Minilån hos MiniFinans

Står du og mangler et minilån til at påbegynde dine drømme? For mange er et lån forbundet med et stort beløb, men det er ikke nødvendigvis sandt. Du behøver ikke gå til banken og låne til boliginvesteringer for at være med på låne-trenden, der har overtaget danskerne i den seneste tid. Faktisk findes der langt nemmere løsninger, såfremt du ikke har planer om de helt store udbetalinger. Hos MiniFinans har du mulighed for at låne mellem 10.000-50.000 kroner, så du kan få råd til de mindre fornøjelser i livet.

Minilån går under mange navne, og du har måske hørt om forbrugslån før. Det er i princippet det samme – begge lånetyper er hurtige at optage og overskuelige at tilbagebetale. Et minilån er blot en betegnelse for et lån, som typisk er under 50.000 kroner, og dette er specielt velegnet til dig, der mangler kapital sidst på måneden eller står med en mindreudgift på en forbrugsgode, som du ikke helt kan finde råderum i økonomien til. Det kan f.eks. være et nyt tv eller en designer jakke.

Hos MiniFinans tilbyder vi trygge rammer til at optage et ansvarligt lån med høj sikkerhed. Vi forstår godt, at du har brug for pengene med det samme, og derfor kan du også få udbetalt lånet lynhurtigt.


Tag et ansvarligt minilån hos MiniFinans

Vi har kun sikre lån hos MiniFinans, og det kan vi sige fordi, at vi går utrolig meget op i vores kundesikkerhed. Hos os kan du forvente, at vi altid gør, hvad vi kan, for at der ikke bliver taget et lån i dit navn. Det er blandt andet også derfor at du som sikkerhedsforanstaltning skal underskrive dit minilån med dit personlige NemID.

MiniFinans tilbyder danske lån efter danske rammer. Du bør altid være påpasselig, når du låner penge online. Det er noget, som vi hos MiniFinans anbefaler på det højeste. Hos os kan du vide dig sikker på, at vi lever op til de danske regler på lånemarkedet. Vi er godkendt af Finanstilsynet, så du kan roligt finde dit næste minilån hos os.

Få dit minilån udbetalt med det samme

Det er altid rart at få pengene så hurtigt som muligt, når man søger om et minilån. Oftest har vi erfaringer med, at minilån optages på baggrund af, at pengene skal bruges hurtigt. Derfor kan du forvente lynhurtig svartid, når det kommer til at få pengene flyttet over på din konto. Det tager ikke ret lang tid at ansøge om et lån på vores hjemmeside, og såfremt du er blevet godkendt til at låne hos os, går der kun få minutter før pengene til din konto. Her sendes pengene til udbetaling med det samme.

Hos MiniFinans vurderer vi din ansøgning med det samme. Det betyder, at du ikke unødigt skal vente på at få svar på, om vi har mulighed for at låne det ønskede beløb til dig. Det synes vi, er kompetent kundeservice.

Minilån – Sådan gør MiniFinans ved misligholdelse af lån

Ansvarlighed går selvfølgelig begge veje, og det betyder, at du også har et ansvar som låner. Såfremt du overholder vores krav og retningslinjer for potentielle lånere, så bliver du højest sandsynligt godkendt af os, hvis du ansøger om et lån. Hvis låneaftalen ikke overholdes eller låner udebliver fra tilbagebetalingen, så sender vi op til tre rykkere på 100 kroner. Derudover bliver du også pålagt morarenter. Herefter overdrages til inkasso, hvis lånet ikke er tilbagebetalt efter rykkerproceduren, og du bliver registreret i RKI. Har du problemer med at nå at betale dit minilån, så bedes du kontakte vores kundecenter. Husk på, at du hos MiniFinans kan ringe og tale med os, hvis du står i denne situation.

Minilån – Du kan bruge pengene, som du vil

MiniFinans stiller ikke spørgsmål ved, hvad du har til hensigt at bruge pengene til. Det er ikke noget, som vi går op i. Du er derfor fri til at forvalte de lånte penge, som du ønsker det. Vi blander os ikke i, hvad du bruger penge til. Vi bekymrer os kun om, at du betaler tilbage til tiden. Det eneste, som vi dog fraråder, er at låne penge til at indfri et andet lån. Ved et banklån kommer du ud for, at rådgiveren spørger ind til, hvad pengene skal bruges til. Det er ikke tilfældet ved et online minilån hos MiniFinans.

