MINILÅN til lav rente ✅ Bedste minilån med HURTIG BETALING
stars
stars
stars
stars
stars
Existing Users Log In
   

Minilån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69
  • Lån nu

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Billigt minilån

Med et billigt minilån fra MiniFinans kan dit liv hurtigt blive sjovere - du kan få betalt dine regninger, købe computeren du har drømt om, tage på en tiltrængt ferie eller andre dejlige ting, som du værdsætter i livet.

 

Hvordan optager jeg et minilån?

I formularen øverst på denne side, kan du gennemgå ansøgningen om at få et minilån. Når du har udfyldt ansøgningen vil vi tjekke dine oplysninger igennem, og vurdere om vi kan udstede pengene til dig - det er dog sjældent vi ikke godtager lånet.

 

Minilån uden sikkerhed

Du skal stille med en minimal sikkerhed, når du optager et lån hos MiniFinans. Er det første gang du optager et lån hos os, kan du max låne kr. 4.000, men anden gang vil vi vide at du kan stille sikkerhed, og vi forhøjer derfor lånegrænsen til kr. 12.000.

 

Lån 5.000 kr med minilån

Hos MiniFinans kan du låne alt fra kr. 500 og op til kr. 12.000 Et af de mest populære lån er kr. 5.000, da det både kan betale regningerne sidst på måneden, samtidig med at der er plads til at have det lidt sjovt for. Det er også meget normalt at låne 2.000 kr. til en forlænget weekendtur.

 

Hvad er et minilån?

Kært barn har mange navne, og minilån er egentlig blot et kviklån på et lavt beløb. Hos MiniFinans kan du låne alt fra kr. 500 og op til kr. 12.000, og typisk kalder man det et minilån, hvis man låner kr. 5.000 eller mindre.

 

Fordele ved minilån

Ved at optage et minilån, og altså derfor ikke låner mange penge på én gang, er det langt mere overskueligt at betale pengene tilbage. Hvis der skulle ske det uheldige, at du ikke kan betale tilbage, vil det alligevel ikke være jordens undergang, da der ofte kun er tale om et par tusinde kroner.

 

Minilån vs banklån

Hvis du tidligere har prøvet at låne penge i banken ved du hvor hård en proces det kan være. Vi mener det skal være nemt at låne penge, og samtidig blander vi os ikke i hvad du skal bruge dine lånte penge på.

 

Minilån vs forbrugslån

Den eneste forskel på et minilån og et forbrugslån, er typisk lånebeløbet. Vi anbefaler altid at du kun låner til det du har brug for. Låner du et lavt beløb og en hurtig låneperiode, vil renten også være lavere.

 

Pas på med gratis minilån

Der findes låneudbydere som tilbyder det første lån gratis. Det kan selvfølgelig være fint at få et gratis lån, men kigger man nærmere i betingelserne for sådanne lån, vil man hurtigt kunne se, at alt ikke er så rosenrødt.

Gratis minilån er ofte sammenkoblet med ekstremt høje renter, hvis man ikke kan betale en rate. Samtidig vil det næste lån man tager ofte være til en meget høj rente - og det er derfor vigtigt at sætte sig godt ind i sagerne, inden man vælger hvor man ansøger om lån.

Hos MiniFinans har vi en rente som ikke ændrer sig, uanset hvor mange gange du låner af os. Til gengæld prøver vi altid at holde den så lavt nede som muligt. Vi viser også altid samtlige udgifter der er forbundet med lånet, inden man ansøger.

 

Minilån rente

Vi har, i princippet, kun én type lån hos MiniFinans; kviklån. Der findes dog mange forskellige ord for dette, heriblandt minilån. Det betyder praktisk talt, at renten er den samme, uanset hvilken type lån du tager - men den vil selvfølgelig ændre sig, ud fra hvor mange penge du vil låne, og hvor lang låneperiode du ønsker.

 

ÅOP på minilån

Den årlige omkostning i procent (ÅOP) er faktisk det vigtigste at se på, hvis du vil sammenligne lån. Vi prøver at holde vores ÅOP så lav som muligt, men den skifter alt efter hvor lang låneperiode du ønsker og hvor mange penge du har brug for.

 

Tag et minilån som 18-årig

Du skal desværre være over 21 år for at få et lån fra MiniFinans. Har du alligevel brug for penge, anbefaler vi at du kan få en i din omgangskreds til at optage et lån, hvor du kan sørge for betalingen - her er det dog vigtigt at fortælle at personen som optager lånet også vil være den som, i sidste ende, skal betale lånet tilbage.

 

Minilån trods RKI

Er du i RKI kan du desværre ikke optage et minilån hos os. Vi udbyder ikke lån til folk der står i RKI, da det vil være uansvarligt for begge parter. Er man registreret i RKI, har man ofte flere misligholdte lån, og ved at optage flere lån, gør man kun situationen værre.

 

Fortrydelsesret på minilån

Ligesom alt andet du bestiller eller køber online, har du naturligvis også 14 dages fuld returret, når du får et lån fra MiniFinans. Når ansøgningsprocessen er gennemført, har du mulighed for at acceptere eller annullere lånetilbuddet, og selvom du accepterer har du 14 dage, hvor du kan fortryde.

 

Hvem er MiniFinans?

Vi er et firma der tilbyder kviklån og minilån til alle der har brug for mere luft i økonomien. Vi startede virksomheden, da vi kunne se et hul i markedet for en ærlig låneudbyder med en fair rente på sine lån.

 

Spørgsmål og svar om minilån

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi ofte får fra vores låntagere. Vi gør meget ud af, at svare på alle de spørgsmål du måtte have, og har du spørgsmål, som vi endnu ikke har besvaret på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Hvilke krav er der for minilån?

For at optage et minilån hos MiniFinans er der nøjagtigt samme krav, som hvis du skulle optage et kviklån. Du skal være minimum 21 år, ikke være registreret i RKI og så skal du kunne stille minimal sikkerhed.

 

Bruger i NemID?

Ja, vi bruger NemID som led af låneansøgningen. Det sikrer os, at vi ved hvem du er, og giver samtidig også dig en sikkerhed for at vi tager dine personlige oplysninger seriøst. Vi deler dem ikke med nogen, og din bank vil fx ikke vide at har et lån hos os.