Minilån hos MiniFinans

Står du og mangler et lån til at påbegynde dine drømme? For mange er et lån forbundet med et stort beløb, men det er ikke nødvendigvis sandt. Du behøver ikke gå til banken og låne til boliginvesteringer for at være med på låne-trenden, der har overtaget danskerne i den seneste tid. Faktisk findes der langt nemmere løsninger, såfremt du ikke har planer om de helt store udbetalinger. Hos MiniFinans har du mulighed for at låne mellem 3.000-20.000 kroner, så du kan få råd til de mindre fornøjelser i livet.

Minilån går under mange navne, og du har måske hørt om kviklån før. Det er i princippet det samme – begge låntyper er hurtige at optage og overskuelige at tilbagebetale. Et minilån er blot en betegnelse for et lån, som typisk er under 5.000 kroner, og dette er specielt velegnet til dig, der mangler kapital sidst på måneden eller står med en mindre udgift på en forbrugsgode, som du ikke helt kan finde råderum i økonomien til. Det kan f.eks. være et nyt tv eller en designerjakke.

Hos MiniFinans tilbyder vi trygge rammer til at optage et ansvarligt lån med høj sikkerhed. Vi forstår godt, at du har brug for pengene med det samme, og derfor kan du også få udbetalt lånet lynhurtigt.

Minilån – Tag et ansvarligt lån hos MiniFinans

Vi har kun sikre lån hos MiniFinans, og det kan vi sige fordi, at vi går utrolig meget op i vores kundesikkerhed. Hos os kan du forvente, at vi altid gør, hvad vi kan, for at der ikke bliver taget et lån i dit navn. Det er blandt andet også derfor at du som sikkerhedsforanstaltning skal underskrive alle lån med dit personlige NemID.

MiniFinans tilbyder danske lån efter danske rammer. Du bør altid være påpasselig, når du låner penge online. Det er noget, som vi hos MiniFinans anbefaler på det højeste. Hos os kan du vide dig sikker på, at vi lever op til alle de danske regler på lånemarkedet. Vi er godkendt af Finanstilsynet, så du kan roligt finde dit næste minilån hos os.

 

Minilån – Få udbetaling med det samme

Det er altid rart at få pengene så hurtigt som muligt, når man søger om et lån. Oftest har vi erfaringer med, at minilån optages på baggrund af, at pengene skal bruges hurtigt. Derfor kan du forvente lynhurtig svartid, når det kommer til at få pengene flyttet over på din konto. Det tager ikke ret lang tid at ansøge om et lån på vores hjemmeside, og såfremt du er blevet godkendt til at låne hos os, går der ikke længe før vi overfører pengene til din konto. Her sendes pengene til udbetaling med det samme.

Hos MiniFinans vurderer vi din ansøgning med det samme. Det betyder, at du ikke unødigt skal vente på at få svar på, om vi har mulighed for at låne det ønskede beløb til dig. Det synes vi, er kompetent kundeservice.

Minilån – Sådan gør MiniFinans ved misvedligeholdelse af lån

Ansvarlighed går selvfølgelig begge veje, og det betyder, at du også har et ansvar som låner. Såfremt du overholder vores krav og retningslinjer for potentielle lånere, så bliver du højest sandsynligt godkendt af os, hvis du ansøger om et lån. Hvis låneaftalen ikke overholdes eller låner udebliver fra tilbagebetalingen, så sender vi op til tre rykkere på 100 kroner. Derudover bliver du også pålagt morarenter. Herefter overdrages til inkasso, hvis lånet ikke er tilbagebetalt efter rykkeproceduren, og du bliver registreret i RKI. Har du problemer med at nå at betale dit minilån, så bedes du kontakte vores kundecenter. Husk på, at du hos MiniFinans kan ringe og tale med os, hvis du står i denne situation.

Minilån – Du kan bruge pengene, som du vil

MiniFinans stiller ikke spørgsmål ved, hvad du har til hensigt at bruge pengene til. Det er ikke noget, som vi går op i. Du er derfor fri til at forvalte de lånte penge, som du ønsker det. Vi blander os ikke i, hvad du bruger penge til. Vi bekymrer os kun om, at du betaler tilbage til tiden. Det eneste, som vi dog fraråder, er at låne penge til at indfri et andet lån. Ved et banklån kommer du ud for, at rådgiveren spørger ind til, hvad pengene skal bruges til. Det er ikke tilfældet ved et online minilån hos MiniFinans.

Minilån til hverdagens glæder

Et minilån fra MiniFinans kan bruges til et hav af hverdagsglæder. Minilån er ikke ret høje af natur, og det gør dem perfekte til små forbrugsgoder hist og her. Nogle bruger dem til at gøre hverdagen lidt lettere, og andre har udgifter, som deres løn ikke kan dække helt.

Elektronik

Når det kommer til elektronik, så er der altid nye produkter på markedet. Det kan være særdeles svært at følge med. Står man derfor i en situation, hvor behovet er stort, så kan et minilån hos MiniFinans være med til at finansiere det. Du kan desuden spare penge ved at optage et minilån, i stedet for at købe varen på afbetaling.

Rejser

Rejser er altid populært at låne penge til, og det er uanset, om det er backpacking, familieture eller charterferier. Det er dyrt at flyve langt væk, så hvorfor ikke finansiere dette med et lån fra MiniFinans?

Spontane udgifter

Et minilån hos MiniFinans kan hjælpe med at dulme fristelsen ved spontane indkøb, som det ikke er sikkert, at man har helt råd til. Nu er det slut med at ærgre sig over, at man ikke har økonomien til at gå ind i butikken og swipe kreditkortet.

Sådan fungerer et lån hos MiniFinans – 3 enkelte trin

Det er ganske simpelt at optage et lån hos MiniFinans. Det tager ikke ret lang tid, da du får svar på ansøgningen inden for få minutter. Faktisk er det så simpelt, at det kan opdeles i 3 nemme trin.

  1. Du vælger dit ønskede beløb på vores hjemmeside, efter du har oprettet dig som bruger.
  2. Du udfylder de nødvendige oplysninger i ansøgningen og underskriver med NemID
  3. Du modtager pengene på din konto indenfor 1 hverdag, og nogle gange indenfor 5 minutter.