Mikrolån online ▷ Lån helt ned til 500 kr. og få hurtig udbetaling ✓
Logge Ind
   

Mikrolån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Mikrolån online

Hos MiniFinans kan du trygt optage et mikrolån på et mindre beløb. Nogle gange er det ikke nødvendigt at låne mange tusinde kroner, hvis man kun har brug for nogle hundrede kroner eller et par tusinde. Du kan låne ned til 500 kr. hos os, og hvis du har brug for lidt mere, kan du også låne 1.000 kr., 1.500 kr., 2.000 kr. eller helt op til 12.000 kr.

Vi fokuserer altid på, at udbetale dine penge så hurtigt som muligt. Dog er det værd at bemærke, at der er en 48-timers regel, vi skal følge. Dette betyder, at vi ikke må udbetale pengene, så du har dem indenfor 48 timer. Vi timer det dog ofte, så du har pengene max en dag efter de 48 timer er gået.

Mikrolån på 500 kr

Vores mest populære mikrolån er på kun 500 kr. Her kan du låne til en lille ting du mangler. Det kan fx være mad til sidst på måneden, en flaske spiritus i byen eller en julegave til dit barn. Hvis du optaget et lille lån, vil ÅOP blive lavere, og du vil altså få et billigere lån, ift. hvis du låner et større beløb.

Har man behov for lidt flere penge, kan et minilån være en rigtig god idé. Med et mikrolån er beløbet typisk 500, 1.000 eller 1.500 kr., hvor et minilån nærmere er 2.000, 2.500 eller 3.000 kr. Det er sjældent man har brug for et mikrolån, da man ofte vil kunne vente til d. 1., hvor der kommer penge igen - men nogle gange er kontoen tom, og man har brug for penge nu og her.

Hurtigt mikrolån

Når du optager et mikrolån hos os, gør vi vores bedste for at behandle det så hurtigt som muligt. Typisk får du svar på din ansøgning samme dag, og du vil kunne have pengene på din konto et par dage efter, alt efter hvilken bank du har. Selvom det er et mindre beløb man låner, kan det sagtens være kritisk, at man får pengene på kontoen så hurtigt som muligt.

Som sagt, findes der en regel som gør det svært for os, at udbetale pengene rigtigt hurtigt. Vi SKAL nemlig vente 48 timer, før du må få pengene på din konto. Det er desværre en lov, og derfor kan vi ikke gøre så meget ved det. Vi gør dog altid vores bedste for, at du har pengene på din konto, kort tid efter de 48 timer er gået.

Mikrolån uden sikkerhed

Da det er så små beløb vi låner ved mikrolån, er det meget minimalt, hvor meget sikkerhed du skal stille. De fleste der optager et mikrolån, er fordi de har brugt lidt for mange penge i starten af måneden, og derfor har svært ved at få budgettet til at holde sammen i slutningen af måneden - der er sjældent problemer med at betale lånet tilbage.

Mikrolån som 21-årig

Er du over 21 år, kan du frit ansøge om lån på vores hjemmeside. Vi kan desværre ikke tilbyde lån til 18-årige, 19-årige eller 20-årige, da vi tidligere har haft dårlig erfaring med denne aldersgruppe. Man er sjældent klar til at kunne håndtere et lån, i den aldersgruppe, uanset hvor stor en indkomst man har fra job, SU eller andet.

Hvad er mikrolån?

Mikrolån er den populære betegnelse man bruger for et lån af et mindre beløb. Hos MiniFinans kan du låne ned til 500 kr., men kan også lidt ekstra, hvis det ikke helt er nok. Hvis du ombestemmer dig for lånets størrelse, kan du også låne op til 4.000 kr. den første gang, og hele 12.000 kr. de efterfølgende gange.

Fordele ved denne type lån

Med et mikrolån, låner du typisk 4.000 kr., eller mindre. Det er altså ikke store beløb som 10-12.000 kr. Den unikke fordel ved at vælge et mindre lånebeløb er den mindre ÅOP der kan opnås. Vi anbefaler altid, at man kun låner til hvad man har brug for, og er der ikke brug for mere end et par tusinde kroner, eller måske endnu mindre, er et mikrolån det oplagte valg.

Løbetid på lånet

Når du vælger et mikrolån på et mindre beløb, er det nemmere at kunne vælge en kort løbetid. Det betyder, at du kan have lånet ude af verdenen indenfor maks en måneds tid. På grund af det lille beløb, vil du nemt kunne betale beløbet tilbage, når der kommer penge på kontoen igen - og du vil undgå at skulle bekymre dig om rykkere og andet.

Hvad med banklån?

Et banklån vil typisk have en lidt lavere ÅOP end et mikrolån, men de vil aldrig tilbyde dig, at låne så lavt et beløb som et mikrolån typisk er. Hos MiniFinans kan du optage et lån fra 500 kr. og op til 12.000 kr., og der er ingen almindelige banker der ville tage dig seriøst, hvis du spurgte din rådgiver om du kunne låne et beløb i den størrelsesorden.

Mikrolån trods RKI

Vi tilbyder desværre ikke mikrolån, hvis du er registreret i RKI. Vi gør dette for at sikre både os selv og dig, som låntager. Står man i RKI er det typisk fordi man allerede har flere ubetalte lån, og her vil et nyt lån sjældent gøre noget godt for sin finaniselle situation. Samtidig er der en meget lav sandsynlighed for at vi vil få vores penge tilbage, og derfor vil det hverken være en god idé for dig eller os.

Gratis mikrolån

Hos MiniFinans tilbyder vi ikke gratis mikrolån. Nogle gange tilbyder andre låneselskaber gratis mikrolån, hvor der ikke er nogen renter på lånet. Ved første øjekast ser det jo rigtigt fint ud, men her er det vigtigt at se på, hvilke renter der bliver lagt ovenpå lånet, hvis man ikke betaler lånet tilbage til tiden. Der kan ske rigtigt mange ting i løbet af låneperioden, og vælger man et gratis mikrolån, uden at betale til tiden, kan det hurtigt blive meget dyrt.

Mikrolån i ulande

Udover at være en type af lån, hvor man låner et mindre beløb, er mikrolån også en betegnelse for noget andet. Hvis du har penge til overs i budgettet, er det nemlig muligt at udbyde mikrolån til ulande. På den måde vil du kunne tjene lidt ekstra lommepenge, ved at du får renter tilbage.

Har du brug for hjælp?

Vores kunder betyder alt for os, og derfor gør vi også alt for at tilbyde den bedste kundeservice. Hvis du har spørgsmål om kviklån, som ikke er besvaret på denne side, er du altid velkommen til at kontakte os. Du behøves ikke at tage vores ord for det - vores brugere har givet os en fremragende score på Truspilot på 9 ud af 10 i score.