt abonnement på musiktjenesten 99 kroner om måneden.

3. TIDAL

Mange musiktjenester minder om hinanden, men så er der TIDAL. TIDAL skiller sig ud fra andre musiktjenester på markedet. TIDAL er ejet af Jay-Z og er den eneste kunstner ejet platform i verden. Det specielle ved TIDAL er, at musiktjenesten som den eneste har ret til for eksempel Beyonces album ”Lemonade”.
Musiktjenesten er også kendt for sine HD musikvideoer, som brugerne kan se mens de lytter til musikken. Derudover kan du høre sangene i CD-kvalitet, hvilket er langt bedre end hos mange andre musiktjenester.

Pris: 99 kr./md

TIDAL findes både som HiFi abonnement til 199 kroner om måneden og som almindelig abonnement til 99 kroner om måneden.

4. Google Play Music

Google har lavet streamingtjenesten Google Play Music. Tjenesten har over 35 millioner sange og en udmærket lydkvalitet på 300 Kbps.
Udover sit store katalog af sange, har Google Play Music en funktion hvor du kan uploade op til 50.000 sange til din egen computer og lytte dem gratis når du bruger deres program.

Pris: 99 kr./md

Google Play Music har ikke nogen gratis version, men tilbyder til gengæld en gratis prøveperiode på 4 måneder. Herefter koster musiktjenesten 99 kroner om måneden.

5. Napster

Før i tiden (tilbage i år 2000) var Napster en ulovlig fildelingstjeneste. Derfor blev den tvunget til at lukke. I 2005 genåbnede Napster som en lovlig side med musiksalg samt en online musiktjeneste.
Napster har en udvalg af over 40 millioner sange. Sangenes kvalitet kan du høre i alt fra 320 Kbps til 192 Kbps og 64 Kbps.

Pris: 99 kr./md

Napster har lige som Google Play Music heller ikke nogen gratis reklameversion. Du skal derfor købe et månedligt abonnement hos dem til 99 kroner.

6. Deezer

Deezer er mere end 9 år gammel, og er dermed én af de ældste musiktjenester på markedet. Musiktjensten minder på mange måder om Spotify og den har også en gratis reklame version.
Udover sit udvalg på over 40 millioner sange, er lydkvaliteten også god. Du kan bruge musiktjenesten på stort set alle dine enheder – det gælder også deres gratis reklame version.

Pris: 79 kr./md

Er du interesseret i at anskaffe dig et abonnement til Deezer, koster det 79 kroner om måneden.

7. Groove Music

Grove Music er tidligere kendt som Xbox Music eller Zune Music. Musiktjenesten er Microsofts bud på en online musiktjeneste med over 40 millioner musiknumre.
Du kan både brug Groove Music på en Windows PC og en Mac. Her kan musiktjenesten både bruges via en webafspiller og et program som du downloader på internettet.

Pris: 99 kr./md

Musiktjenesten Grove Music har ikke en gratis version, men har i stedet et månedligt abonnement på 99 kroner.

Hvorfor er musiktjenester så populære?

Du behøver ikke længere at vente på dine yndlingssange bliver spillet, eller at lytte til musik du egentligt ikke kan lide. I dag kan du via de fleste musiktjenester høre gamle såvel som helt nye numre. Musiktjenesterne gør alt i dag for at tilpasse nye og spændende playlister til dig hver uge, hvor musiksamlingen er skræddersyet efter dine behov, sæsonen og årlige begivenheder.

Få råd til de musiktjenester du drømmer om

Vil du gerne have mulighed for, at kunne høre alt den musik du gerne vil, men har du ikke råd til den månedlige udgift? Du står måske også og mangler penge til en koncertoplevelse eller andet? Så er der hjælp at hente. Hos Minifinans.dk kan du låne mellem 10.000 og op til 50.000 og få pengene udbetalt indenfor 1-2 dage, også i weekenden.
Lån penge hos os, og få råd til den musikoplevelse du altid har drømt om.