Mobillån

Mobillån: Find dit nye lån via mobilen i dag

📱 Mobillån med NemId

Har du ikke lige en computer i nærheden, men har brug for penge nu og her, er et mobillån en rigtig god mulighed. Du kan ansøge om mobillån direkte på din smartphone eller mobiltelefon, og have pengene på din konto inden for 1-2 bankdage.

📱 Mobillån på 10.000 til 50.000 kr

Du kan låne op til 50.000kr. hos MiniFinans. Når du har tilbagebetalt dit mobillån, kan du også tage et nyt, hvis du har markeret dig selv som en god betaler. Du bliver kreditvurderet gratis, og kan dermed altid se hvor meget vi kan tilbyde dig. Du skal bare indtaste dine oplysninger og underskrive med dit NemID, så vi kan sikre os at det er dig, der tager et lån i dit navn. Et mobillån hos MiniFinans er derfor både sikkert, nemt og hurtigt.

⭐ Fordele og ulemper ved mobillån

+ Har pengene på din konto hurtigt
+ Kan klare det hele fra mobilen
+ Skal ikke til møder i banken
+ Du skal stille minimal sikkerhed
+ Du kan bruge pengene på hvad du vil

– Har du specielle krav til dit lån kan det muligvis ikke foretages over mobiltelefonen, men kontakt derimod vores danske kundeservice.

✈️ Lån til lige hvad du vil

Når du optager et mobillån kan du bruge pengene på lige hvad du vil. Rigtigt mange bruger pengene på uforudsete regninger, men du kan også sagtens bruge dem på et nyt TV, en fed bytur eller en dejlig ferie, hvis det er lige hvad du står og mangler. Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån, og vi spørger ikke ind til hvad du ønsker at bruge pengene på.

🏅 Samme oplevelse som forbrugslån

Låneansøgningen du gennemgår på vores hjemmeside er præcis den samme, uanset om du leder efter forbrugslån, mobillån, hurtig lån eller noget fjerde. Som ordsproget siger, har kært barn mange navne, og derfor prøver vi, at omfavne alle de forskellige og fortælle om alle mulighederne. For at optage et mobillån må du ikke være registreret i RKI, du skal være minimum 21 år og stille minimal sikkerhed. For en ganske almindelig voksen person, er det altså ikke noget problem at ansøge, samt blive godkendt.

💰 Mobillån gratis?

Vi tilbyder desværre ikke gratis mobillån, men har en konkurrencedygtig rente. Du skal passe på med gratis lån, da renten og ÅOP ofte stiger meget, hvis du vil låne hos samme udbyder igen, samt at der ofte gemmer sig skjulte gebyrer rundt om hjørnet. Hos os stiger eller falder renten ikke, uanset hvor mange lån du har taget hos os.

Mobil lån trods RKI

Er du registreret i RKI, kan vi desværre ikke tilbyde mobillån. Står man i RKI, er det typisk fordi man har flere misligholdte lån, og så ville det være uansvarligt for både dig og os, at låne pengene ud.

Mobil lån som 18 årig

Hos MiniFinans skal du være minimum 21 år for at ansøge om lån. Vi har sat denne grænse, da vi af erfaring, har fundet ud af, at helt unge har svært ved at overholde deres betaling, hvilket hverken de eller vi, er interesseret i.

Oftede stillede spørgsmål om mobillån

Hvornår bliver pengene udbetalt?
Vi kan ikke garanterer for hvornår du har pengene, men vi udbetaler altid pengene så hurtigt vi kan. Alt efter hvilken bank du har, kan de være på din konto kort tid du har fået lånet godkendt. Du må altid godt kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Hvor meget kan jeg låne?
Du kan nu låne mellem 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr. Det er vores kreditvurdering, som er gratis, der vurderer hvor meget vi kan tilbyde dig.

Vi har prøvet at fortælle om alle de forskellige emner der er i relation til mobillån, i teksten ovenfor. Har du alligevel et spørgsmål, som ikke er blevet besvaret, er du meget velkommen til at kontakte os.