Mikrolån

Mikrolån online

Hos MiniFinans kan du trygt optage et mikrolån på et mindre beløb. Nogle gange er det ikke nødvendigt at låne tocifrede tusind beløb, hvis man kun har brug for nogle få tusind kroner. Du kan låne ned til 10.000 kr. hos os, og hvis du har brug for lidt mere, kan du også låne helt op til 50.000 kroner. Vi fokuserer altid på, at udbetale dine penge så hurtigt som muligt.

Hurtigt mikrolån

Når du optager et mikrolån hos os, gør vi vores bedste for at behandle det så hurtigt som muligt. Du vil få et svar på din ansøgning kort efter du har udfyldt den, og du vil kunne have pengene på din Nemkonto indenfor 1-2 bankdage. Selvom det er et mindre beløb man låner, kan det sagtens være kritisk, så man vil gerne have pengene udbetalt indenfor 1-2 bankdage. Det hjælper vi med så du undgår at leve uden nogen penge i nogle dage.

Mikrolån uden sikkerhed

Da det er så små beløb vi låner ved mikrolån, er det meget minimalt, hvor meget sikkerhed du skal stille. De fleste der optager et mikrolån, er fordi de har brugt lidt for mange penge i starten af måneden, og derfor har svært ved at få budgettet til at holde sammen i slutningen af måneden – der er sjældent problemer med at betale lånet tilbage.

Mikrolån som 21-årig

Er du over 21 år, kan du frit ansøge om lån på vores hjemmeside. Vi kan desværre ikke tilbyde lån til 18-årige, 19-årige eller 20-årige. Man er sjældent klar til at kunne håndtere et lån, i den aldersgruppe, uanset hvor stor en indkomst man har fra job, SU eller andet. Vi mener at man er ansvarlig i en alder af 21 år.

Hvad er mikrolån?

Mikrolån er den populære betegnelse man bruger for et lån af et mindre beløb. Hos MiniFinans kan du låne ned til 10.000 kr., men kan også lidt ekstra, hvis det ikke helt er nok. Hvis du ombestemmer dig for lånets størrelse, kan du også låne op til 50.000 kroner ligegyldigt om du er førstegangs låner eller andengangs låner.

Fordele ved denne type lån

Med et mikrolån, låner du typisk mellem 10.000 kr. og 20.000 kr. Det er altså ikke store beløb som 50.000-100.000 kr. Den unikke fordel ved at vælge et mindre lånebeløb er den mindre ÅOP der kan opnås. Vi anbefaler altid, at man kun låner til hvad man har brug for.

Løbetid på lånet

Når du vælger et mikrolån på et mindre beløb, er det nemmere at kunne vælge en kort løbetid. Det betyder, at du kan have lånet ude af verdenen indenfor maks én måneds tid. På grund af det lille beløb, vil du nemt kunne betale beløbet tilbage, når der kommer penge på kontoen igen – og du vil undgå at skulle bekymre dig om rykkere og andet.

Hvad med banklån?

Et banklån vil typisk have en lidt lavere ÅOP end et mikrolån, men de vil aldrig tilbyde dig, at låne så lavt et beløb som et mikrolån typisk er. Hos MiniFinans kan du optage et lån fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. med løbetid på 36 måneder. Du kan selvfølgelig betale lånet tilbage før tid.

Mikrolån trods RKI

Vi tilbyder desværre ikke mikrolån, hvis du er registreret i RKI. Vi gør dette for at sikre både os selv og dig, som låntager. Står man i RKI er det typisk fordi man allerede har flere udbetalte lån, og her vil et nyt lån sjældent gøre noget godt for sin finansielle situation.

Gratis mikrolån

Hos MiniFinans tilbyder vi ikke gratis mikrolån. Nogle gange tilbyder andre låneselskaber gratis mikrolån, hvor der ikke er nogen renter på lånet. Ved første øjekast ser det jo rigtigt fint ud, men her er det vigtigt at se på, hvilke renter der bliver lagt ovenpå lånet, hvis man ikke betaler lånet tilbage til tiden. Der kan ske rigtigt mange ting i løbet af låneperioden, og vælger man et gratis lån, uden at betale til tiden, kan det hurtigt blive meget dyrt.

Mikrolån i ulande

Udover at være en type af lån, hvor man låner et mindre beløb, er mikrolån også en betegnelse for noget andet. Hvis du har penge til overs i budgettet, er det nemlig muligt at udbyde mikrolån til ulande. På den måde vil du kunne tjene lidt ekstra lommepenge, ved at du får renter tilbage.

Har du brug for hjælp?

Vores kunder betyder alt for os, og derfor gør vi også alt for at tilbyde den bedste kundeservice. Hvis du har spørgsmål om lån, er du altid velkommen til at kontakte os.
Vores brugere har givet os en fremragende score på Trustpilot på 4,5 ud af 5 i score.

Oftede stillede spørgsmål om mikrolån

Hvor meget kan jeg låne?
Hos os kan du låne fra 10.000 til 50.000 kr. i dag.

Hvordan ansøger jeg om lånet?
Det hele foregår online på formularen øverst på denne side. Vi guider dig igennem hele processen, og hjælper dig godt på vej.

Hvornår er pengene på min konto?
Når vi har besked om, at en ny bruger har gennemgået vores låneansøgningen, kigger vi straks ansøgningen igennem. Bliver du godkendt, kan du have pengene på din konto hurtigst muligt!

Kan jeg fortryde mit lån?
Ligesom når du køber tøj, eller en hvilket som helst anden vare online, har du også 14 dages fuld fortrydelsesret, når du optager et online lån. Når du har gennemgået låneansøgningen, har du altid mulighed for at genoverveje om du ønsker lånet.