Et lån til hverdagens glæder

Minilån

Et minilån fra MiniFinans kan bruges til et hav af hverdagsglæder. Minilån er ikke ret høje af natur, og det gør dem perfekte til små forbrugsgoder hist og her. Nogle bruger dem til at gøre hverdagen lidt lettere, og andre har udgifter, som deres løn ikke kan dække helt.

  Elektronik
Når det kommer til elektronik, så er der altid nye produkter på markedet. Det kan være særdeles svært at følge med. Står man derfor i en situation, hvor behovet er stort, så kan et minilån hos MiniFinans være med til at finansiere det. Du kan desuden spare penge ved at optage et minilån, i stedet for at købe varen på afbetaling.

  Rejser
Rejser er altid populært at låne penge til, og det er uanset, om det er backpacking, familieture eller charterferier. Det er dyrt at flyve langt væk, så hvorfor ikke finansiere dette med et lån fra MiniFinans?

  Spontane udgifter
Et minilån hos MiniFinans kan hjælpe med at dulme fristelsen ved spontane indkøb, som det ikke er sikkert, at man har helt råd til. Nu er det slut med at ærgre sig over, at man ikke har økonomien til at gå ind i butikken og swipe kreditkortet.


Billigt minilån

Med et billigt minilån fra MiniFinans kan dit liv hurtigt blive sjovere! Du kan få betalt dine regninger, købe computeren som du drømmer om, tage på en tiltrængt ferie eller andre dejlige ting, som du værdsætter i livet.

Hvordan optager jeg et minilån?

I formularen øverst på denne side kan du gennemgå ansøgningen om at få et minilån. Når du har udfyldt ansøgningen, vil vi tjekke dine oplysninger igennem og vurdere, om vi kan udstede pengene til dig.

Minilån uden sikkerhed

Du skal ikke stille nogen sikkerhed for lånet, når du gør det igennem MiniFinans. Ligegyldigt om det er første gang eller anden gang at du låner hos os kan du låne helt op til 50.000 kroner.

Lån 50.000 kroner med et minilån i ordentlig kvalitet

Hos MiniFinans kan du låne alt fra 10.000 kroner og op til 50.000 kroner. Et af de mest populære lån er at lån 15.000 kroner, da det både kan betale regningerne sidst på måneden samtidig med, at der er plads til nogle af de sjovere fornøjelser. Det er også meget normalt at låne 10.000 kroner til en forlænget weekendtur.

Hvad er et minilån?

Kært barn har mange navne, og minilån er egentlig blot et lån på et lavt beløb. Typisk kalder man det et minilån, hvis man låner 10.000 kroner eller mere. Det er ofte det beløb, der lige mangler til en uforudset udgift eller en vare, der er kommet på tilbud – fx. drømmerejsen.


Fordele ved minilån

Ved at optage et minilån (altså derfor ikke låner mange penge på én gang) er, at det langt mere overskueligt at betale pengene tilbage. Du står dermed ikke for flere års afbetaling til banken eller SU-lån. Hvis der skulle ske det uheldige, at du ikke kan betale tilbage, vil det alligevel ikke være jordens undergang, da der ofte kun er tale om et par tusinde kroner.

Minilån vs banklån

Minilån

Hvis du tidligere har prøvet at låne penge i banken, ved du, hvor hård en proces, det kan være. Vi mener det skal være nemt at låne penge, og samtidig blander vi os ikke i, hvad du skal bruge dine lånte penge på. Hvis du er over 21 år, har en rimelig fast indkomst og ikke er registreret i RKI vurderer vi, at du er et ansvarligt menneske – meget lig bonus pater-tankegangen.

Pas på med gratis minilån

Der findes låneudbydere som tilbyder det første lån gratis eller rentefrie lån. Det kan selvfølgelig være fint at få et gratis lån, men kigger man nærmere i betingelserne for sådanne lån, vil man hurtigt kunne se, at alt ikke er så rosenrødt.

