MINILÅN til lav rente ▷ Bedste minilån med HURTIG BETALING ✓
Logge Ind
   

Minilån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69
  • Lån nu

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Billigt minilån

Med et billigt minilån fra MiniFinans kan dit liv hurtigt blive sjovere! Du kan få betalt dine regninger, købe computeren du har drømt om, tage på en tiltrængt ferie eller andre dejlige ting, som du værdsætter i livet.

Hvordan optager jeg et minilån?

I formularen øverst på denne side kan du gennemgå ansøgningen om at få et minilån. Når du har udfyldt ansøgningen, vil vi tjekke dine oplysninger igennem og vurdere, om vi kan udstede pengene til dig. Det er dog sjældent, at vi ikke accepterer en låneansøgning.

Danmarks bedste minilån hos MinifinansMinilån uden sikkerhed

Du skal stille med en minimal sikkerhed, når du optager et lån hos MiniFinans. Er det første gang du optager et lån hos os, kan du max låne 4.000 kr. Anden gang ved dog på forhånd, at du kan stille sikkerhed og er en god betaler, og vi forhøjer derfor lånegrænsen til 12.000 kr.

Lån 5.000 kr med et minilån i ordentlig kvalitet

Hos MiniFinans kan du låne alt fra 500 kr. og op til 12.000 kr. Et af de mest populære lån er at lån 5.000 kr., da det både kan betale regningerne sidst på måneden samtidig med, at der er plads til nogle af de sjovere fornøjelser. Det er også meget normalt at låne 2.000 kr. til en forlænget weekendtur.

Hvad er et minilån?

Kært barn har mange navne, og minilån er egentlig blot et kviklån på et lavt beløb. Hos MiniFinans kan du låne alt fra kr. 500 og op til kr. 12.000. Typisk kalder man det et minilån, hvis man låner kr. 5.000 eller mindre. Det er ofte det beløb, der lige mangler til en uforudset udgift eller en vare, der er kommet på tilbud - fx. drømmerejsen.

Fordele ved minilån

Ved at optage et minilån (altså derfor ikke låner mange penge på én gang) er, at det langt mere overskueligt at betale pengene tilbage. Du står dermed ikke for flere års afbetaling til banken eller SU-lån. Hvis der skulle ske det uheldige, at du ikke kan betale tilbage, vil det alligevel ikke være jordens undergang, da der ofte kun er tale om et par tusinde kroner.

Minilån vs banklån

Hvis du tidligere har prøvet at låne penge i banken, ved du, hvor hård en proces det kan være. Vi mener det skal være nemt at låne penge, og samtidig blander vi os ikke i, hvad du skal bruge dine lånte penge på. Hvis du er over 21 år, har en rimelig fast indkomst og ikke er registreret i RKI vurderer vi, at du er et ansvarligt menneske - meget lig bonus pater-tankegangen.

Minilån vs forbrugslån

Den eneste forskel på et minilån og et forbrugslån er typisk lånebeløbet. Vi anbefaler altid, at du kun låner til det, du har brug for. Låner du et lavt beløb og en hurtig låneperiode, vil renten også være lavere.

Pas på med gratis minilån

Der findes låneudbydere som tilbyder det første lån gratis eller rentefrie lån. Det kan selvfølgelig være fint at få et gratis lån, men kigger man nærmere i betingelserne for sådanne lån, vil man hurtigt kunne se, at alt ikke er så rosenrødt.

Gratis minilån er ofte sammenkoblet med ekstremt høje renter, hvis man ikke kan betale en rate. Samtidig vil det næste lån man tager ofte være til en meget høj rente. Det er derfor vigtigt at sætte sig godt ind i sagerne, inden man vælger, hvor man ansøger om lån.

Hos MiniFinans har vi en fast rente som ikke ændrer sig, uanset hvor mange gange du låner af os. Til gengæld prøver vi altid at holde den så lav som muligt. Vi viser også altid samtlige udgifter, der er forbundet med lånet, inden man ansøger. Vi tror på, at en gennemsigtig låneproces uden uforudsete udgifter er den bedste service til vores kunder.

Minilån rente

Vi har i princippet kun én type lån hos MiniFinans - nemlig kviklån. Der findes dog mange forskellige ord for dette, heriblandt minilån. Det betyder praktisk talt, at renten er den samme, uanset hvilken type lån du tager. Den vil dog selvfølgelig ændre sig ud fra, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang låneperiode du ønsker.

ÅOP på minilån

Den årlige omkostning i procent, også kaldet ÅOP, er faktisk det vigtigste at se på, hvis du vil sammenligne lån. Vi prøver at holde vores ÅOP så lav som muligt, men den skifter alt efter hvor lang låneperiode du ønsker og hvor mange penge du har brug for.

Kan du tage et minilån som 18-årig?

Du skal desværre være over 21 år for at få et lån fra MiniFinans. Har du alligevel brug for penge, anbefaler vi, at du kan få en i din omgangskreds til at optage et lån, hvor du kan sørge for betalingen. Her er det dog vigtigt at fortælle, at personen som optager lånet også vil være den, som i sidste ende skal betale lånet tilbage. Læs gerne vores artikler om vennelån og familielån, inden I vælger den løsning.

Minilån trods RKI

Er du i RKI, kan du desværre ikke optage et minilån hos os. Vi udbyder ikke lån til folk der står i RKI, da det vil være uansvarligt for begge parter. Er man registreret i RKI, har man ofte flere misligholdte lån, og ved at optage flere lån, gør man kun situationen værre. Læs eventuelt vores artikel om RKI her og om, hvordan du bliver gældfri.

Fortrydelsesret på minilån

Ligesom alt andet du bestiller eller køber online, har du naturligvis også 14 dages fuld returret, når du får et lån fra MiniFinans. Når ansøgningsprocessen er gennemført, har du mulighed for at acceptere eller annullere lånetilbuddet. Selvom du accepterer, har du fortsat 14 dage, hvor du kan fortryde dit lån. Vi ønsker nemlig ikke en situation, hvor vores kunder føler sig bondefanget.

Hvem er MiniFinans?

Vi er et firma der tilbyder kviklån og minilån til alle, der har brug for mere luft i økonomien. Vi startede virksomheden, da vi kunne se et hul i markedet for en ærlig låneudbyder med en fair rente på sine lån. Vi er en danskejet virksomhed i København og lægger vægt på, at vores kunder kan få kundeservice og hjælp på deres eget sprog. Samtidig er høj kvalitet og gennemsigtige processer to af vores kerneværdier.

Spørgsmål og svar om minilån

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål vi ofte får fra vores låntagere - se flere på vores FAQ-side. Vi gør meget ud af, at svare på alle de spørgsmål du måtte have. Har du spørgsmål, som vi endnu ikke har besvaret på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvilke krav er der for minilån?

For at optage et minilån hos MiniFinans er der nøjagtigt samme krav, som hvis du skulle optage et kviklån. Du skal være minimum 21 år, ikke være registreret i RKI, og så skal du kunne stille minimal sikkerhed.

Bruger I NemID?

Ja, vi bruger NemID som led af låneansøgningen. Det sikrer os, at vi ved, hvem du er, og giver samtidig også dig en sikkerhed for, at vi tager dine personlige oplysninger seriøst. Vi deler dem ikke med nogen, og din bank vil fx ikke vide, at du har et lån hos os.