Modus Finans eller MiniFinans? Se dine fordele her

Der er nok online lånevirksomheder ude på markedet, og det er særdeles svært at finde ud af, hvilket firma der har de bedste løsninger og lån, til netop din økonomi. Oftest finder man frem til sin yndlings låneudbyder ved blot at forsøge, men det er ikke altid optimalt at optage mange lån bare for at se, om lånevirksomheden passer til én. Derfor er det altid en god idé at lave grundig research, så du får en bedre forståelse for, hvordan firmaet arbejder, og hvad de står for. Og eftersom du læser denne tekst om MiniFinans, så betyder det, at du har taget ansvaret i egen hånd, og at du gerne vil vide mere om, hvad MiniFinans er for en størrelse. Det kan være, at du i forvejen kender Modus Finans og undrer dig derfor over, hvilke fordele du kan få ved at optage et lån hos MiniFinans i stedet. I så fald er du kommet til det helt rigtige sted.

 

Lån hos danskejet virksomhed

MiniFinans er en danskejet virksomhed, der tilbyder lån til de mindre ting i hverdagen. Vi er et brand under Finans247 ApS, der er registreret under Finanstilsynet, så når du vælger MiniFinans som din foretrukne samarbejdspartner, så er du sikret kvalitetslån med høj sikkerhed, lave renter og sublim kundeservice.

Vi tilbyder en række lån, der adskiller sig fra det, som Modus Finans gør. MiniFinans og Modus Finans er ens på mange punkter, men der findes også nogle forskelle, hvor du kan hente mange fordele som kunde, hvis din økonomi passer til det. Læs mere herunder, hvor vi går mere i detaljer om, hvorfor du bør overveje MiniFinans til dit næste lån.

 

Modus Finans eller MiniFinans? Sådan finder du det bedste lån

Når man skal vælge mellem flere låneudbydere, så handler det om at finde dem, der tilbyder et lån, der passer til din økonomi. Ikke alle lån er ens, og det er heller ikke alle økonomier, der fungerer på samme måde. Derfor er det rart, at der er så mange muligheder, når det kommer til online lån. Står du derfor og gerne vil optage et lån til dine drømme, så får du her en idé om, hvordan du skal gribe det hele an.

Hvordan vil du betale tilbage?
Der er utallige måder, hvorpå du kan betale dit lån tilbage, og det er ikke alle virksomheder, der understøtter alle metoder. Hos MiniFinans betaler du tilbage inden for 1 dag og på til en periode på 12 måneder. På den måde undgår du at sidde i gæld over alt for lang tid. Det smarte ved at betale et månedligt beløb tilbage på denne måde, er at du får en meget mere stabil økonomi uden for mange udsving.

Hvor mange penge har du reelt brug for?
Hos MiniFinans kan du låne mellem 3.000 – 20.000 kr., ligegyldigt om du er førstegangslåner eller andengangslåner. Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, om du har brug for mange penge eller blot nogle få tusinde. Der er jo ingen, der siger, at du skal låne hele beløbet, hvis du selv har kapital til at lægge ud for en procentdel af den udgift, som du låner til.

Undersøg de samlede omkostninger
Du skal altid have i mente, at du betaler renter på det lånte beløb. Undersøg derfor altid de samlede omkostninger, så du ikke får en ubehagelig overraskelse, når du skal betale tilbage.

 

Her adskiller Modus Finans sig fra MiniFinans

Modus Finans og MiniFinans har som sagt mange ligheder, når det kommer til online lån. Begge låneudbydere stræber efter at give dig et større råderum og mere luft i økonomien til at lave det, som du har lyst til. Derudover vil du også opleve, at du skal bruge NemID begge steder, eftersom dette er dit eget personlige digitale adgangskort.

Forskellige lånebeløb
Hos MiniFinans kan du låne mellem 3.000 – 20.000 kr., hvilket er perfekt for dig, der ikke har brug for at låne det helt store beløb. Eftersom du betaler renter for dit lån, så er det ikke smart at låne for mange penge, hvis du ikke bruger dem alle sammen. Har du derfor behov for økonomisk hjælp til rejsen, gaverne eller ubetalte regninger, så er MiniFinans din samarbejdspartner. Hos Modus Finans kan du låne mellem 10.000 – 50.000 kr.

Låneperioden er kortere hos MiniFinans
Modus Finans tilbyder løbetider på 12 – 78 måneder, hvor du afdrager på lånet. Det betyder, at du er i gæld i flere år, medmindre du selvfølgelig indfrier gælden før. Hos MiniFinans betaler du hver måned, men der er en ubegrænset låneperiode.

Modus Finans eller MiniFinans? Kan jeg låne hos MiniFinans?

Det er selvfølgelig relevant at finde ud af, om du overhovedet kan optage et lån hos os. Alle lånevirksomheder har regler for, hvem der kan optage et lån hos dem, og du vil næsten altid opleve, at det er de samme krav, der bliver stillet. Der kan dog være få ændringer, så undersøg altid muligheden hos den respektive udbyder – fx Modus Finans.

Hvad skal jeg opfylde for at låne hos MiniFinans?

  • Du er fyldt 21 år og er myndig
  • Du har dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
  • Du har en aktiv e-mailadresse
  • Du har en NemKonto
  • Du er ikke over 70 år
  • Du står ikke i RKI eller Debitorregistret

 

Modus Finans eller MiniFinans? Hurtig udbetaling hos MiniFinans

Det er ikke ret svært at optage et lån hos MiniFinans, og det tager heller ikke ret lang tid. Det er en af de helt store fordele ved at tage et lån online. MiniFinans og Modus Finans kan begge tilbyde dig lån, mens du blot ansøger hjemme fra din sofa. MiniFinans giver som noget ekstra til dig, at du får udbetalingen inden for få minutter. Vi kreditvurderer dig med det samme, og du får derfor svar indenfor ganske kort tid. Herefter sender vi pengene til udbetaling, og du har dem på din konto inden du ved af det.