Gratis minilån er ofte sammenkoblet med ekstremt høje renter, hvis man ikke kan betale en rate. Samtidig vil det næste lån man tager ofte være til en meget høj rente. Det er derfor vigtigt at sætte sig godt ind i sagerne, inden man vælger, hvor man ansøger om lån.

Hos MiniFinans har vi en fast rente som ikke ændrer sig, uanset hvor mange gange du låner af os. Til gengæld prøver vi altid at holde den så lav som muligt. Vi viser også altid samtlige udgifter, der er forbundet med lånet, inden man ansøger. Vi tror på, at en gennemsigtig låneproces uden uforudsete udgifter er den bedste service til vores kunder.

Hvad er renten?

Vi har i princippet kun ét type lån hos MiniFinans. Der findes dog mange forskellige ord for dette, heriblandt minilån. Det betyder praktisk talt, at renten er den samme, uanset hvilket type lån du tager. Den vil dog selvfølgelig ændre sig ud fra, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang låneperiode du ønsker.

ÅOP på minilån

Den årlige omkostning i procent, også kaldet ÅOP, er faktisk det vigtigste at se på, hvis du vil sammenligne lån. Vi prøver at holde vores ÅOP så lav som muligt, men den skifter alt efter, hvor lang en låneperiode som du ønsker, og hvor mange penge du har brug for.

Kan du tage et lån som 18-årig?

Du skal være over 21 år for at få et lån fra MiniFinans. Har du alligevel brug for penge, anbefaler vi, at du kan få en i din omgangskreds til at optage et lån, hvor du kan sørge for betalingen. Her er det dog vigtigt at fortælle, at personen som optager lånet også vil være den, som i sidste ende skal betale lånet tilbage.

Minilån trods RKI

Er du i RKI, kan du desværre ikke optage et minilån hos os. Vi udbyder ikke lån til folk der står i RKI, da det vil være uansvarligt for begge parter. Er man registreret i RKI, har man ofte flere misligholdte lån, og ved at optage flere lån, gør man kun situationen værre. Læs eventuelt vores artikel om RKI her og om, hvordan du bliver gældfri.

Fortrydelsesret på minilån

Ligesom alt andet du bestiller eller køber online, har du naturligvis også 14 dages fuld fortrydelsesret, når du får et lån fra MiniFinans. Når ansøgningsprocessen er gennemført, har du mulighed for at acceptere eller annullere lånetilbuddet. Selvom du accepterer, har du fortsat 14 dage, hvor du kan fortryde dit lån. Vi ønsker nemlig ikke en situation, hvor vores kunder føler sig bondefanget.

Hvem er MiniFinans?

Vi er et firma der tilbyder minilån til dem, der har brug for mere luft i økonomien. Minifinans startede i sin tid, da vi kunne se et hul i markedet for en ærlig låneudbyder med en fair rente på sine lån. Vi er en danskejet virksomhed i København og lægger vægt på, at vores kunder kan få kundeservice og hjælp på deres eget sprog. Samtidig er høj kvalitet og gennemsigtige processer to af vores kerneværdier.


Ofte stillede spørgsmål om minilån

Nedenfor kan du se en række af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores låntagere – se flere på vores FAQ-side. Vi gør meget ud af, at svare på alle de spørgsmål du måtte have. Har du spørgsmål, som vi endnu ikke har besvaret på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvilke krav er der for minilån?
For at optage et minilån hos MiniFinans er der nøjagtigt samme krav, som hvis du skulle optage et forbrugslån. Du skal være minimum 21 år, ikke være registreret i RKI, og så skal du kunne stille minimal sikkerhed.

Bruger I NemID?
Ja, vi bruger NemID som led af låneansøgningen. Det sikrer os, at vi ved, hvem du er, og giver samtidig også dig en sikkerhed for, at vi tager dine personlige oplysninger seriøst. Vi deler dem ikke med nogen, og din bank vil fx ikke vide, at du har et lån hos os.

Hvor meget kan jeg låne ved et Minilån?
Hos Minifinans.dk kan du låne fra 10.000 kr. til 50.000 kr.